レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Superbra service. Köpte min vagn dÀrifrÃ¥n, ringde och frÃ¥gade om de hade Bugaboos dubbelvagn inne och om de kunde montera den, det löste dom, inom 1h var den redo🥰 och idag behövde jag köpa en inlÀ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Babynest och bÀrsele Àr superbra! Enkla att anvÀnda och omtyckta av vÃ¥r nyfödda bebis! I bÀrselen kan bebis krypa ihop i grodposition men ocksÃ¥ ta ut benen. Babynest gÃ¥r att öppna nedtill... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Köpt trevliga prylar hÀr innan. NÀr vi fick hem en bas till bilbarnstol som gick sönder kort dÀrpÃ¥ (har en likadan sen innan till första barnet som funkat toppen i flera Ã¥r) var det inte roligt lÀn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra sortiment i butiken. Lite finare och roligare saker Àn pÃ¥ andra stÀllen. Fantastiskt bemötande av mannen som arbetar i TÀby Centrum. Personlig, kunnig och otroligt ödmjuk och inkÀnnande i sitt s... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. 子䟛の店

圓該䌁業による蚘述

Bonti Àr en av Sveriges största återförsÀljare av Bugaboo, Joolz, Stokke, Babyzen, Emmaljunga, Britax och många fler. Vi Àr Àven specialiserade på barnrumsinredning, skötartiklar, bilbarnstolar, sÀngar, amningsartiklar och det me...

4.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Supernöjd!

Handlat ifrån Bonti flertalet gånger och Àr alltid nöjd med min upplevelse! Snabb leverans, proffsig kundservice och bra utbud!

2025幎8月7日

Supersupport!

Supersupport!

Fick otroligt bra hjÀlp av Louise (och hennes kollegor) i Karlstad som löste exakt alla mina problem på bÀsta möjliga sÀtt. Tusen tusen tack, ni rÀddade mina och min dotters nÀstkommande veckor :D

2025幎4月28日
5぀星のうち1の評䟡

För nÃ¥gon vecka sedan var jag inne på

För någon vecka sedan var jag inne på bonti inne i stan och skulle kolla på barnvagn, går dÀrifrån tomhÀnt då personalen var extremt otrevlig. Idag tÀnkte vi ge dem en ny chans i TÀby centrum då vi ville köpa hela kitet, barnvagn, sele, bilbarnstol m.m. Vi möts av en sån otroligt otrevlig personal som verkade hata sitt jobb. Vi ville ha information om en bilbarnstol och ville veta lite hur den fungerar, min man stÀllde en fråga om hur man lossar den och tillbaka får man en suck. Det hÀr Àr vårt första barn så klart att vi har många frågor, det Àr mycket pengar man lÀgger ner så sjÀlvklart vill vi vara sÀkra på att vi köper rÀtt saker efter vårt behov. KÀndes som att man störde!! Den hÀr tjejen ville definitivt inte svara på några frågor eller vara behjÀlplig. Aldrig varit med om en sån dålig service som man fått på Bonti!!!!! Vi kommer aldrig någonsin att lÀgga ett öre på denna butik!! Tycker att det Àr helt sjukt beteende att man inte bryr sig mer om sina kunder!!! Vi kommer handla på babyworld istÀllet dÀr de respekterar sina kunder och Àr professionella!!

2025幎3月29日

Bonti からの回答

Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension och ge oss er feedback! Vi beklagar verkligen att ni har upplevt dålig service vid båda era besök i våra butiker. Det Àr absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi förstår att ni kÀnner er besvikna.

Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder bÀsta möjliga service och upplevelse i butikerna. Vi beklagar att den personal ni mötte inte var tillrÀckligt hjÀlpsam och att ni upplevde att era frågor inte blev bemötta på ett respektfullt sÀtt.
Vi tar era synpunkter på största allvar och kommer att ta upp detta med vår personal för att sÀkerstÀlla att detta inte hÀnder igen. Du får gÀrna kontakta oss via kundservice@bonti.se för att lÀmna mer information i detta Àrende, så sÀtter vi dig i kontakt med ansvarig butikschef för en vidare dialog. Vi hoppas att ni, trots denna negativa upplevelse, kommer att ge oss en ny chans i framtiden.

Otroligt oproffsig kundservice &

Otroligt oproffsig kundservice & företag. BestÀllde med leveranstid 1-4 dagar och nÀr jag hörde av mig efter 1 vecka för att kolla vart ordern var och nÀr den skulle komma så hade den blivit försenad pga inventering vilket inte framgick vid bestÀllning. De lovade att skicka paketet vid 2 tillfÀllen efter detta och slutade sedan att svara. BegÀrde att avbryta bestÀllningen efter att jag inte fått något svar eller någon info om leverans, då svarade de dagen efter.
Riktigt trött hantering av order och dålig kundtjÀnst.

2025幎3月12日

Bonti からの回答

Tack för ditt omdöme, vi förstår verkligen din frustration och beklagar att kommunikationen gÀllande inventering inte kommunicerats korrekt. Vi har tagit detta vidare och ser över våra rutiner för att det ska bli rÀtt nÀsta gång. Utöver försening på grund av inventeringen, drabbades vi Àven av tekniska problem vilket gjorde att vi hamnade Ànnu mer efter i order- och mailhanteringen. Vårt mål Àr alltid snabb leverans och snabb återkoppling i vår kundservice, och vi får ta till oss att vi inte lyckades i detta fall. Vi Àr ledsna att det drabbade dig, och hoppas att du ger oss en ny chans att leverera en bra köpupplevelse i framtiden!

