Hierover ben ik alleen maar positief. Van het eerste tot laatste contact. Het resultaat? Heel veel blije gezichten die als prachtige herinnering zijn vereeuwigd op kwalitatief hoogwaardig fotopapier.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Van te voren erg tevreden over hoe alles ging betreft design maken voor onze bruiloft en de communicatie. Op de bruiloft zelf hadden we problemen (vastlopen) en toen kregen we uitleg over hoe te herst... ãã£ãšèŠã
De fotobooth van Boothdeluxe was een fantastische toevoeging aan ons feest. Het was eenvoudig te gebruiken en leverde foto's van hoge kwaliteit. De diverse props en achtergronden zorgden voor veel ple... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 40ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik werd heel fijn en snel geholpen
Ik werd heel fijn en snel geholpen, super service!
Heel snel geholpen!
Goede service!
Ik kreeg snel contact met deâŠ
Ik kreeg snel contact met de organisatie. Waarbij mijn probleem snel is opgelost.
Perfecte toevoeging aan een evenement
Perfecte toevoeging aan een evenement
Leuk en handig in gebruik
Mooie foto's
Super goede service!
Compact
De fotobooth was mooi en paste goed bij mijn evenement. De witte kleur en de compacte vorm van de fotobooth kwam goed uit!
super leuke fotoâs uitgekomen
super leuke fotoâs uitgekomen, gasten waren erg tevreden! een hele leuke ervaring rijker met deze fotobooth!
Uitstekend bedrijf
Top service, word snel gereageerd booth word op afgesproken tijdstip geplaatst. Medewerker Mario je bent een topper!
Geweldige ervaring
Geweldige ervaring! De afgelopen jaren heb ik meerdere photobooths gehuurd bij verschillende bedrijven. Naar mijn mening is Boothdeluxe veruit de beste. De booth werd door een vriendelijke meneer op tijd geleverd en weer opgehaald. Heel erg bedankt voor de top service!
Al met al een top beleving
Al met al een top beleving. De PhotoBooth werd veelvuldig door al onze gasten gebruikt. En mede daardoor hebben wij nu de leukste herinneringen van ons feest voor onze 25e trouwfeest op zwart en witð¥°. Hartelijk dank hiervoor en een echte aanrader om leuke momenten vast te leggen!
Beste service!
Meerdere keren bij boothdeluxe een fotobooth gehuurd voor verschillende evenementen. Super goede service, we zijn altijd tevreden en ook de gasten en klanten maken er met veel plezier gebruik van!
Boothdeluxe voor mân 30e verjaardag
Ik heb boothdeluxe geboekt voor mân 30e verjaardag. Alles was precies hoe ik dat wou. Foto kwaliteit is perfect, vriendelijk personeel en het was allemaal snel en fijn geregeld. Ik raad dit bedrijf zeker aan! Tot de volgende keer.
Photobooth tijdens bruiloft
Tijdens onze bruiloft gebruik gemaakt van een photobooth. Het was een groot succes, alle gasten vonden het erg leuk en we hebben allerlei leuke fotoâs in ons gastenboek! Goede communicatie en alles perfect geregeld.
Onvergetelijke evenement!
BoothDeluxe heeft een onvergetelijke ervaring geleverd tijdens ons evenement, en ik wil specifiek Mario bedanken voor zijn uitzonderlijke service. Vanaf het begin was de communicatie professioneel en vlot. De photobooth was een hit met verbluffende foto's. Dank aan Mario en het BoothDeluxe-team voor een geweldige ervaring die onze verwachtingen overtrof!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã