Normaal gesproken ben ik heel tevreden over jullie, maar deze keer niet helemaal. Ik heb ongeveer 14 dagen geleden mijn bestelling gedaan die ongeveer 5 dagen zou duren, maar na de bevestiging hierva... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb op maandag besteld met de vraag of ik het zaterdag op kon halen. Dinsdag even gebeld, en ik werd heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Mijn bestelling stond netjes klaar en ook bij... ãã£ãšèŠã
Geweldig tuincentrum. Nog een ouderwetse tuincentrum/boomkwekerij. Zelfs met loslopende kippen en een pauw. Wij zijn Boskopers uit een familie van boomkwekers die hier regelmatig vaste planten en hees... ãã£ãšèŠã
Wij hebben coniferen, maar waren aangedaan. D.m.v. een foto kon bomenzoeker.nl direct zien welk soort dit was en zodoende extra bijbestellen! Kwam over als kundig en gepassioneerd. Daarnaast snelle en... ãã£ãšèŠã
Midden in het centrum van de sierteelt - Boskoop - kunnen wij u het grootste assortiment tuinplanten aanbieden. Het assortiment bestaat o.a. uit Heesters, Coniferen, Laan- en leibomen, Vaste planten, Groenteplantjes en Vruchtbomen.
Zijde 167, 2771 EV, Boskoop
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Kwaliteit van de bestelde planten in uitstekend, goede service bij ophalen bestelling
De ecohaag werd snel bezorgd en voor de voordeur afgeleverd. Een mooie mix van allerlei soorten. Nu nog even wachten hoe hard te groeien en een dichte haag vormen!
Besteing kwam precies na voorgestelde aantal dagen.
De bestelling stond klaar en zijn vriendelijk geholpen
Alle aspecten van de aankoop, van bestellen tot en met leveren/ophalen verliepen goed (snel, duidelijk etc).
Ik ben blij met de twee planten die niet op voorraad waren maar voor mij zijn besteld. Goed voorraad- en bestelsysteem waar je zelf in kan zoeken.
Mooie kwekerij met vriendelijk personeel dat goede adviezen geeft
Mijn bestelling stond netjes klaar en ook bij het afhelen, vriendelijke man. Wortelgoed voldoet aan mijn verwachtingen. Dus top!
Altijd vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en als het mogelijk is meelopen/ zoeken naar de planten.
Eenvoudig bestellen, kleine bestelling stond netjes klaar. Hier kom ik graag!
Planten die ik besteld had netjes apart gezet. Prijs is goed en goede adviezen.
Erg tevreden! Super fijn dat je als particulier hier ook van alles kan bestellen hoe klein of groot de bestelling ook is!
Mooi plantgoed dat ruim aan de maat was, goed ontwikkelde wortels.
En het stond keurig klaar!
Een jaar geleden ook 120 beuken gekocht voor haag, en alle 120 aangeslagen!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã