Boligraadgivning.com er et rigtig godt valg, hvor rÃ¥dgivningen er professionel og i et sprog som almindelige mennesker forstÃ¥r. Jesper er behagelig og trovÊrdig, hvor man fÞler sig hÞrt og taget ser... ãã£ãšèŠã
Har netop afsluttet vores boligsalg med Dansk Boligrådgivning. Super god og behagelig service bliver ydet af Jesper. Kan kun anbefale dem.
Jeg vil gerne give Jesper 5 stjerner for hans fremragende hjÊlp til at kÞbe min fÞrste lejlighed. Han var altid tilgÊngelig og svarede hurtigt og fyldestgÞrende pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Jeg fÞlte mig... ãã£ãšèŠã
Klar anbefaling herfra. Vi blev kontaktet af Jesper gennem et tilbud, hvor vi straks fÞlte os trygge. Jespers gennemgang af kontrakten med os var velformuleret og forstÃ¥elig, bÃ¥de pÃ¥ engelsk og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞberrådgiving til fast lav pris kr. 6.900. Skal I kÞbe ny bolig så står vi ved jeres side, indtil I står med nÞglerne i hånden. KÞberrådgivning med alt inkluderet. Billigt salÊr / lav pris, men hÞj kvalitet og hÞjt serviceniveau.
Duevej 12, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- +4521319126
- kontakt@boligraadgivning.com
- boligraadgivning.com
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super service og rådgivning til en rigtig god pris
Jesper har ydet en virkelig god og kompetent rådgivning i forbindelse med mit boligkÞb. Jeg har fÞlt mig i trygge hÊnder hele vejen og kan kun give min bedste anbefaling.
Det var en tÊt og personlig rådgivning
Det var en tÊt og personlig rådgivning, altid til rådighed og med klare svar og rådgivninger.
Fantastisk service hele vejen
Vi fik en god og sikker service hele vejen , og informationen var hele tiden up-to-date .
Vi kan kun give dem , vores stÞrste anbefaling.
Virkelig god og seriÞs hjÊlp
Virkelig god og seriÞs hjÊlp. Jesper er hurtig til at svare, svarer forståeligt og er bare rigtig behagelig at tale med.
Alt i alt en virkelig god oplevelse!! 1000 tak til Jesper og boligraadgivning.com
100% pengene vÊrd
100% pengene vÊrd
Det er fÞrste gang vi kÞber et hus. Der er så mange ting man skal have styr på og det er nemt at miste overblikket. Vi besluttede at arbejde med Jesper og det var 100% det rigtige valg. Alt var så nemt, hurtigt, og prÊcist. Vi fÞlte os trygge gennem hele processen.
Jesper made the process simple and easyâŠ
Jesper made the process simple and easy to understand for us, and we appreciated his patience and expertise. His insight was extremely valuable to us and I don't think we could have done this without him.
En stor anbefaling herfra
Som fÞrstegangskÞber fÞlte jeg mig meget tryg og tilfreds med Jespers service. Han var meget professionel, proaktiv og grundig. Jeg vil bruge hans service igen og helt klart anbefale ham til andre.
Alle pengene vÊrd!
Jeg kan kun give Jesper min allerbedste anbefaling! Har fÞlt mig tryg og i de bedste hÊnder. Jesper er effektiv, svarer hurtigt, omhyggelig og man fÞler sig "båret" igennem i en kÞbsproces, der ind imellem fÞltes uoverskuelig. Jesper fik "oversat" samtlige dokumenter til forståeligt dansk, han spottede eventuelle mangler og fik rettet op på dette.
Anbefaling af boligrådgivning.com
Vi valgte at bruge boligrådgivning.com ifm. kÞb af et sommerhuset. Vi har vÊret super tilfredse med rådgivningen under hele forlÞbet og kan kun anbefale Jesper Lunde. Altid hurtigt svar på diverse spÞrgsmål samt klar og forståelig rådgivning.
Meget god oplevelse
Jesper var meget hjÊlpsom og professionelle, og prisen var også bedre en hos andre jeg kiggede på.
Kan varmt anbefales.
Vi har kÞbt hus og har haft RIGTIG storâŠ
Vi har kÞbt hus og har haft RIGTIG stor glÊde af âBoligrÃ¥dningâ ved Jesper Lunde. Det har vÊret en fornÞjelse hele vejen fra start til slut, meget dygtig indenfor omrÃ¥det og meget opmÊrksom og informerende under hele forlÞbet.
Jesper har altid vÊret hurtig til at svare tilbage på mail og tlf.
Kan varmt anbefales til alle, et rigtig godt valg og pengene vÊrd TAK Jesper for samarbejdet ððð»
Absolutely amazing service! Can only recommend
Absolutely amazing service! This was my first time buying and Jesper helped me through the full process and made it feel very safe, made sure I kept all deadlines and explained everything in detail. Can only recommend!!!
I trygge hÊnder
Vi har vÊret rigtige glade for Jespers support i forbindelse med vores boligkÞb. Han fik helt sikkert forhandlet en bedre pris på plads end vi selv kunne have gjort, og han hjalp os med at holde overblik over alle dokumenterne i forbindelse med kÞbet, så vi kunne fokusere på andre parametre. Det har vÊret en positiv oplevelse med en kÞberrådgiver, og vi har fÞlt os i trygge hÊnder hele vejen.
Dejligt, afslappende huskÞb
Efter en skilsmisse, var der mange andre ting at tÊnke på end det Þnskede huskÞb.
Jesper tog sig af alt og gav mig besked, hver gang jeg skulle foretage mig noget.
Han gav mig tryghed i mit huskÞb, hvor han tjekkede alt igennem, gennemgik det med mig og kom med Hans anbefalinger ift. beslutninger.
Han havde altid tid til at besvare spÞrgsmål og intet synes for dumt at spÞrge om.
Gode penge givet udðð
Jesper Lundes ekspertise og rÃ¥dgivningâŠ
Jesper Lundes ekspertise og rådgivning har vÊret over forventning.
Man bliver båret igennem processen på bedste vis og Jespers arbejde har vÊret utrolig grundigt og dybdegående.
Vil til hver en tid anbefale Boligrådgivning.com.
Nem, hurtig og pålidelig rådgivning
Nem, hurtig og pålidelig rådgivning.
Jesper svarede hurtigt og kompetent på alle mine spÞrgsmål og gjorde bolighandlen til en tryg oplevelse.
Super god oplevelse med hurtig svartidâŠ
Super god oplevelse med hurtig svartid og hjÊlp med alle henvendelser.
Meget professionel og behagelig kommunikation