I ordered the item and received it. However, I wanted to cancel the order which wasnât possible. Paid 8 euros to have it shipped and now have to pay double the amount to return it. Horrible experience... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verbaast dat het uit Frankrijk komt, had vermeld mogen worden op de site. Daarom duurde het langer als verwacht. Mijn bestelling is een cadeau. De persoon houdt van jam en van verrassingen, dus z... ãã£ãšèŠã
Ruime keuze, heb nu de adventskalender besteld, ipv een kerstuitjes voor mijn moeder. Snelle levering, goed verpakt.
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 18ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Je âgo-toâ site voor lekkernijen en verwennerijen
Mooi en gevarieerd aanbod met ook fijne cadeaus voor de feestdagen. De verzending was snel en de manier waarop het verzonden werd is ook noemenswaardig: alle lekkernijen in een mooie, verzorgde doos. Het is een echt een go-to site voor cadeaus en verwennerijen.
Jullie hebben het verstuurd zonderâŠ
Jullie hebben het verstuurd zonder huisnummer. Terwijl ik die wel heb opgegeven. Nu kan dpd het niet afleveren. Contact opnemen met dpd gaat niet. Dat is alleen maar een chatbot. Dus ik heb mijn pakket nog steeds niet binnen.
Het pakket is netjes aangekomen maarâŠ
Het pakket is netjes aangekomen maar van de adventkalender zaten sommige deurtjes niet meer vast waardoor de inhoud al te zien was.
Leuke verpakking maar wel duur metâŠ
Leuke verpakking maar wel duur met verzenden om cadeau te geven, maar ziet er heel leuk en knus uit
Was allang op zoek naar deze dekseltjesâŠ
Was allang op zoek naar deze dekseltjes voor een betaalbare prijs. Nu gevonden!
Ik heb de bestelling ontvangen
Ik heb de bestelling ontvangen, wat later dan gedacht. De koekjes zijn heerlijk!
Ik vind de pindakaas echt er lekker enâŠ
Ik vind de pindakaas echt er lekker en is nergens meer te koop dus bestel ik het op deze manier en bevalt prima.
Retour is een ramp + mispak je niet aan de inhoud van de jampotten!
Retour is een ramp. Moeilijk vindbaar via de website, uiteindelijk een telefoonnummer waar men van niets weet en opnieuw doorverwijst naar de website. via contactformulier geprobeerd, een antwoord ontvangen waar ik niets mee ben.
EN LET OP!!!!
De potten jam die je online koopt zijn de helft kleiner dan deze die je in de winkel koopt (voor dezelfde prijs!).

Twaalf nieuwe deksels
Twaalf nieuwe deksels, feestelijk verpakt met etiketten voor twaalf heerlijke potten zelfgemaakte jam!
Ik krijg geen info of update van DPD enâŠ
Ik krijg geen info of update van DPD en jullie over mijn verzending.
Beste mensen
Beste mensen, Ik heb kort geleden 4 x Jampotjes Mirabelle a 320 gr besteld ! Echter dit bedrijf stuurt in
plaats hiervan 20x 1 persoons potjes Mirabelle a 30 gr
Ik voel mij door dit bedrijf heel erg in de maling genomen ! Ik hoop dat U dit bedrijf alsnog dwingt om het bestelde naar mij toe te zenden.Ik dank U voor Uw vraag omtrent dit bedrijf. Met vr. groet Ruud Rijks, 2912tb nr 23

Bonne Maman Netherlands ããã®åç
De beste pindakaas ..zonder palmolie âŠ
De beste pindakaas ..zonder palmolie jammergenoeg dat ze niet meer in de winkels staan maar ja ik kan ze bij jullie bestellen
Veel keus
Snel geleverd, herl goed verpakt. In de webshop veel keus. Vooral blij dat we de pindakaas van Bonne Manman online kunnen kopen. Die kan ik niet meer in de winkel kopen.
Na ontvangst helemaal tevreden
Ondanks dat het wat laat binnen kwam, wel gigantisch lekkere smaken ð€€ de caramel soorten zijn overheerlijk en daarbij ook een nieuwe liefhebber ontgrendeld voor de kapot lekkere pindakaas met stukjes ð te lekker ð¯ð¯ð¯
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã