レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Daadwerkelijk de beste klantenservice die ik heb mee gemaakt. Ze reageren snel en zelfs proactief! Ik was mijn huisnummer vergeten te vermelden en 5 min na het plaatsen van mijn bestelling was dit... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De klantenservice was heel erg vriendelijk en behulpzaam!! Aimee heeft mijn bericht op whatsapp binnen 1 minuut terug beantwoordt en mij gerust gesteld over mijn bestelling. Ook was mijn pakketje de v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben bij Boltshop zeer tevreden en vooral heel blij met de flah-deal. Ik zag hier een product ruim 30 Euro goedkoper dan bij de concurent (wat mij zowel aantrok als skeptiech maakte). Ik was dan ook... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik onving mjjn bestelde product veel later dan verwacht. Door PostNL was mijn pakket zoek geraakt en de klantenservice van Boltshop heeft vrijwel direct contact gelegd met PostNL. Zij hebben alles afg... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ
  2. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Wat Boltshop uniek maakt? Wij bieden onze klanten de beste deal met fantastische klantenservice. Hoe we dat doen? De meeste producten komen rechtstreeks vanuit de officiële distributeur, waardoor wij vrijwel altijd de voordeligste zijn. Met onze iOS app krijg je op alle Apple producten gratis support. Even vergeten hoe je een screenshot maakt? Werkt het updaten niet? Start een chat in de app en we helpen je uit de brand. 2 jaar garantie. 14 dagen gratis retourneren. Klantenservice met echte mensen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Ik heb de Sennheiser Momentum 4 gekocht

Ik heb de Sennheiser Momentum 4 onder de gemiddelde prijs kunnen kopen en de volgend dag had ik de koptelefoon al binnen. Ook nog even gemaild en wat een snelle en buitengewone positieve mail terug gehad. Wat een top service. Chapeau!

2023幎5月11日
5぀星のうち4の評䟡

Het bestelde artikel werd zeer snel

Het bestelde artikel werd zeer snel geleverd. Enig minpunt is de chauffeur van PostNl, die het artikel op de huif van onze aanhangwagen heeft achtergelaten, niettegenstaande we thuis waren. Hij heeft zelfs niet aangebeld.

2023幎5月10日
Boltshop ロゎ

Boltshop からの回答

Hey Patrick! Wat vervelend dat de levering niet helemaal is verlopen zoals het hoort. Alle pakketten die we verzenden mogen alleen worden afgegeven aan de geadresseerde en er moet voor getekend worden, dus hier gaat duidelijk iets mis.

We zullen jouw feedback doorgeven aan PostNL. Zij zullen dan contact opnemen met de bezorger om dit in de toekomst te voorkomen.

Thanks voor de melding. We gaan ermee aan de slag. 💙

Perfect op alle vlakken

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe Apple Watch SE! De functionaliteit van het horloge is geweldig en het werkt foutloos. Ik kan gemakkelijk mijn notificaties bekijken, mijn fitnessactiviteiten bijhouden en mijn muziek bedienen. Ik ben ook erg tevreden over de snelheid van de levering van het product. Het werd op tijd geleverd en ik ben erg blij met de fantastische service die ik heb gekregen. Ik zal zeker toekomstige aankopen op deze site doen omdat ze me een geweldige en gemakkelijke ervaring hebben geboden. Over het algemeen ben ik erg tevreden met mijn aankoop van de Apple Watch SE en deze website als geheel. Bedankt!

2023幎4月26日

Topservice!

Ik kende het bedrijf niet, maar volgens de pricewatch op Tweakers waren ze de goedkoopste, dus de moeite van het proberen waard!

De service was top. Nintendo Switch op vrijdag besteld, zaterdag in huis en zondag kado gegeven (nou ja een deel dan, het grootste deel was gespaard zakgeld).

En toen kwamen we er maandag achter dat hij steeds vast liep 😢. Meteen contact opgenomen via whatsapp en na wat proberen was het onvermijdelijk: hij moest toch omgeruild worden... Kon meteen een retour formulier maken en hem terugsturen. We waren nog net op tijd bij PostNL. De witte versie was helaas niet meer op voorraad dinsdag, maar ik mocht kiezen of ik dan de roodblauwe wilde of wilde wachten op de witte (die zou waarschijnlijk vrijdag komen). Het werd het laatste en toen die woensdag al binnen kwam werd hij meteen verstuurd dus donderdag hadden we de nieuwe al in huis, echt een topservice!!

2023幎4月14日
Boltshop ロゎ

Boltshop からの回答

Hey Monique! Thanks voor je review. Het blijft natuurlijk super vervelend dat jullie nieuwe Nintendo Switch niet goed werkte. Gelukkig hebben we het snel op kunnen lossen.

Laat het gerust weten als je weer tegen problemen aanloopt, al hopen we natuurlijk dat dat niet weer gaat gebeuren.

Veel plezier gewenst met de Switch 💙

Tevreden

Even wat onwennig omdat ik het bedrijf niet kende. Maar super snelle, vriendelijke reactie van klantenservice en snelle verzending van het product. Kortom: tevreden!

2023幎4月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス