I ordered the item and received it. However, I wanted to cancel the order which wasnât possible. Paid 8 euros to have it shipped and now have to pay double the amount to return it. Horrible experience... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mooi en gevarieerd aanbod met ook fijne cadeaus voor de feestdagen. De verzending was snel en de manier waarop het verzonden werd is ook noemenswaardig: alle lekkernijen in een mooie, verzorgde doos.... ãã£ãšèŠã
Ruime keuze, heb nu de adventskalender besteld, ipv een kerstuitjes voor mijn moeder. Snelle levering, goed verpakt.
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 18ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik heb niets ontvangen
Ik heb niets ontvangen. Dpd kan het niet leveren bij de pakket automaat. Vervolgens is het pakket spoorloos.
Ruime keuze aan producten
Couldnât cancel the order.
Snelle levering en goede verpakking
Snelle levering! De producten waren super goed ingepakt, waardoor alles heel thuis is aangekomen en het was ook leuk ingepakt!
Erg goede service
Producten worden vanuit Frankrijk binnen enkele dagen tot een week geleverd. Erg goed ingepakt.
Blijft leuk
Gewoon goede snelle levering en gelukkig opnieuw alleen potjes (en geen thee of snoepjes)
Vlotte levering zonder problemenâŠ
Vlotte levering zonder problemen ondanks dat het uit Frankrijk moet komen.
Hopelijk van binnen ook mooi
Snel in huis, maar gezien het een adventskalender is, en nog maar oktober, heb ik de inhoud nog niet kunnen beoordelen. Maar de doos is mooi.
Heerlijke producten
Heerlijke producten . Rechtstreeks te bestellen op hun website en heel snel geleverd direct uit Frankrijk.
Super leuke advent kalender met aparteâŠ
Super leuke advent kalender met aparte smaken.
Altijd weer benieuwd naar de nieuweâŠ
Altijd weer benieuwd naar de nieuwe smaken, gewoon een geweldige adventkalender
Mega schattig en goed verpakt
Mega schattig en goed verpakt. Snel geleverd, duidelijke tracking (deels in het Frans dan wel). Producten zijn ook top, online echt unieke smaakjes.
Prachtige producten
Verbaast dat het uit Frankrijk komt, had vermeld mogen worden op de site. Daarom duurde het langer als verwacht. Mijn bestelling is een cadeau. De persoon houdt van jam en van verrassingen, dus zal het geweldig vinden.
+Zeer goed verpakt
+ Alles precies zoals op de site
+ Verrassend
- Lang onderweg (omdat het uit Frankrijk blijkt te komen, staat niet op de site)
- Het Franse deel van de t&t is onduidelijk. Totdat het overgedragen wordt aan dpd.
My zus zegt ik wil met de pinda vanâŠ
My zus zegt ik wil met de pinda van Bonne Maman trouwen...Het is zo lekker.....â€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž
Nog niets ontvangen
Nog niets ontvangen. U kunt uw vraag beter stellen als het artikel is afgeleverd
De website is goed en overzichtelijk en heerlijke producten!
De website is goed en overzichtelijk, een groot en mooi aanbod van producten en nu specifiek de Adventskalender waarvoor ik een bestelling heb geplaatst en nog wat andere producten mee besteld.
Keurig in orde qua informatie en levering en de kwaliteit is zoals altijd heel goed.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã