Hold jer for guds skyld fra denne svindervirlsomhed. De fusker med deres flytteafregninger og betegner konsekvent almindelig slid som misligehold.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VenÞvej/ ThyborÞn: Pas pÃ¥ Alt-mulig-mand Bent Jensen, der forsÞgte at lukke sig selv ind i mit rÊkkehus, fordi: citat ordret: Jeg troede ikke du var hjemme. Jeg har tre vidner, der overv... ãã£ãšèŠã
I de 4 Ã¥r vi boede i et rÊkkehus i sÞnder Felding , ejet af bomidtvest har der aldrig vÊret problemer. VicevÊrten var der i lÞbet af et par timer hvis der var det mindste. Flyttesynet i tiptop og held... ãã£ãšèŠã
Meget useriÞst. Fikk ikke tilbake depositum og mÃ¥tte betale totalt 18.000kr da jeg skulle flytte ut. Hadde avtalt med de nye som skulle flytte inn at dem ville ha gardinene mine, sÃ¥ dem ble stÃ¥end... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I de 4 Ã¥r vi boede i et rÊkkehus iâŠ
I de 4 år vi boede i et rÊkkehus i sÞnder Felding , ejet af bomidtvest har der aldrig vÊret problemer. VicevÊrten var der i lÞbet af et par timer hvis der var det mindste. Flyttesynet i tiptop og heldigvis modtaget en god sjat indskud tilbage . Mails med bomidtvest i Ikast lÞbende har altid vÊret besvaret pÊnt og i god tid også!
Psykotiske ejere.
De taget klager for seriÞst. Mit gulv knirker (jeg på 1. Sal) min underbo har klaget over dette, som er gammelt byggeri... og jeg skulle dÊmpe mig (MIG??!) ellers ville jeg blive smidt ud, så nu flytter jeg over til et andet sted efter ikke engang et år. Desuden råber underboen om underlige ting ud på gangen, men bliver det taget op? NÊ. Mage til psykopater som ejer det selskab.
Meget useriÞst
Meget useriÞst. Fikk ikke tilbake depositum og måtte betale totalt 18.000kr da jeg skulle flytte ut. Hadde avtalt med de nye som skulle flytte inn at dem ville ha gardinene mine, så dem ble stående igjen. BoMidtvest tok seg betalt for å fjerne gardinene og legge dem i en skuff, selv om at det var avtalt at dem skulle henge.
Skal du absolutt leie av BoMidtvest, ta video og mange bilder fÞr du flytter inn.
Ville heller bodd i telt enn å leie hos BoMidtvest igjen.
Det vÊrste selvskab til dato
Det vÊrste selvskab til dato
Fraflytning syn er der, de tager bagdelen pÃ¥ en gjorde min 43 kvadrat meter studiebolig rent, efterfÞlgende mener man der skal bruge over 4 timer mere pÃ¥ at rengÞre âsandlisterâ
Udover det skulle de male et loft på min regning selvom det var nymalet for under 6 måneder siden, udover det afsÊtter de arbejdestider for autoriseret håndvÊrker osv, for timer der slet ikke er nÞdvendig
Kan klart ikke anbefales. Hold jer fra dem
Overvejer du boligselskabet, LAD VÃR`
Overvejer du boligselskabet bo midt vest, lad vÊr.
Jeg har i nÊsten 3 Ã¥r boet i boligselskabet bo midt vest (i 2 forskellige lejligheder) havde ikke de store problemer i min fÞrste lejlighed da den var af nyere dato. Jeg vÊlger sÃ¥ til min store Êrgrelse at flytte i en Êldre bolig. Jeg nÃ¥r at vÊre der to dage inden de fÞrste problemer dukker op. Radiatoren virker ikke⊠trods der er skrevet til selskabet og vicevÊrten sker der intet⊠jeg venter og venterâŠ. Der opstÃ¥r et nyt problem i lejligheden som er lagt vÊrre. Kloarken svÞmmer over der pibler affÞring op af alle rÞr pÃ¥ badevÊrelset der gÃ¥r en halv dag fÞr vicevÊrten kommer forbi med en svupper⊠det havde jeg selvfÞlgelig selv prÞvet, sÃ¥ han ringer efter en slamsuger der kun gÞr det vÊrre pÃ¥ lÊngere sigt. Det er relativt farlige bakterier der er i spil sÃ¥ min begejstring for at vente er ikke stor. Han kommer sÃ¥ og for spulet rÞrrede men kan ikke komme ned i kÊlderen, vicevÊrten er over alle bjerge sÃ¥ der kan ikke lÃ¥ses op til kÊlderen hvor rÞrrede er. En sur slamsuger mand som siger at det ikke er fÞrste gang han oplever at vicevÊrten er vÊk⊠nÃ¥ nÃ¥âŠ. Der gÃ¥r cirka 2 mÃ¥neder sÃ¥ er alt stoppet igen, der kommer to nye mÊnd ud for at kigge pÃ¥ det som sÃ¥ kan konstatere at faldstammen er smadret, de for fat i en vicevÊrt sÃ¥ de kan komme i kÊlderen. Der ligger affÞring pÃ¥ gulvet i kÊlderen... der bliver lavet endnu en lappelÞsningâŠ. Med en skÞn slut kommentar om at dem fra slamsuger firmaet har vÊret pÃ¥ adressen mange gÞr fÞr vi flyttede ind. jeg ringer formanden op for at forklare min situation. En flappet maddame som ikke orker at tage stilling til sit arbejde⊠undgÃ¥ dette postyr og find et selskab der gider deres kunder. Det er umenneskeligt at bo i affÞring.
Advarsel ved /indflytningfraflytning
Jeg kan tilslutte mig advarslerne i de Þvrige anmeldelser i forb. med fraflytning. Jeg boede i et af afd. huse i max œ år sammen med min sÞn på 6 år. Jeg er ikke- ryger...hele min familie og omgangskreds er ikke-rygere. Jeg gjorde huset rent incl. lofterne som var forbavsende beskidte. Ikke noget man ser på et mÞrkt fyrretrÊsloft. Jeg har ikke boet der lÊnge nok til at det er sket i min tid, men vaskede det bedste jeg kunne. Fik en efterregning på 1.500,- kr for yderligere rengÞring af loftet. Jeg har på fornemmelsen at vicevÊrten skulle have sin ryg dÊkket ind for manglende check fra tidligere. Så advarsel om at gå ALT ALT ALT igennem når i flytter ind. Også det i tror er i orden. Er man lavindkomstfamilie er det en kÊmpe post. Og i dette tilfÊlde en uretfÊrdig post.
De stjÊler pÃ¥ at flytte ud og erâŠ
De stjÊler på at flytte ud og er ligeglade med lejligheden.
LÞj omkring fugt i er lejemål
LÞj omkring fugt i er lejemål, og havde gennem 3 lejere malet skimmelsvamp over på vÊggene.
Stol ikke på synsrapport!
Jeg flyttede fra min 32m2 lejlighed for nyligt, og efter at have gjort rent i 5 timer og haft vicevÊrten til syn, fik jeg at vide at der kun var brug for maks 2 timers ekstra rengÞring de steder jeg missede.
Jeg får så senere den endelige opgÞrelse hvor der er 2 rengÞrings-regninger, den ene er fra rengÞring efter nedslibning af gulv, hvilket er helt okay, men den anden regning var på 2400 kr.
Jeg undrer mig straks over det hÞje belÞb, og finder ud af at der var hyret et selskab der brugte 6 timer på de "maks 2 timers" rengÞring jeg fik at vide var nÞdvendige til synet (dette står også i min synsrapport).
Jeg klager derfor, og skal ringe op flere gange, samt skrive emails til en anden ansat for endelig at få noget feedback, resultatet var at de syntes rengÞringen passede, og vedhÊftede nogle billeder med en smule kalk på brusehanen og noget stÞv bag en vaskemaskine. Arbejde jeg, som vicevÊrten også sagde, ville mene burde tage MAKS 2 timer, og det var hvis det er noget virkelig slemt kalk.
Så vÊr klar på en slem overraskelse ved udflytning, synsrapporten kan du lige så godt smide ud da den ikke respekteres, og der hyres tydeligvis et forfÊrdeligt inkompetent rengÞringsfirma.
BOMIDTVEST - et arrogant selskab
Hold jer langt vÊk fra dette selskab!
Ved fraflytning af lejemål glemte vicevÊrt og jeg at aflÊse måler for hhv. vand og fjernvarme. Jeg henvender mig til vicevÊrten dagen efter fraflytning, hvor jeg anmoder ham om at aflÊse målerne, idet nÞglerne til lejemålet er afleveret. Jeg får således svaret, at dette kan jeg ikke få, og at selskabet efter endt 14 dages vedligholdelsesperiode aflÊser målerne og herefter sender aflÊsning til de forskellige forsyningsselskaber. Jeg prÞver atter en gang at få målerne aflÊst af vicevÊrten uden resultat.
Idet jeg kan hÊfte for et unormalt hÞjt forbrug i vedligeholdelsesperiode, hvis der ikke aflÊses med jÊvne mellemrum, klager jeg til selskabet for målerne aflÊst. Herefter modtager jeg et arrogant og belÊrende svar fra selskabets inspektÞr;
"Når synstidspunkt for fraflytning af din lejlighed, er fastlagt. Har du mulighed for indtil tidspunktet, at få gjort rent, evt. male, får aflÊst måler mm.
Efter synet har boligselskabet 14 dage til at få lejligheden sat i stand, således den kan blive lejet ud igen.
Jeg har efterfÞlgende bedt vicevÊrten om at aflÊse målerne. Som du ikke selv har aflÊst. (normalt bliver målerne fÞrst lÊst af ved lejemålets ophÞr)."
Dette er måden BOMIDTVEST taler til sine lejere.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã