bondora.nl レビュー 93

TrustScore 5段階評価の1.5

1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

In augustus een lening afgesloten, deze ook in dezelfde maand nog terugbetaald (ruim op tijd) maar de bkr loopt nogsteeds.. hier kom je natuurlijk pas achter op t moment dat je een kredietcheck laa... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Lening aanvragen ging soepel. Het maandelijks terugbetalen niet. Ten eerste maandelijks een bedrag van 25 euro voor adminstratiekosten wat niet duidelijk was van tevoren. Ten 2e is er bij mijn be... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sinds kort maak ik gebruik van de diensten van Bondora. Ik had eerst mijn twijfels over de betrouwbaarheid maar de informatie over het leningaanbod vond ik helder omschreven en de afwikkeling verlie... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Naast de hoge rente van meer dan 10% betaal je ook nog eens 'factuurkosten' per maandelijkse aflossing. De knop 'vervroegd aflossen' is niet vindbaar op de website. Echt schandalige praktijken, verdie... もっと見る

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Slechte klantenservice

Meerdere pogingen gedaan om contact met Bondora op te nemen, helaas na enkele weken geen reactie. Had graag gebruik gemaakt van Bondora om een lening aan te vragen…

2023年5月5日

bondora.nl からの回答

Thank you, Joop, for reaching out to us. We are sorry that you couldn't reach our Support Team and apologize for the inconvenience caused. They will contact you very soon and assist you further. Hopefully, the problem gets resolved.
Have a great day!

Blijft vastlopen bii stap 3

2023年3月28日

Hallo Danielle,

Het spijt ons te horen over je ervaring met ons.

Onze klantenondersteuning heeft je een e-mailtje gestuurd en zal je graag verder helpen met dit probleem.

We kijken er naar uit om van je te horen.

Website/app loopt vast.

Website/app loopt vast.
Na vaak te hebben gemailt geen gehoor. Jammer. Had graag een lening willen afsluiten

2023年3月13日

Hallo Joyce,

Bedankt voor de review. We vinden het jammer te horen dat je een negatieve ervaring had met ons.

We hadden een technisch probleem en dit is nu opgelost. Je kunt een mailtje sturen naar onze klantenondersteuning en dan helpen we je graag verder.

Alvast bedankt.

5つ星のうち1の評価

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet…

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen en ze geven geen track & trace code mee.. wacht nu al 1,5 maand op mijn bestelling dit is echt niet normaal!!

2023年2月12日

bondora.nl からの回答

Dear Latisha. We are providing investments services. As per your rating description, you are contacting us regarding any other services as ours, kindly confirm. Team Bondora.

Kan geen foto maken

Wanneer je aanmeld moet je foto maken maar krijg niets in beeld waardoor je geen foto kan maken.

Update 6-2:
Heb meerdere malen geprobeerd een aanvraag te doen maar kan nog steeds geen foto's maken van ID.

Vandaar 1 ster.

2023年2月2日

Hi Kan,
Thank you fro your review.

Kindly write to our support so we can assist with the issue.

5つ星のうち2の評価

Ik heb de zelfde probleem als de…

Ik heb de zelfde probleem als de andere, ik kom de vragenlijst niet verder. Ik krijg ook steeds een mail dat ik 10seconde verwijderd ben met het voltooien van de vragen lijst. Best slecht systeem wat mij betreft!

2023年1月28日

Beste Erwin,

Bedankt voor je feedback.

Als je een e-mailtje naar onze klantenondersteuning stuurt helpen we je graag verder het probleem op te lossen.

We doen ons best om het product constant te verbeteren

5つ星のうち2の評価

Wanneer ik de vragenlijst helemaal heb…

Wanneer ik de vragenlijst helemaal heb ingevuld kom ik niet verder.. Meerdere malen geprobeerd, maar steeds dezelfde melding

2023年1月27日

Beste Mirthe,

Bedankt voor je feedback.

Als je een e-mailtje naar onze klantenondersteuning stuurt, helpen we je graag verder het probleem op te lossen.

5つ星のうち2の評価

Jullie platform is al 2 weken bezig met…

Jullie platform is al 2 weken bezig met updates waardoor er geen inloggen en lening aangevraagd kan worden wat is er aan de hand met BONDORA zijn jullie gestopt met het geven van leningen?????

2022年12月27日

bondora.nl からの回答

Dear Mohamed, we are sorry you are not satisfied. Kindly check for loans under www.Bondora.NL, you will definitely get the options there. Team Bondora

5つ星のうち2の評価

De website loopt elke keer vast

De website loopt elke keer vast, ik kom niet verder dan vragen blad 3. Ik vul het in en kom telkens terug op een leeg veld.

Gemaild, gevraagd of ik mijn account kan resetten maar ik kom niet verder. Is het uberhaupt mogelijk te lenen? Het is mij onduidelijk.

2022年11月2日

Hi Lisanne,

Thanks for giving us your honest review and we apologize for the inconveniences.

Our support has now reached out to you and would help sort out the issue.

5つ星のうち5の評価

Mooi platform

Op 24 augustus 2022 een account aangemaakt. Geld gestort, maar ik kon er niet bij vanwege het niet complementeren van de id verification. Ik heb meerdere mails met mijn id gestuurd en alle gewenste stappen doorlopen maar het bleef vasthangen op id verification. Na het plaatsen review is dit probleem direct en goed opgelost. Complimenten voor de snelle service.
Investeren gaat zeer eenvoudig. Prima platform!

2022年10月9日

Hi Huib,

We are sorry to hear that your ID verification delayed. Our support team has contacted you on this regard and has fixed it for you. Thanks again and we apologize for the inconvenience.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。