Går ikke ann å bruke fordi jeg ikke får lagt inn etasjenummer på min adresse. Står "ingen gyldige addresser". Både helt hjem og posten kan levere hjem til meg så dette er et problem med bookes
Konseptet er genialt, spesielt for salg og kjÞp av brukte bÞker. Kundeservice er ogsÃ¥ hyggelig og veldig behjelpelig! Det eneste som trekker ned er selve brukergrensesnittet (appen er verre enn net... ãã£ãšèŠã
Enkelte bÞker er billigere Ã¥ kjÞpe nye via bokhandel, frakten er mye billigere, enn Ã¥ kjÞpe via bookis. Bok til 45 kroner legges pÃ¥ 69 i frakt og 19 kroner i servicegebyr, mens det i en bokha... ãã£ãšèŠã
Jeg synes det er dÃ¥rlig brukergrensesnitt for Ã¥ kjÞpe, uoversiktlig hva man har lagt til bestillingen siden man ikke kan forstÞrre bildene. Ved bestilling av flere bÞker fra en selger, deles alle... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KjÞp og selg både brukte og nye bÞker enklere enn noen gang hos Nordens stÞrste markedsplass kun for bÞker. Send bÞker fra din dÞrmatte, og få betalt! Bookis har et stort utvalg brukte og nye bÞker, og svÊrt gode priser.
ãã«ãŠã§ãŒ
- support@bookis.com
- bookis.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Bookis er det beste
Genialt
Flott måte å få kjÞpt bokperler som ikke lenger finnes i butikk.
Hvorfor har jeg ikke gjort dette fÞr
Hvorfor har jeg ikke gjort dette fÞr? Brukt Bookis mener jeg. Fantastisk enkelt med HeltHjemð€©
Veldig fornÞyd
Fant bÞkene jeg lette etter
Fant bÞkene jeg lette etter. Og veldig greit med betaling og levering av bÞkene.
Dårlig kundeservice holder ikke lÞfter
Dårlig kundeservice holder ikke lÞfter, holder folk for narr. Juger og sier en ting og gjÞr noe annet. Tilbakebetaler ikke penger de skylder! Ikke et firma jeg skal bruke igjen
Veldig enkelt å bruke og rask levering.
Virker bra
Virker bra. Har kun bestilt og ikke forsÞkt å selge noe.
Rask levering og ryddig betalingsmåte
Rask levering og ryddig betalingsmåte. Boken var pent brukt, veldig fornÞyd.
Quick and easy
Quick and easy to search for different books..
Manglende utbetaling
Bookis har ikke betalt ut penger for de siste bÞkene jeg har solgt og som er levert.
De sender ikke kopi av kontaktskjema og er svÊrt vanskelige å få tak i.
Videre benytter de Helthjem hvor svÊrt mange forsendelser ikke kommer dit de skal. Har fått bÞker i retur fordi de ikke er levert til selger.
Quick and easy
This is my first time buying a used book in the Bookis app and I am definetly doing it again.Really quick and easy.
Easy way to find used books
Easy to find what you are looking for and easy communicate with sellers.
MeningslÞst av Bookis
MeningslÞst at Bookis kun tilbyr levering via Helt Hjem som er et 100% uetterettelig opplegg. Boken jeg nå solgte forsvant og så får jeg tapet. Helt Hjem er tÞvete. Ikke henter de engang når de skal, 70% av gangene. Og så forsvinner pakker t.o.m. så det er et ubrukelig system. På finn.no kan man velge andre leverandÞrer.
Godt utvalg av bÞker
Godt utvalg av bÞker. Kom i rask kommunikasjon med selger. God leveringsavtale med Helthjem.
Enkelt og raskt
Enkelt og raskt. Endelig fikk jeg tak i en bok som ikke lenger er i trykk, og det til en billig penge.