Jeg har for over 1 uge siden modtaget min pakke med en masse bold iskaffe. Indholdet i pakken var smurt ind i iskaffe, der var gået hul på 1 eller flere dåser. Det kan desværre ske. Jeg har efterf... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Købte BOLD protein raspberry bliss. Fin pris og hurtig levering, men det smagte som en meget vandet og syntetisk læskedrik uden den gode smag. Kan ikke anbefale protein drikken
Fandt to Bold protein drinks i supermarkedet, købte en Raspberry Bliss og chocolate rich. Ud i bilen, åbner Raspberry Bliss som eksploderer ud over hele sædet og mit tøj. Fedt. Så kan man rense sæder.... もっと見る
企業が回答しました
Havde efter lidt tids overvejelse besluttet mig for at købe en mango sunset proteindrik og en kaffe med pumpkin spice latte. Føj, hvor er det nogle forfærdelige smagsoplevelser. Direkte noget af det v... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Vi har taget det bedste fra to verdener. Den gode smag fra iskaffe og kombineret den med det funktionelle mindset fra energidrikke. Med 100% naturlig koffein. BOLD er funktionel iskaffe som altid er baseret på tre espresso shots af høj kvalitet. Vi har lavet et produkt, som frigiver det fysiske og mentale overskud nødvendig for at du kan forfølge dine drømme.
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, デンマーク
ネガティブなレビューの 40%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
fantastisk product møg dårlig dåse
Fantastisk produckt, har nu købt fra jer af 2 omgange en 6 pak, da jeg gerne lige ville smage jeres produckt og en 48 pak, da jeg var sikker på pruducktet var fantastisk. Det smager super godt og elsker det energi spark det giver mig.
Tilgængeld hader jeg jeres dåser. De sprøjter af helved til efter at man åbner dem, det er lige til at gå amok over!! Men, men, men alt det andet ved jers fantastiske product gør heldigvis op for det i en stor stil.
i fremtiden vis dåsen bliver fixet og i bliver ved med at lave fantasiske produckter til en håndværker som mig vil jeg nærmest gå rund til (BOLD) merchandise dag og nat. og aldrig drikke normal kaffe igen
Kh, Leon Nilsson.
Tak for hurtigt levering
Tak for hurtigt levering, 🙏🏼 Herhjemme er vi vilde med jeres iskaffe som altid har en plads i køleskabet og klar når man mangler et ekstra skud energi.
Tilfreds 💪 hurtig levering
Det smager LÆKKERT
Det smager LÆKKERT!
Det eneste minus er faktisk at der ikke er pant på. Leveringen var fejlfri og forholdsvis hurtig, drikken smager fantastisk og virker opkvikkende uden at give hovedepine som jeg føler nogle energidriks kan. Jeg er kæmpe fan.
God produkter og hurtig service
Fantastisk smag og god energi 🤩
Hurtig levering, rigtig god smag og massere af energi 💪🏻
Smagen er vild god.
Smagen er vild god.
Man bare være forsigtig når man åbner dåsen efter omrystningen. Ellers får man det over det hele 😁😁😁
Super drink
Super drink, der giver kraftig skud af energi. En opfordring er at lave dem sukkerfri.

Bold Drinks ApS からの回答
God og stærk iskaffe
Hurtig levering og lækkert produkt!
Hurtig levering og god kaffe til…
Hurtig levering og god kaffe til prisen:)
Og utroligt billig fragt.
Ikke sidste gang jeg bestiller, håber dog de kommer i flere fysiske butikker.
Super dejligt.
Fantastisk service og et fremragende…
Fantastisk service og et fremragende produkt.
Super god betjening og en lækker drik😊
Super super oplevelse
Super super oplevelse. God is kaffe, smager fremragende. Og en totalt god service🤩
Perfekt
Skide være med, om leveringen var langsom i starten. Sådan er det. Jeg er super tilfreds med alt. Tak 😘
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。