2.9

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Ubehagelig afdeling

Vi har tidligere haft et godt indtryk af RS Bolig som organisation, men desvÊrre var vores oplevelse i én bestemt afdeling meget skuffende.

Vi indgav en klage, som desvÊrre aldrig blev besvaret. Det gav os en fÞlelse af, at vores henvendelse ikke blev taget seriÞst, og at der ikke blev udvist den neutralitet, man bÞr kunne forvente i sådan en situation. Vi oplevede desuden, "beboere der har boet der lÊngere" blev til gode set mere end os, hvilket gjorde det svÊrt at fÞle sig retfÊrdigt behandlet.

Som lille familie blev det efterhånden en meget ubehagelig situation, hvor vi til sidst fÞlte os presset til at flytte. Det har vÊret en svÊr beslutning, men vi har nu valgt at flytte helt vÊk fra organisationen.

Vi er desvÊrre ikke de eneste, der har haft udfordringer i den pågÊldende afdeling. Flere familier er flyttet, og der findes referater fra beboermÞder, hvor det er blevet nÊvnt, at afdelingen ikke opleves som et rart sted at bo. Det tyder på, at der er behov for, at RS Bolig ser nÊrmere på kulturen og samarbejdsklimaet i denne afdeling, så kommende beboere får en bedre oplevelse.

Denne anmeldelse er ikke skrevet for at udstille nogen, men som et Êrligt og konstruktivt bidrag i hÃ¥bet om, at problemerne bliver taget alvorligt – og at RS Bolig kan leve op til det gode omdÞmme, vi tidligere har forbundet med dem

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

Kunne jeg give negativt antal stjerner

Kunne jeg give negativt antal stjerner sÃ¥ gjorde jeg det med STØRSTE GLÆDE .... magen til svineri fra en boligforenings side skal man lede lÊnge efter.

Jeg kender en som bor eller boede i deres afdeling med nummer 94, vedkommende flyttede ind med bÞrn hvor af to har udfordringer. Der bliver ved fremvisning gjort opmÊrksom på det og det et ikke noget problem (tilbage i marts 2025), tiden går og der begynder at komme klager fra naboer og GENBOER (genboen bor god 10+ meter vÊk I en anden rÊkke. Dette står på fra Juli til September hvor vedkommende så opsiges, det skal siges at godt 65% af de klager der er kommet er lavet på tidspunkter hvor vedkommende IKKE har vÊret hjemme (temmelig godt man kan trampe i gulvet i Tarm når man sidder i sommerhus i SÊby godt 300km der fra).

En af de klager fra en Êldre bedoer kÞre på at der observeret at naboen har har seksuel aktivitet med sin partner sent om aftenen. Vi har efterfÞlgende fundet ud af at 2 andre UNGE par også er blevet opsagt på samme baggrund, "stÞj".

Senest har undertegnede vÊret i telefonisk kontakt med selvskabt og spurgt på en lejlighed i den pågÊldende afdeling, da der bliver fortalt at det drejer sig om en familie med 2 voksne og 3 bÞrn og spÞrg om området og afelingen er egnet til amåbÞrnsfamilier, da beder vedkommende i telefonen om at man lige hÊnger på .... efter et lille minut eller mere, vender vedkommende tilbage med den besked at ALLE lejemål i afdelingen er udlevet (har selv kendskab til andet) og at afdelingen overvejende består af seniorboliger og de også er lejet ud til seniorer.

For mig at se virker det lidt som om at man i boligforeningen bevidst skubber unge beboere UD med påskudet om stÞj igennem klager fra naboer, underboen og GENBOERE.

Den pågÊldende underbo til denne familie har gentagende gange fået yngre par smidt ud af lejligheden lgenne klager.

Jeg vil ud fra dette MEGET KRAFTIGT FRARÅDE andre om i fremtiden at leje bolig igennem denne virksomhed, og som tidligere nÊvnt af anden anmeldelse sÃ¥ er direktÞren i denne forening ikke til andet end at lukke op og skide i,

2025幎9月24日
自発的なレビュヌ

Hvis man tror man har direktÞrens

Hvis man tror man har direktÞrens fortrolighed så skal man tro om igen, stÞrre gangster skal man lede lÊnge efter, ikke nok med at man henvender sig om store stakling problemer, hvor man bagefter besÞger naboer og lukker munden på dem.
Til 2 generalforsamling for bestyrelses medlemmer med koner, ca 200k kr så bliver man lokket ind i et pyramidespil vedrÞrende salg af fiskeolie

2020幎12月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