In augustus een lening afgesloten, deze ook in dezelfde maand nog terugbetaald (ruim op tijd) maar de bkr loopt nogsteeds.. hier kom je natuurlijk pas achter op t moment dat je een kredietcheck laa... もっと見る
企業が回答しました
Lening aanvragen ging soepel. Het maandelijks terugbetalen niet. Ten eerste maandelijks een bedrag van 25 euro voor adminstratiekosten wat niet duidelijk was van tevoren. Ten 2e is er bij mijn be... もっと見る
企業が回答しました
Naast de hoge rente van meer dan 10% betaal je ook nog eens 'factuurkosten' per maandelijkse aflossing. De knop 'vervroegd aflossen' is niet vindbaar op de website. Echt schandalige praktijken, verdie... もっと見る
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik kom niet verder als nummer 7 want dan zeg die bankrekening en telefoonnummer klopt niet terwijl ik nooit eerder hier ben geweest zo slecht

bondora.nl からの回答
Sinds kort maak ik gebruik van de diensten van Bondora. Ik had eerst mijn twijfels over de betrouwbaarheid maar de informatie over het leningaanbod vond ik helder omschreven en de afwikkeling verliep zeer soepel. Het geld ontvang je (na goedkeuring) vrijwel direct op je rekening.
Ook ben ik fijn geholpen door de klantenservice, kreeg al snel reactie op mijn vraag. De online account is ook overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik raad het zeker iedereen aan.

bondora.nl からの回答
Systemen kloppen niet, word al automatisch 6 maanden afgewezen. NIET AAN BEGINNEN!
Van de support krijg je continue een automatisch bericht en bellen is ook niet mogelijk. Wees gewaarschuwd.

bondora.nl からの回答
De ID verificatie kan/mag beter. Als je een lening wilt aanvragen bij Bondora dan wordt er tijdens het aanvraag proces, gevraagd om een ID Verificatie uit te voeren door het maken van foto s van de benodigde ID documenten. Diverse keren na het maken van de foto s wordt ik weer teruggestuurd, naar het beginscherm met weer de zelfde vraag heb dit nu in 2 browsers uitgeprobeerd (Chrome,Opera maar kom helaas geen steek verder iemand nog tips?

bondora.nl からの回答
er gaat al weken iets mis.
vraag om contact via email of telefonisch,vraag dit keurig via het contact formulier.maar krijg steeds hetzelfde standaard antwoord.ik denk of weet bijna zeker dat dit bedrijf scam is!

bondora.nl からの回答
Ik heb mijn mobiele nummer juist in mij account staan, maar krijg telkens geen pincode. Aantal maal gemaild maar geen antwoord!

bondora.nl からの回答
beoordeling duurde 2 uren en negatief terwijl ik bijna 3000 netto pm heb ,,dus als iemand particulier 3000 doet voor 150 doe pb

bondora.nl からの回答
Waardeloos bedrijf! Krijg al maanden me bank niet gekoppeld. 6 maanden geleden contact hierover gehad. “ we zijn bekend met het probleem hier word aan gewerkt.” Zes maanden later Opnieuw contact gehad hierover, hetzelfde antwoord. Daarna reageren ze niet meer op mijn contact.

bondora.nl からの回答
Ik vind het wel een risico dat ze zo in je bank account kunnen graaien. Wil graag iemand spreken die al klant is en deze drempel voor mij kan wegnemen.ik vertrouw al die reviews niet.

bondora.nl からの回答
Verificatie ID blijft vastlopen, elke poging weer. Er is niet duidelijk een link naar service desk.

bondora.nl からの回答
Geen contact te krijgen 4 mails gestuurd nog niks geen reactie ontvangen. Geld wat er wordt terug betaal gaat niet van de lening af. Als bijvoorbeeld €500 van de lening af wil gaat er maar €130 van de lening af waar blijft het andere geld!!?? Graag zsm contact opnemen

bondora.nl からの回答
Helaas werkt de site niet goed en lukt het koppelen van de bankafschriften gewoon niet. Net zoals de Id uploaden, ik ben hier al maanden mee bezig maar ik kom maar niet verder. Ook heb ik dit aangegeven maar kreeg geen hulp hierin. Ik doe alles wat ze vragen, geef toestemming om bank gegevens in te zien en dan gooit de site mij gewoon weer terug naar het punt: koppel uw bankafschriften. Moedeloos word ik ervan. Las ook dat dit veel voor komt in menig review. Dus er is schijnbaar niks aan te doen.

bondora.nl からの回答
Gaat de mandelijks betalen per automatische incasso? Of zelf het bedrag per maand over maken? Kan iemand me hier mee helpen?

bondora.nl からの回答
Steeds probeer ik bankafschriften te uploaden. Lukt steeds niet.
Stuur steeds bericht krijg geen bericht terug .
Ik denk dat bondora niet zuiver is

bondora.nl からの回答
ben al een week bezig om een aanvraag te doen. Kan nergens een adres vinden van klantenservice op hun site. De verficatie lukt niet. Echt een slechte site waar geen telefoonnummer bij staat en waarom geen contact gegevens van Klantenservice
Peter

bondora.nl からの回答
Nu sinds een paar maanden klant, en zeer tevreden ik probeer nu een 2e lening te krijgen of mijn lening op te hogen, zeer tevreden !!!

bondora.nl からの回答
Mijn Partner probeert al twee weken contact met Bondora te krijgen via de mail. Helaas nog steeds geen reactie. Hoelang moet hij nog gaan wachten? Hij heeft geen inzicht in zijn account. Helemaal niks. Facturen, contracten, rekeningoverzicht alles is leeg. Verwacht wel een snellere responstijd.

bondora.nl からの回答
Ik weet niet wat ik nu moet doen om hier een lening te krijgen. Ik koppel de juiste rekening, maar krijg nooit een aanbod. Ik heb geen achterstanden en geen problemen. GEwoon een inkomen en de gewone uitgaven. Ik koppel slechts een enkele rekening, dus geen en/of rekening. Ik probeer dit nu al bijna een jaar. En wanneer ik de klantenservice een bericht stuur, dan krijg ik een standaard antwoord

bondora.nl からの回答
Klantvriendelijkheid en erg sociaal.
Via hier wil ik even vragen wat het email adres is om contact op te nemen met Bondora en een melding te maken.
M.v.g Antonius Remco Ruyssenaars

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。