Går ikke ann å bruke fordi jeg ikke får lagt inn etasjenummer på min adresse. Står "ingen gyldige addresser". Både helt hjem og posten kan levere hjem til meg så dette er et problem med bookes
Konseptet er genialt, spesielt for salg og kjÞp av brukte bÞker. Kundeservice er ogsÃ¥ hyggelig og veldig behjelpelig! Det eneste som trekker ned er selve brukergrensesnittet (appen er verre enn net... ãã£ãšèŠã
Enkelte bÞker er billigere Ã¥ kjÞpe nye via bokhandel, frakten er mye billigere, enn Ã¥ kjÞpe via bookis. Bok til 45 kroner legges pÃ¥ 69 i frakt og 19 kroner i servicegebyr, mens det i en bokha... ãã£ãšèŠã
Jeg synes det er dÃ¥rlig brukergrensesnitt for Ã¥ kjÞpe, uoversiktlig hva man har lagt til bestillingen siden man ikke kan forstÞrre bildene. Ved bestilling av flere bÞker fra en selger, deles alle... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KjÞp og selg både brukte og nye bÞker enklere enn noen gang hos Nordens stÞrste markedsplass kun for bÞker. Send bÞker fra din dÞrmatte, og få betalt! Bookis har et stort utvalg brukte og nye bÞker, og svÊrt gode priser.
ãã«ãŠã§ãŒ
- support@bookis.com
- bookis.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
DÃ¥rlig kundeservice-muligheter
Dårlig kundeservice-muligheter. Oppleves ikke som firma bryr seg om noe går galt i boksalget (eks. at ting ikke blir levert)
Ellers er det en bra nettside med mye bra litteratur til en rimelig pris. Veldig glad å kunne gjenbruke bÞker
DÃ¥rlig salg i 2025
Hei!
Veldig flott system for og selge og kjÞpe bÞker brukt. I 2024 solgte jeg en god del og det jeg kjÞpte ble levert raskt, til og med til der jeg var på ferie. Etter endringer i 2025 har jeg ikke solgt en eneste bok. Jeg tror påslaget har blitt for dyrt. Da blir det også mindre til forfatterne som jeg pleier å sponse.
Bookis tjener masse penger pÃ¥ Ã¥ haâŠ
Bookis tjener masse penger på å ha utviklet et omfattende system for å selge brukte bÞker. Dessverre blir forfatterne taperne. Og bokhandlerne. Og antikvariatene
UseriÞs selger
Hva er poenget med å få reservert belÞp for betaling av bÞkene, når selger velger likevel å selge til noen andre?
La inn bud på nesten 1400 kr for tre bÞker selger hadde. BelÞpet ble trukket fra kortet mitt. Da det hadde gått to dager og forespÞrselen min til selger hadde utlÞpt, ser jeg plutselig at selger ikke har bÞkene til salgs lenger, og jeg får penger i retur.
UseriÞst.
Lettvint, men dyrt Ã¥ selge herâŠ
Lettvint og praktisk måte å selge bÞker. Men de tar 30kr i salgsgebyr per bok og 60kr i frakt. Auch.
Veldig fin og nyttig app nÃ¥r denâŠ
Veldig fin og nyttig app når den fungerer. Flott for å kjÞpe brukte bÞker, verre å selge. Har solgt pensumlitteratur uten å få betalt. Må få en lenke med verifiseringskode, denne mottok jeg ikke. Solgte for tusen kroner + som nå befinner seg i det store intet. Liten/treg hjelp fra kundeservice.
Konklusjon: fint å kjÞpe billige bÞker, unngår salg om ikke jeg vil gi bort bÞker da.
FornÞyd
Jeg er veldig fornÞyd med denne nettsiden. Man kan kjÞpe brukte bÞker, noe som både er miljÞvennlig og sparer penger. Jeg har handlet her mange ganger, og er spesielt fornÞyd med den gode kundeservicen. De svarer alltid raskt og er veldig hjelpsomme. Anbefales på det sterkeste!
Elendig kundeservice
Nettsiden funker sikkert helt fint hvis man bor på en adresse som FAKTISK stÞtter levering med helthjem. Adressen min stÞtter henting på dÞr ifÞlge bookis, men helthjem nekter å hente pakken. Helthjem kan ikke endre fraktalternativet selv og ber meg ta kontakt med bookis, men bookis har ingen mulighet for å ringe og svarer heller ikke på meldingene jeg sender. Anbefaler heller å benytte seg av en seriÞs aktÞr som tar kundeservice på alvor dersom det skulle oppstå noe. Her sitter jeg igjen med en pakke noen har betalt bookis for men uten å få levert den og uten å få penger selv på uviss tid..
fytti hvor vanskelig detta sku vÊr da
fytti hvor vanskelig detta sku vÊr da. Appen lasta og lasta men ingenteng skjer, og å kunna få lagt inn nye bÞker via nettleser e ikkje enkel sak heller. her er det et produkt som e sutte opp for app men når appen ikkje funka e det ingen vits å bruk, synd at dette e den mest brukte plattformen for brukte bÞker
Bra app, dårlig nettside
En bra app hvor man får solgt og kjÞpt brukte bÞker, men er umulig å kunne logge seg inn via nettet. Henger seg så mye at det kun er appen som fungerer, noe som er dumt dersom man ikke har tilgang til mobilen.
Fungerer bra nÃ¥r folk fÞrst gidder Ã¥âŠ
Fungerer bra når folk fÞrst gidder å svare ..det er veldig billig men nå har jeg har tre henvendelser som folk ikke har giddet å svare på m a o alt for mange useriÞse selgere som ikke bryr seg om å svare på henvendelser disse burde bli kastet ut av bookis
Veldig fornÞyd
Har når brukt 4 ganger og er veldig fornÞyd:) Leveringstid var på ca 4 dager fra den dagen som boken var sendt.
Det som er bra at man kan finne bÞker (klassisk litteratur) som er nesten umulig å finne ny i butikken.
Minus: Man kan ikke velge å hente boken selv, og man må betale for frakt.
I am NOT one of your customers
I am NOT one of your customers, stop sending med mails Bookis , it looks like fraud.
Jeg har prÞvd å bestille 2 ganger
Jeg har prÞvd å bestille 2 ganger. FÞrste gang en bok , og andre gang 3 bÞker. Avslått. Kan sikkert vÊre bra men burde få bort useriÞs selgere.
Bestilte en kokebok
Bestilte en kokebok. Men det sto ingenting at boka var tapet for å holde permen på plass, eller at den hadde vannskader slik at sidene var krÞllete. Noen av sidene satt fast i hverandre pga vannskaden. Boka var også veldig dårlig pakket inn. Anbefaler ikke denne nettsiden, veldig useriÞse.
Slarvigt och misskött
Slarvigt och misskött.
1. GÃ¥r ej att registrera ny bok.
2. Irrelevant och negativ text om boken kommer upp i annonsen, nÀr jag tÀnker sÀlja en kopia av en redan registrerad bok.
3. Uppmanas i mail från supporten att klicka på lÀnkar, som mitt virusprogram varnar för.
Tar bort mina böcker hÀrifrån.
Alt for dyr frakt og servicegebyr
Enkelte bÞker er billigere å kjÞpe nye via bokhandel, frakten er mye billigere, enn å kjÞpe via bookis.
Bok til 45 kroner legges på 69 i frakt og 19 kroner i servicegebyr, mens det i en bokhandel kostet 19 kroner i frakt for samme bok.
Er jo bare tull å kjÞpe brukt dersom dette blir omtrent identisk pris som brukt.
Tigger om royalty gjÞr de også, og disse pengene tviler jeg på at sendes til forfatteren
Skulle ta 3-6 virkedager, har gått tre uker
Ikke verdt de pengene jeg sparte på å kjÞpe den brukt fordi det har gått 3 UKER siden jeg bestilte og jeg har enda ikke fått boka. Kommer til å måtte kjÞpe boka ny nå mest sannsynlig fordi jeg gjerne skulle hatt den for to uker siden og trenger den snart.
Elendig sikkerhet og rutine
Sender mail til flere av brukerene med SAMTLIGE mottakere synlig. "Kontakt oss" linken på forsiden fungerer ikke.
Hvis de har så dårlig rutinekontroll og sikkerhet er det bare å styre langt unna.
Bad service
Unfortunately, the service is very bad. The book was sent and I have not received my money, although more than 20 days have passed since then. In addition, the customer service is very bad and they do not respond to you for several days.