Bonti vÀgrar att återbetala

Bonti vÀgrar att Ã¥terbetala annullerat köp trots att jag betalat direkt till dom med kreditkort. Bonti hÀvdar att alla köp gÃ¥r via Klarna som skall Ã¥terbetala, detta trots att man pÃ¥ deras hemsida kan vÀlja att betala med kreditkort utan Klarna. Vidare har entercard ( mitt kreditkort ) bekrÀftat att betalningen gÃ¥tt direkt till Bonti dvs utan Klarna. Även Klarna sÀger att dom inte Àr inblandade. Har nu hÃ¥llit pÃ¥ med Bontis kundtjÀnst i snart en mÃ¥nads tid

2024幎12月17日

Bonti からの回答

Vi förstår verkligen din frustration och beklagar situationen. Vid ditt köp ingick du ett avtal med Klarna, som hanterar alla betalningar via vår hemsida, inklusive kortbetalningar. Mer information om detta finns i våra köpevillkor under avsnittet om betalning.

Vi har ingen tillgång till kunders kortuppgifter, och Klarna sköter samtliga transaktioner. I detta fall har vi inte fått någon betalning eftersom vi avbröt bestÀllningen på din begÀran. Det innebÀr att det endast har gjorts en reservation på kortet, som aldrig aktiverades. DÀrför borde inga pengar ha dragits.

Om det Àndå visar sig att pengar dragits trots att ordern avbröts, Àr det tyvÀrr endast Klarna som kan hjÀlpa dig med en återbetalning. Vi har kontaktat Klarna vid två tillfÀllen och de har hÀnvisat oss att be dig kontakta deras kundtjÀnst direkt. För att undvika deras automatiska meddelanden kan det vara bra att ringa dem direkt och bifoga underlag som visar att pengar dragits.

Vi beklagar verkligen att vi inte kan hjÀlpa dig mer i detta Àrende, men vi hoppas att Klarna kan ge dig den hjÀlp du behöver.
Tveka inte att höra av dig om vi kan hjÀlpa till med något annat.

Oseriöst förlag

Min sambo har bestÀllt och betalat för varan som aldrig kommer, kundtjÀnst svarar inte. Rekommenderar ingen att handla hÀrifrån. Oseriöst företag.

2024幎5月3日

Hej Julia,
Tack för att du tagit dig tiden att lÀmna en recension!
Vi blir ledsna att höra att ni inte har mottagit svar på ert mail.
Maila oss gÀrna pÃ¥ kundservice@bonti.se sÃ¥ ska vi se över detta 🌞

Önskar dig en fin dag!

Köpte en Bugaboo-vagn

Köpte en Bugaboo-vagn. Har alltid fått bra hjÀlp och bemötande nÀr vi haft problem med vagnen.

Snabba på stt svara på mail och enkla att kommunicera med. Service minded.

2024幎5月23日

Hej Carl,
Tack för att du tagit dig tiden att lÀmna en recension!
Tack för dina fina ord, vi strÀvar alltid för att hjÀlpa vÃ¥ra kunder pÃ¥ bÀsta sÀtt 🌞

Önskar dig en fin dag!

Otrevlig personal i butik

Otrevlig personal i butik, snofsiga. Reklamerade en produkt som de aldrig återkopplat om. Vi var nÀra att handla resevagn, vanlig barnvagn och massa tillbehör men åkte vidare till babyworld istÀllet då de Àr så sjukt otrevliga och osköna i butiken. Rekommenderar inte någon!

2023幎12月18日

VÀrdelöst företag

VÀrdelöst företag. La min order den 8 december och fortfarande inte mottagit den. Dom svarar verken på mail eller på telefon, deras vÀxel Àr avstÀngd. Hade inte rekommenderat någon att handla hÀrifrån

2023幎12月8日

Bonti からの回答

Tack för att du lÀmnat en recension!

Det hÀr Àr naturligtvis långt ifrån den nivå på service vi önskar ge våra kunder, och vi jobbar så hårt vi kan för att besvara alla kunder i turordning.

Vår telefon har varit avstÀngd under en tid för att ge en så bra service via mail.

Vi hoppas du vill ge oss en ny chans i framtiden så vi kan rÀtta till våra misstag.

Önskar dig en fin dag! 🌞

Handla inte hÀrifrån

Handla inte hÀrifrån. AvstÀngd telefon kundtjÀnst och vÀldigt dåliga i mailsvar. Inga varor finns, "lagerstatus fel" eller nått påhitt. Verkar inte rulla på för bonti. Dom ynka svaren som vi fick var att dom ska kolla vad felet Àr (??) 3 veckor efter köpet hotar vi med att gå till arn då får vi veta "lagerstatus fel" nej vi krÀvde pengarna tillbaka och vÀnde på klacken och fick leta på nytt efter de vi skulle ha. Man gick ju miste om bÀttre rea priser nu nÀr man fått vÀnta på detta.. tyvÀrr. Nej handla inte, inte vÀrt irritationen och huvudvÀrken. Vill fokusera på bebis i magen inte på bontis slarv. /

2023幎12月15日

Bonti からの回答

Tack för att du lÀmnat en recension!

Vi gör vårt yttersta för att våra lagersaldon ska stÀmma men på grund ut av system och den mÀnskliga faktorn kan saker bli fel. Det Àr beklagligt att det har drabbat dig men det Àr inget som Àr med mening.

Önskar dig en fin dag! 🌞

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス