Boligrådgivning.com レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Boligraadgivning.com er et rigtig godt valg, hvor rådgivningen er professionel og i et sprog som almindelige mennesker forstår. Jesper er behagelig og troværdig, hvor man føler sig hørt og taget ser... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har netop afsluttet vores boligsalg med Dansk Boligrådgivning. Super god og behagelig service bliver ydet af Jesper. Kan kun anbefale dem.

5つ星のうち5の評価

Jeg vil gerne give Jesper 5 stjerner for hans fremragende hjælp til at købe min første lejlighed. Han var altid tilgængelig og svarede hurtigt og fyldestgørende på alle mine spørgsmål. Jeg følte mig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Klar anbefaling herfra. Vi blev kontaktet af Jesper gennem et tilbud, hvor vi straks følte os trygge. Jespers gennemgang af kontrakten med os var velformuleret og forståelig, både på engelsk og... もっと見る

企業情報

1. 不動産コンサルタント

当該企業による記述

Køberrådgiving til fast lav pris kr. 6.900. Skal I købe ny bolig så står vi ved jeres side, indtil I står med nøglerne i hånden. Køberrådgivning med alt inkluderet. Billigt salær / lav pris, men høj kvalitet og højt serviceniveau.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 26件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Boligraadgivning.com var et godt valg

Jesper er behagelig og troværdig, hvor man føler sig hørt og taget seriøst.
En femstjernet oplevelse som kan anbefales til andre.

2026年8月24日

Sommerhus køb

Jeg kan varmt anbefale Jesper som boligrådgiver\. Gennem hele forløbet med købet af vores sommerhus har han været utrolig hjælpsom, professionel og engageret\.

Da jeg efter overtagelsen opdagede problemer med et lukket og plomberet vandstik samt ubetalte regninger fra sælger, tog Jesper hurtigt affære\. Han vejledte mig gennem hele processen, tog kontakt til mægleren og sørgede for, at mine interesser blev varetaget\. Jeg følte mig trygt og godt informeret hele vejen\.

Jesper er nem at få fat i, svarer hurtigt og forklarer tingene på en forståelig måde\. Hans indsats har gjort en stressende situation meget lettere at håndtere\.

Jeg er meget tilfredse med den rådgivning og service, jeg har fået, og vil uden tøven anbefale Jesper til andre, der skal købe bolig.

2026年7月17日

En rigtig god oplevelse

De har været gode til at hjælpe igennem hele processen med køb af hus - forhandling af pris, tjek af dokumenter og meget mere! Super kompetente folk, vi følte os trygge og i gode hænder fra start til slut. Kan til hver en tid anbefale!!

2026年6月9日
5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling herfra, Jesper er meget dygtig

Jespers faglige sparring, gode råd, og kæmpe viden, var alt afgørende for jeg havde ro i maven hele vejen igennem mit boligkøb. Da jeg købte hus, alene, var det virkelig godt at have en at drøfte mindre som store detaljer med og som hele tiden lige sendte en melding på, hvor tingene evt. afventede.
Jeg følte mig tryg og hjulpet godt på vej fra starten hvor jeg kiggede på flere forskellige huse, og deraf forskellige valg, i forhold til ombygning mv. Her var Jesper også god til at fortælle om rammerne for hvad der skal huskes omkring merudgifter mv. Jeg havde også brug for han forhandlede prisen på huset - da jeg ikke ønskede at være for følsom i vurderingen af pris, og han fik den forhandlet til den pris, jeg ønskede. Alt i alt, en kæmpe anbefaling om at bestille en boligrådgiver og her Jesper, da det er det billigste ved huskøbet og giver en kæmpe ro og støtte under det kæmpe valg, et huskøb er.

2025年10月1日
5つ星のうち5の評価

Professionel hjælp fra start til slut

Jeg havde brug for en boligrådgiver med meget kort varsel, og Jesper var klar til at hjælpe med det samme.

Han hjalp med forhandlingen af boligkøbet, så prisen blev reduceret, og jeg fik det ønskede løsøre med i handlen. Herefter tog han hånd om resten af processen, så jeg kunne føle mig tryg hele vejen igennem.

Jesper er rolig, venlig og tålmodig, og han var god til at forklare tingene på en måde, jeg forstod – også når jeg spurgte om det samme flere gange. Han gennemgik alle dokumenter med mig løbende, så jeg altid vidste, hvor vi var i processen.

Kan varmt anbefales.

2026年4月24日

God rådgivning fra A-Z

God rådgivning fra A-Z

Jesper sørgede for at vi følte os trygge i hele processen omkring vores boligkøb.
Han kom endda med gode råd omkring forskellige forhold som han ikke havde behøvet og som jeg i lignende situationer tidligere med andre rådgivere ikke har fået.
Alt i alt en fremragende oplevelse og jeg vil anbefale alle at søge Jespers vej hvis de skal bruge rådgivning i deres købsproces.

2026年5月14日

Vi kan varmt anbefale…

Vi kan varmt anbefale Boligrådgivning.com til alle, der har brug det. Yderst professionel, ærlig og meget behagelig rådgivning. Hurtige og præcise svar og håndtering ved alle henvendelser.

2026年5月9日
5つ星のうち5の評価

Vi har været utrolig glade for at have…

Vi har været utrolig glade for at have Boligrådgivning.com med på vores købsrejse til vores nye hus. Fra start til slut har alt været perfekt. Vi kan varmt anbefale at bruge Boligrådgivning.com, hvis der skal købes et nyt hjem.

2026年4月23日

Jesper er fantastisk!

Jesper har været helt igennem fantastisk. Han hjalp mig både med prisforhandling og køberrådgivning og gennemgik samtlige dokumenter i forbindelse med handlen.

De væsentligste opmærksomhedspunkter blev tydeligt opsummeret, hvorefter vi havde et telefonmøde, hvor det hele blev gennemgået trin for trin. Det blev forklaret på en enkel og overskuelig måde, som gjorde processen meget tryg.

Jeg har tidligere hørt om køberrådgivere, der kan virke pressende, fordi de arbejder ud fra princippet “købt eller gratis”. Det var slet ikke tilfældet her. Tværtimod sørgede Jesper for, at jeg følte mig tryg og velinformeret hele vejen igennem.

Tusind tak! 🙂

2026年1月19日