レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde bonus trapper ude og mÃ¥le en trappe op til os og snakke muligheder og her nogen mÃ¥neder efter vi har modtaget den og fÃ¥et den sat op, sÃ¥ er det blevet fuldstÊndig som vi havde drÞmt om, d... もっず芋る

Vi har lige benyttet os af en kampagne pris fra Bonus Trapper, og har fÃ¥et monteret den flotteste trappe der passer perfekt til rummet. God og kompetent rÃ¥dgivning af Bjarne der mÃ¥lte op, og flot... もっず芋る

Jeg vil til enhver tid anbefale Bonus Trapper. Alle er simpelthen sÃ¥ sÞde! FÞrst var vores byggeri forsinket, og kort inden levering af trappen mÃ¥tte vi udskyde monteringen, hvilket de var SÅ sÞde... もっず芋る

Udvandrede fra halvfÊrdigt projekt og efterlod byggeaffald, som man nÊgtede at tage med. MÃ¥tte hyre andre til det. Bonus Trapper besvarer hverken telefonopkald eller mails, men er meget krakilske nÃ¥r... もっず芋る

䌁業情報

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

29件のレビュヌ

Samarbejdsvillig og billig trappe!

Vi havde bonus trapper ude og måle en trappe op til os og snakke muligheder og her nogen måneder efter vi har modtaget den og fået den sat op, så er det blevet fuldstÊndig som vi havde drÞmt om, der var nogen små ting undervejs, en lille fejl opmåling og en balustre der manglede, men det var intet problem, for den tog de i stiv arm og fik det lÞst for os uden omkostninger.
De har simpelthen vÊret så samarbejds villige hele vejen igennem, det dÊlme stÊrkt, tak !!
De kan klart anbefales!
Det eneste der kan vÊre at sÊtte en finger på, er at de laver deres vanger med stave der er limet sammen istedet for at stort stykke trÊ. Vi kan ihvertfald se nogen af samlingerne på stavene har givet sig og er kommet til syne, men til den pris, så kan man ikke forvente mere !

2026幎1月20日

Perfekt BONUS trappe

Fik en god og faglig snak omkring fremstilling og montage af trappen
Alt bliver fremstillet i danmark
Og ingen revolver politik omkring levering-montage- Þkonomien
Mega flot arbejde klart at anbefale
Carsten Johansen 😎😉👌

2025幎10月20日

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Vi har fået en smuk ny trappe, som Bjarne var og måle op til. Vi havde godkendt en tegning af en trappe, som egentlig ikke helt var det vi Þnskede, men det kom bonus-trapper og fixede for os - på trods af at vi havde godkendt den inden produktionen. Helt fantastisk service hele vejen igennem og fantastisk resultat.

2025幎5月8日
自発的なレビュヌ

Fantastisk smuk trappe og top service

Vi har fået lavet en meget smuk trappe i gammel herskabelig stil. Vi er meget tilfredse og vil klart anbefale bonus trapper til andre. Vi havde indhentet 3 tilbud og bonus trapper var meget konkurrencedygtige. Udover det var deres service top. De svarede både på sms/email morgen og aften og var kontakt med os fra start til slut. Hilsen en meget tilfreds kunde

2024幎12月2日
自発的なレビュヌ

Jeg vil til enhver tid anbefale Bonus

Jeg vil til enhver tid anbefale Bonus Trapper. Alle er simpelthen så sÞde!
FÞrst var vores byggeri forsinket, og kort inden levering af trappen mÃ¥tte vi udskyde monteringen, hvilket de var SÅ sÞde og hjÊlpsomme omkring!
Vi fik leveret en trappe med en mindre fejl, og i samarbejde med kontoret fik vi den udbedret lynhurtigt, og nu har vi den fineste trappe i top kvalitet, som vi endda har kÞbt til en god pris.
KÊmpe anbefaling herfra!

2024幎11月7日

Trappe til kampagnepris

Vi har lige benyttet os af en kampagne pris fra Bonus Trapper, og har fået monteret
den flotteste trappe der passer perfekt til rummet.
God og kompetent rådgivning af Bjarne der målte op, og flot og omhyggelig montering af trappen
af to dygtige montÞrer
Stor ros og tak herfra og vores bedste anbefalinger af Bonus Trapper

2024幎11月11日
自発的なレビュヌ

I forbindelse med at vi skulle have ny

I forbindelse med at vi skulle have ny trappe valgte vi Bonus Trappper det har vi absolut ikke fortrudt lige fra kontakten på nettet til opsÊtning af trappen har det simpelthen vÊret en helt fantastisk oplevelse og super service de ved hvad de laver og resultatet er simpelthen bare vanvittigt flot vi kan kun give gode anbefalinger hvis I skal have ny trappe

2024幎4月5日

God oplevelse

Har for nyligt fÃ¥et monteret trappe fra bonus trapper og vi er ovenud tilfredse, bÃ¥de med pris og det endelige resultat. Efter aftalt tidpunkt til montage, kom der to montÞrer og de fortsatte til de var fÊrdige. (De kom til fyraften, da de var blevet forsinkede, sÃ¥ var fÊrdige kl. ca. 23👍)
Vi bor i et gammelt hus som er blevet renoveret, så der er intet der er i vatter eller lod. Men syntes virkelig at montage arbejdet er i orden, taget dette i betragtning.
Det eneste der afholder mig fra at give den sidste stjerne er at telefonen kan vÊre svÊr at komme igennem på.
Men mail har der ikke vÊret nogle problemer med.
Kan i hvert fald anbefales herfra.

2024幎1月24日

God rejse

Havde en god kontakt med bonus trapper fra fÞrste samtale om at bestille tid til opmåling til at trappen blev monteret, venlige montÞrerne der bruger tid til at forklare hvad de gÞr og inddrager en i processen.
HjÊlpsom til at guide en med valg af trappe og hvordan alternative lÞsninger, kan give et bedre produkt end hvad man havde tÊnkt

2023幎11月21日
自発的なレビュヌ

Bonus Trapper blev tvangsoplÞst for 1 år siden...

Det oprindelige selskab Bonus Trapper ApS blev tvangsoplÞst for 1 år siden. Det gamle firma havde cpr nr 39923807.

Forinden dette, der havde jeg et langt forlÞb, hvor selskabet blandt andet:
1. opkrÊvede penge meget aktivt, uanset om arbejdet var lavet tilfredsstillende.
2. lavede sjusket arbejde, den dag i dag er arbejdet ikke fÊrdiggjort og huset har skrammer efter deres arbejde.
3. lovede dagsbÞder for ikke fÊrdiggjort arbejde (de tvangsoplÞste firmaet, inden jeg fik betaling for de mange dagsbÞder)
4. generelt ikke overholdte indgåede aftaler, ikke leverede til tiden, ikke svarede på emails, ikke svarede på telefonopkald.

Heldigvis tilbageholdte jeg lidt af betalingen til dem, da alting var så dårligt lavet, og der ingen eller meget ringe kommunikation var. Det belÞb dÊkkede ikke at alle deres fejl blev udbedret efter firmaet gik konkurs, men lidt hjalp det.

Jeg er ked af at lÊse at andre oplever samme forlÞb med det nye Bonus Trapper. Der findes andre trappefirmaer som er Êrlige og dygtige, jeg ville helt klart vÊlge en anden og mere pålidelig leverandÞr, hvis jeg skulle vÊlge en trappe leverandÞr i dag.

2022幎11月29日

Opgave at bestille trappen

Jeg er ked af at mÃ¥tte afbryde samarbejdet omkring design af en trappe til vores totalrenovering af vores nye hjem, da virksomheden er ubegribeligt langtsomme om at svare pÃ¥ mails
 det tog 1. gang over en mÃ¥ned fÞr de svarede, efter at de havde fremsendt et tilbud til os, som vi havde et par rettelser til,( da vi Þnskede rettelser pÃ¥ trappen).
Jeg ringede til dem og blev forsikret om at de svarede tilbage hurtigst muligt, i den kommende uge. Så fik jeg svar, men stadig ikke det tilrettede tilbud, og jeg svarede dem på deres mail, men der er nu gået 2 måneder igen siden de sidst sendte mig svar, som jeg skrev tilbage på.
Nu har vi fundet en anden leverandÞr af trappe til vores hus !
En trÊls forretningssans og ganske enkelt ringe service.
Man skulle nÊsten tro at de ikke ville tjene penge.

2023幎11月24日
自発的なレビュヌ

God service, fine medarbejdere, pÊnt arbejde! Mindre justering var påkrÊvet men den blev udfÞrt hurtigt og pÊnt. Kan anbefales, også fin pris!

2023幎10月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