Professionel Service og Perfekt Trappe! Man kan ikke bede om bedre service og vejledning end den, vi har fÃ¥et hos Thy Trapper. Vi mÞdte op i deres showroom og fik vildt god vejledning af dem. Ud f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Trappe kÞbt og monteret som del af byggeprojekt. Har desvÊrre stadig store problemer med at trappen knirker - og knÊkker her 12 mÃ¥neder. 3 mÃ¥neder efter installation kom Thy trapper forbi og... ãã£ãšèŠã
Vi er bare SUPER glade for vores fine nye trappe! Det hele er bare i orden og ser rigtig lÊkkert ud! Servicen var i top, hÃ¥ndvÊrkerne var bare super gode og leverede et flot stykke arbejde til tiden,... ãã£ãšèŠã
Dette firma er Êgte dansk kvalitet!! Da vi skulle have en ny trappe smÊkkede alle andre firmaer rÞret i da vores sag var for vanskelig. Thy trapper var fra fÞrste sekundt positive og med pÃ¥ udfordr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionel Service og Perfekt Trappe!
Man kan ikke bede om bedre service og vejledning end den, vi har fået hos Thy Trapper. Vi mÞdte op i deres showroom og fik vildt god vejledning af dem. Ud fra denne blev det muligt at trÊffe den helt rigtige beslutning, og nu har vi lige fået leveret en vanvittig smuk trappe - helt perfekt til vores hus.
KÊmpe anbefaling herfra.

Thytrapper ããã®åç
Jeg bryder mig generelt ikke om at skrive negative anmeldelser, og det er ikke er med min gode vilje at jeg skriver denne anmeldelse, men jeg kan ikke lÊngere finde mig i at blive ignoreret.
I forbindelse med vores nybyggeri kÞbte vi hvidpigmenterede, massive egetrÊs trappetrin fra Thy Trapper for at matche vores egetrÊsgulv så godt som muligt. DesvÊrre begyndte trinene at gulne efter kort tid, hvilket ikke var det udseende, vi havde Þnsket.
Vi gjorde vores totalentreprenÞr opmÊrksom på problemet for over 2 år siden, og de har vÊret i kontakt med Thy Trappers direktÞr flere gange. Vi fik en historie om at det er normalt for egetrÊ at gulne på grund af garvesyre og UV-stråling. Imidlertid har vi solfilm monteret på vinduerne, der blokerer 80-90% af UV-strålerne, og vores egetrÊsgulv er ikke gulnet.
HåndvÊrkere, der har fulgt projektet fra starten, har bemÊrket, hvor gul trappen er, og at det må vÊre en lakeringsfejl. Selv direktÞren for vores totalentreprenÞr, der har det overordnede ansvar, har udtalt, at trappen ligner et bÞgetrÊsmÞbel fra 80'erne.
Faktum er, at trappen slet ikke har det hvidpigmenterede udseende vi bestilte, og vi er dybt skuffede over at blive ladt i stikken. Derfor må jeg anbefale andre at overveje alternative leverandÞrer af deres trappetrin, da Thy Trapper ikke har vist sig at vÊre villige til at lÞse problemet med vores eller tage ansvar for fejlen.
Som med flere andre anmeldelser her, kommer der nok en historie om at de har brugt samme lak i 40 år uden problemer og aldrig får kundeklager. Faktum er bare at når man som os kÞber et produkt i hvidpigmenteret eg, så skal det have et hvidpigmenteret udseende og ikke ligne gammelt gult bÞgetrÊ. Hvis deres produkter ikke kan leve op til det, så skal de ikke sÊlge dem.
Trappe kÞbt og monteret som del af byggeprojekt.
Har desvÊrre stadig store problemer med at trappen knirker - og knÊkker her 12 måneder.
3 måneder efter installation kom Thy trapper forbi og forsÞgte at skrue den bedre fast, samt tilfÞje flere skruer i trin - men uden de store forbedringer.
Processen op til kÞbet har vÊret ok - men kvalitet af trappen samt service efter har vÊret meget skuffende.
SÞgte professionel rÃ¥dgivning/ vejledning til at fÃ¥ viderefÞrt vores eksisterende trappe, sÃ¥dan at vi kan gÃ¥ pÃ¥ endnu en trappe i samme stil/ look som den âgamleâ. RÃ¥dgiveren var og besÞge os og mÃ¥le op pÃ¥ matriklen 3 gange og vi har ringet og mailet frem og tilbage flere gange.
Under ferieophold monterer Thytrapper vores trappe, således at den står fÊrdig til vores hjemkomst. Super at denne koordinering lykkedes. Trappen er pÊn ved fÞrste Þjekast, eller det er den i og for sig stadig, finishen mangler bare for at få det samme look.
Jeg kontakter derfor Thytrappers rÃ¥dgiver og orienterer ham om min overraskelse omkring looket, og bliver blot mÞdt af âdu har fÃ¥et hvad du har betalt forâ. SÃ¥ den âprofessionelleâ sparring/ rÃ¥dgivning jeg havde forstÃ¥et jeg ville fÃ¥ hos Thytrapper stoppede nok i min verden da ordren lÃ¥ fastlagt! Som jeg ordret har orienteret rÃ¥dgiveren, hvis jeg âbareâ ville have en tilfÊldig trappe kunne jeg bestille den hvor som helst, det Þnsker vi ikke, vi Þnsker st bevare den samme stil som pÃ¥ vores trappe fra kÊlder til 1. sal. Nu skal jeg ud og bruge ca. 10.000kr. pÃ¥ en ekstern tÞmrer der kan fÃ¥ Thytrappers trappe til at ligne det Þvrige, sÃ¥ vi kan komme âensâ op til 2. sal.
Det har fÞltes som en god proces hele vejen igennem, men afslutningen/ afleveringen kunne jeg have Þnsket mig meget anderledes. Beklager men måden ansvarsfralÊggelsen og nok også ligegyldigheden over vores frustration for det fÊrdige produkt, det er jeg rystet over, der var ingen lydhÞr. Jeg er overbevist om at jeg har modtaget min sidste trappe fra Thytrapper, og tÊnker heller ikke jeg kommer til st anbefale dem.
Klaus K. K.
Holstebro

Thytrapper ããã®åç
Dette firma er Êgte dansk kvalitet!!
Da vi skulle have en ny trappe smÊkkede alle andre firmaer rÞret i da vores sag var for vanskelig. Thy trapper var fra fÞrste sekundt positive og med på udfordringen Sammen hjalp de os igennem de forskellige processer og ydede en meget hÞj service. Da trappen så kom var det som en skulptur der flyttede ind og det har givet vores hus en stor wauw faktorer.
Tak for jer ð

Thytrapper ããã®åç
Vi vil gerne give THY trapper den varmeste anbefaling.
Super service, de er billige og målene på trappen passer så godt at man tror det er lÞgn.
Inden vi gik over til THY trappen var vi i fÊrd med at bestille trappe hos BV trapper - ogsÃ¥ i Thy, men de ville ikke kÞre ud for at tage mÃ¥l samt have en dialog om hvilken lÞsning vi skulle have uden at vi skulle acceptere et fast tilbud pÃ¥ en trappe som de âopfandtâ for os uden at nogen af parterne vidste hvilken trappe der var tale om.
Igen.. vi kan varmt anbefale THY trapper og vi stiller os undrende over at andre kan have haft så dårlige oplevelser med dem.

Thytrapper ããã®åç
Efter 5 år, bekrÊftet Thy Trapper nu at deres lak på trapper og gelÊnder ikke holder mere end 1 år... Pinligt...
Det er jo ingen dialog når i ikke svarer eller gider gÞre noget. Det er jo nÊrmest komisk at du selv nÊvner det har stået på i 6 år. Der er bekrÊfter du jo at I netop er ligeglade...
Hvornår har i tilbudt at sende en konsulent for lakfirma ud? Det må vÊre noget du roder rundt i, sikkert fra en af jeres andre sager med samme problem...
Havde i tilbudt os det, havde vi da sagt ja tak. Havde det ikke vÊret på sin plads allerede efter 1 års eftersynet, hvor afskallingen i lakken blev påpeget fÞrste gang?
Hvornår får vi det tilbud?

Thytrapper ããã®åç
Jeg har modtaget min trappe. Der var bare tÊnkt på alt . Den blev leveret til aftalt tid.
Og jeg må konstatere at jeg er imponeret over den finish ..kvalitet...smarte funktioner...alt bare pssede sammen. Det oser af kvalitet og flot arbejde. Ja jeg kan sagtens anbefale firmaet og produkterne s kvalitet er i top. Jeg er simpelhen hammerne glad for min trappe...godt gået alle.medarbejderne hos thy trapper

Thytrapper ããã®åç
Har fået leveret en perfekt skrÊdder syet trappe der fungerer optimalt selvom pladsen er begrÊnset.
Flot Dansk snedker arbejde, som er en nydelse at se på.
God og professionel service fra start til slut i projektet. PrismÊssig ikke langt fra standard trapper.
Jeg fik leveret en perfekt og meget smuk trappe.
Da der viste sig sÊrlige behov i min bolig, så opfandt firmaet en aldrig prÞvet men velfungerende lÞsning, der blev leveret og monteret uden beregning.
Det er en daglig glÊde at se og benytte det fornemme håndvÊrk.
Danmarks flotteste resultat!
Så enkelt kan det siges når jeg kigger på vores nye trappe fra Thy Trapper. Vi besÞgte deres salgs/showroom i Thisted og blev budt velkommen af Kristian. Han forstod straks vores behov og efter kort tid kom Kristian forbi og målte trappen op. Det gav mulighed for at vi kunne få trappen til at passe ud for nogle sÞjler og kort efter lå tegningerne på mail, klar til bestilling. Vi bestilte med med ro i maven vores nye trappe, der prismÊssigt ligger på siden af en lille let brugt bil.
Grundet forsinkede håndvÊrkere, måtte vi udskyde leverancen af trappen flere gange og Thy Trapper tog det med et smil hver gang. Trappen blev leveret på adressen og installeret dagen efter uden problemer og trappen passer perfekt på milimeter!
Vi er meget glade og tilfredse med resultatet og vi kan 100 % anbefale Thy Trapper.
Elendig service!! For det fÞrste har det taget rigtig lang tid for, at få sÊlger til at forstå vores Þnsker. Da trappen så endelig kommer er den tegnet 42 cm forkert på tegningerne til produktionen!! Vi får ny trappe 5 uger senere. Her passer halvdelen af vÊrnet ikke! Der går yderligere 4 uger fÞr det bliver monteret. Så i alt 2 måneders forsinkelse på trappen inklusive lappelÞsninger.
Ingen i firmaet er interesseret i en dialog om hvordan sagen skal lÞses og stopper med at svare tilbage, da vi skriver vi ikke er enige i deres måde at kommunikere på og vi absolut ikke er enige i den kompensation de vil tilbyde. De eneste svar vi har fået retur er en ny faktura med hvad de mener er rimeligt vi skal betale. Kan absolut ikke anbefales

Thytrapper ããã®åç
Efter en fantastisk vejledning ifm. kÞbsprocessen og en fair pris (Thy Trapper hÞrer ikke til de billigste på markedet, men kvalitet koster), gik servicen desvÊrre kun en vej. Thy Trappers underleverandÞr/montÞrer (et tÞmrerfirma) udfÞrte desvÊrre et enormt dårligt stykke arbejde, hvilket resulterede i, at vangerne ikke kunne spartles ordentligt (og dermed ikke males sÊrligt pÊnt). Lidt Êrgerligt, når trappen var en del af en stÞrre renovering af en ny lejlighed. Stort set alle gÊster har kommenteret den dårlige udfÞrsel. Den helt store udfordring er, at Thy Trapper slog helt op i banen, da problemet blev forelagt dem. Deres underleverandÞr påstod, at alt var lavet som det skulle (på trods af, at en arkitekt, en tÞmrer og 2 malere alle har konkluderet, at arbejdet var elendigt udfÞrt). Og Thy Trapper har blot henholdt sig til underleverandÞrens svar. Intet Þnske om at tjekke op på kvaliteten af det udfÞrte arbejde. Ingen, der ringede tilbage. Og i sidste ende: En trappe, der slet ikke har den kvalitetsfornemmelse, som der er betalt for. Uden at TT vil hjÊlpe.

Thytrapper ããã®åç
Vi fik leveret en trappe af Thy-Trapper som var ligeså pÊn som aftalt. Dog var den blevet skadet under transport.
Selvom det var fredag eftermiddag var DirektÞr Michael og kollega Kristian skarpe på telefonen til at assistere, svare på spÞrgsmål, og forklare hvordan det videre forlÞb skulle foregå.
De gav os endda lov til at montere trappen, sådan vi kunne benytte os af den i weekenden.
Michael var allerede retur pr. mail lÞrdag med en mere detaljeret lÞsning på skaden, og allerede mandag formiddag troppede Kristian op, for at reparere trappen på stedet. Til stor positiv overraskelse, så tilpassede og monterede Kristian også balkongelÊnderet for os, imens han ventede på tÞrretiderne i forbindelse med reparation af transport-skaden.
Stor ros herfra, for at håndtere dette så godt og hurtigt. Vi kan varmt anbefale Thy-Trapper til andre.
Thy-Trapper har gennem hele processen haft en professionel tilgang til det hele. Både valg af trappe, materialer, form, stÞrrelse, info om leveringstid og så denne hurtige og gode service efterfÞlgende.
Det er simpelthen service! Vi takker igen Thy-Trapper.

