Boligselskabet Lifa レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har boet i en lejlighed fra Lifa i lidt over 3 Ã¥r. Jeg har haft en enormt god oplevelse ved at bo ved dem. KontaktmÊssigt er de nemme at kontakte, de er forstÃ¥ende overfor klager og handler pÃ¥ dem... もっず芋る

䌁業が回答したした

Et rigtig godt boligselskab. Jeg har kun haft gode oplevelser med lifa. De er rigtig behjÊlpelige når man har brug for det. En stor anbefaling

䌁業が回答したした

Leder efter lejlighed. Ser en pÃ¥ boligportalen jeg gerne vil se. KÞbet adgang for at fÃ¥ kontakt oplysninger. Det er Lifa der har den. Ringer til dem. De har ferielukning i uge 29 og 30. Er fÞrst til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har haft boet i en af Lifas lejligheder i 2.5 Ã¥r ca. og er nu fra flyttet den grundet Þnske om noget andet. Der har altid vÊret god kommunikation og behagelig tone, bÃ¥de fra deres underleverand... もっず芋る

䌁業情報

1. アパヌト賃貞業

圓該䌁業による蚘述

Boligselskabet LIFA er et privatejet boligselskab i Vejle som ejer 547 lejligheder fordelt i Vejle, Kolding, Esbjerg og Holstebro. Vores ejendomme er etagebebyggelse, hvor langt stÞrstedelen er placeret i byområder tÊt på centrum. Lejlighederne bliver lÞbende moderniseret, så de fremstår i en tidssvarende kvalitet.

ほが満足

レビュヌを曞く

Et rigtig godt boligselskab

2026幎8月10日

Hej Miruna :-)

Tusind tak for at bruge tid på at anmelde os på Trustpilot.
Dit positive feedback er meget vÊrdsat.

Boligselskabet Lifa ApS

Jeg har boet i en lejlighed fra Lifa i

Jeg har boet i en lejlighed fra Lifa i lidt over 3 år. Jeg har haft en enormt god oplevelse ved at bo ved dem. KontaktmÊssigt er de nemme at kontakte, de er forstående overfor klager og handler på dem, jeg har flere gange haft ting der var i stykker, dagen efter var det fikset eller der kom en og kiggede. Super service og klar anbefaling herfra :)

2026幎8月6日

Hej Xenia :-)

Tusind tak for at bruge tid på at anmelde os på Trustpilot.
Dit positive feedback er meget vÊrdsat.

Leder efter lejlighed.

Leder efter lejlighed.
Ser en på boligportalen jeg gerne vil se. KÞbet adgang for at få kontakt oplysninger. Det er Lifa der har den. Ringer til dem. De har ferielukning i uge 29 og 30. Er fÞrst tilbage 3. August dom er uge 32.
Totalt uprofessionelt at reklamere for boliger man ikke kan se i 3 uger og ikke kende uge numrene. Hvad ved de så om at drive forretning

2026幎7月13日

Hej Nielsen HolbÊk,

Vi er kede af din negative oplevelse.
Men vi har ganske få medarbejdere og de fortjener ferie lige som alle andre i Danmark, og der har reelt kun vÊret lukket helt for vores telefon i uge 29.
Vi Þnsker dig held og lykke med din boligsÞgning et andet sted.

Boligselskabet Lifa ApS

Har vÊret sÃ¥ sÃ¥ heldig at vÊre lejer

Har vÊret så så heldig at vÊre lejer ved Lifa af to omgange og er det stadig i dag. jeg har kun positive ting at sige om dem. Deres service er i top, de har altid vÊret hjÊlpsomme og utrolig venlige. jeg har blandt andet oplevet at min vaskemaskine og opvaskemaskine begge er gået i stykker inden for kort tid af hinanden og begge gange er jeg blevet mÞdt med virkelig god og seriÞs service, hvor man senere eller dagen efter bliver ringet op af deres leverandÞr af hårde hvidevare og aftaler en dag det passer og få dage efter er der blevet leveret og installeret noget nyt. utroligt nemt og ligetil. Min opfattelse og erfaring med Lifa er at det er et selskab der har styr på deres organisation og de vÊrdsÊtter og tager deres lejere seriÞse. Så hvis du er så heldig at Lifa er i den by du sÞger lejlighed i, kan det varmt anbefaledes herfra.

2024幎4月2日

Boligselskabet Lifa

Jeg har haft lejet en lejlighed ved boligselskabet Lifa i Vejle. Det har vÊret en fornÞjelse at bo til leje ved dem. Lejligheden var pÊn og ren da jeg overtog den. Var der noget der ikke virkede, blev det lavet med det samme. De er sÞde og flinke på kontoret når man ringer til dem og jeg fÞler der er styr på det hele. Venlig hilsen Paw.

2024幎2月15日

Aldrig igen!

Aldrig igen!

Har boet i fire år i en af deres lejligheder. De bliver ikke istandsat. Vinduerne er utÊtte, så nar det blÊser kan man se gardinerne blafre. Jeg opdagede en vandskade i loftet, som jeg anmeldte til dem. Da jeg flyttede fire år efter, var den stadig ikke ordnet.
Deres fraflytningsopgÞrelser er sindsygt hÞje og man har ingen mulighed for at tjekke om man kun kommer til at betale for det man skal. Jeg skulle fx ikke betale for den vandskade i loftet, men det fremgår ikke af opgÞrelse at de har betalt noget.
I den tid jeg boede der var der en stor udskiftning af lejere, som alle flyttede fordi de var utilfredse med lejligheden og Lifa. Jeg nåede fx at have tre forskellige underboer på fire år!

Jeg kommer aldrig til at bo i en af deres lejligheder igen

Og så er det forÞvrigt sjovt med alle de 5-stjernede anmeldelser fra januar og februar i år. Man kunne jo fristes til at tro at de selv har skrevet dem!!!

2023幎9月30日

SkÞnne lejligheder

Har boet i lejlighed hos Lifa for nogle år siden og kan kun komme med rosende ord, de var altid smilende og hjÊlpsomme :) hvis jeg skulle i lejlighed igen ville jeg klart håbe på det kunne vÊre hos Lifa igen :)

2023幎3月24日

Perfektion

Har tidligere boet i en af Lifas lejligheder, men er fraflyttet pga. huskÞb.

Min tid hos dem har dog vÊret fejlfri. De har altid vÊret nemme at komme i kontakt med, der har vÊret god kommunikation og personalet har vÊret hÞflige at snakke med og altid vÊret behjÊlpelige med, hvad end der nu måtte vÊre af problemer.

Der har ikke vÊret noget at sÊtte finger på. Jeg giver 5/5 stjerner.

2024幎1月26日

Stor anbefaling herfra

Jeg har boet hos Lifa i 3 år nu og har kun godt at sige om dem! Vi har efterhånden ringet til dem med en del store sager: ovn, tÞrretumbler, opvaskemaskine, emhÊtte og armatur i bruseniche. Alle gange er vi blevet mÞdt af deres servicecenter over telefonen med fuld forståelse og vi har fået nyt indenfor kort tid uden problemer!

2024幎1月21日

en tilfreds lejer

Jeg har vÊret en tilfreds lejer hos Lifa i lang tid og har aldrig oplevet problemer. Deres service har altid vÊret hurtig, professionel og ekstremt hjÊlpsom. Personalet har konsekvent vist en positiv og imÞdekommende attitude, hvilket har gjort hele lejeoplevelsen ekstra behagelig. Jeg vÊrdsÊtter virkelig, at de altid er til rådighed for at besvare spÞrgsmål og lÞse eventuelle problemer. Lifa lever virkelig op til mine forventninger som boligselskab, og jeg kan varmt anbefale dem til andre lejere.

2024幎1月4日