Thytrapper ããã®åç
Vi har idag fået leveret og monteret en trappe fra Thytrapper. Vi er rigtig glade for trappens udseende samtidig med, at den er god at gå på! Vi vil til enhver tid anbefale Thytrapper til andre.
Thy trapper er virkelig et seriÞst trappefirma og ALT spiller og udfÞres meget professionelt. Vi bÞvlede igennem lang tid med Woodstep trapper, som bl.a bygger trapper for Lind & RisÞr. Men de blev mere og mere useriÞse og virkede Êrlig talt IKKE til at interessere sig for, at vi fik den rigtige trappelÞsning og kunne slet ikke finde ud af at komme med en tilfredsstillende lÞsning til vores gamle hus..... Vi kontaktede sÃ¥ Thy trapper og hurtigt og effektivt fik de en tÞmrer til NordsjÊlland og sendte os efterfÞlgende de fineste trappeprÞver.... TÞmren lÞste pÃ¥ 1/2 time udfordringen med nogle indbyggede skabe pÃ¥ 1. salen........ Trappen blev bestilt og var fÊrdig til tiden og 2 MEGET sÞde og effektive hÃ¥ndvÊrkere kom og monterede vores nye trappe... Til STOR glÊde for os, da vi har levet 10 mÃ¥neder uden trappe til vores 1. sal og har kravlet op og ned af en stige i byggerod.... Den trappe er SERIÃST kronen pÃ¥ vÊrket i vores nye kÞkken/alrum, entré og vi elsker den... Det SMUKKESTE hÃ¥ndvÊrk, solid og til en pris der er mere end rimelig set i forhold til kvaliteten... Vi ejer ogsÃ¥ en Êldre murstensvilla pÃ¥ Amager og nÃ¥r trappen derude med tiden skal skiftes, ja sÃ¥ er vi IKKE i tvivl om, hvem der skal stÃ¥ for det... Det skal THY trapper :)
Thytrapper blev det helt rigtig valg for os da vi i sommeren 2020 skulle udskifte vores spindeltrappe med en ny og spÊndende trappelÞsning. Efter flere besÞg på forskellige hjemmesider var det Thytrapper der fangede vores opmÊrksomhed. Faktisk lÞd det så spÊndende at vi besluttede at besÞge virksomheden i Thisted for at se selve produktionen. Det blev et spÊndende besÞg, alt er håndlavet og produceret i Danmark i den bedste kvalitet. Trappen blev leveret til tiden og efter 2 dage havde vi en ny trappe installeret. Professionel nedtagning af gammel trappe og montering af den nye udfÞrt af dygtige og meget behagelige håndvÊrkere der virkelig kunne deres kram. Vi kan på det varmeste anbefale Thytrapper, det bliver topkarakterer her fra Kongens Lyngby.
Pas rigtig meget på Thytrapper
Som man kan se i flere anmeldelser så slipper de kunden i det Þjeblik trappen er leveret. Vores trappe var forsinket i to måneder + en reol under trappen var forsinket i yderligere 1 måned. De sender en faktura til betaling i september - men trapperne kommer fÞrst i december.
De påstår de har sendt rykkere, det er ren og skÊr lÞgn. De påstår også at de har ringet flere gange - det er også lÞgn. De kan da heller ikke genfremsende disse hvis man spÞrger dem.
Herudover havde de bare revet en gammel trappe ud og installeret den nye trappe uden overhovedet at gÞre sig den ulejlighed at gÞre opmÊrksom på at murvÊrket udenom trappen skulle laves fÞr trappen blev sat på plads. Det kostede os dyrt og medfÞrte at trappen knirker helt vildt!
Når man så reklamerer over det ignorerer de henvendelserne og kommer ikke engang ud og forsÞger at udbedre. I stedet fremsender de uden nogen form for advarsler deres krav til inkasso - endda med krav om renter fra et tidspunkt hvor trappen ikke engang er leveret??
Vi går langt udenom thytrapper en anden gang! Sikke noget sjusk.

Thytrapper ããã®åç
Jeg vil bare lige sige at jeg nu har fået vores fine nye trappe sat op. Vi er rigtig glade for den, den er god at gå på, ser flot ud og passer rigtig godt til vore stue/hall. Vi er fuldt ud tilfredse med trappen fra Thytrapper.
Har modtaget rigtig god service. Nu venter vi spÊndt på det fÊrdige resultat.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã