レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat een leuke workshop bij Bord aan Tafel. Onder begeleiding van Ilse maak je een setje bordjes of schaal. In een kleine groep ga je aan het werk en kies je zelf de grootte of vorm. Verrassend leuk om... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen kerst 10 prachtige borden cadeau gekregen. Wat een geweldig cadeau om te krijgen en ook om te geven! We gebruiken de borden vrijwel dagelijks en zijn er nog altijd onwijs blij mee. Wee... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Tijdens een hele leuke workshop een grote schaal met twee kleine schaaltjes gemaakt, niet verwacht dat het zo goed zou lukken! Duidelijke uitleg en een geduldige juf. Gezellig met mijn moeder en zus e... もっず芋る

䌁業情報

1. アヌト スタゞオ
  2. 手工芞品
  3. 陶芞教宀
  4. 陶噚専門店

圓該䌁業による蚘述

Altijd al met je handen in de klei willen zitten? Kom een klei workshop volgen in mijn keramiek atelier in Bergen op Zoom. Ben je op zoek naar een creatieve workshop in Brabant of Zeeland? Bij Bord aan Tafel kun je je eigen servies maken. In mijn atelier ga je in een ontspannen en gezellige sfeer aan de slag met klei. Je gaat aan het werk met mallen, een wals en/of een deegroller. Of je nu wel of geen ervaring hebt, bij Bord aan Tafel gaat iedereen met een prachtig servies naar buiten.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Pas 14 maart een afspraak

Pas 14 maart een afspraak, kan ik nu toch al niet vertellen hoe het gegaan is.

2025幎2月4日

Bord aan Tafel からの回答

Je hebt helemaal gelijk. Ik ga even uitzoeken hoe ik dit probleem kan oplossen. De Trustpilot email wordt namelijk direct na aankoop automatisch verstuurd.

Een aanrader

In een erg leuke omgeving een schaal gemaakt. Een eenvoudige techniek met duidelijke uitleg die iedereen kan en waar ook tijd is voor een praatje en ontspanning. Met een rustige muziekje op de achtergrond en een kopje thee was dit voor ons een workshop die we nog een keer vaker gaan doen.

2024幎11月29日

Bord aan Tafel からの回答

Dank je voor je mooie woorden! En heel leuk om jullie nog een keer te zien!

Een super leuke ervaring

Een super leuke ervaring, in een relaxte sfeer een prachtige schaal maken. Eigenaresse Ilse leidt je op een professionele wijze met humor door het proces. Ook lekker gelachen! Marianne van der Hout en Marianne Craanen

2023幎7月27日

Bord aan Tafel からの回答

Hi Marianne en Marianne, het was een feestje met jullie. Inderdaad heerlijk gelachen! Smakelijke groet ilse

5぀星のうち5の評䟡

Prachtig servies en heerlijke olijfolies

We gebruiken de borden vrijwel dagelijks en zijn er nog altijd onwijs blij mee. Weer eens wat anders dan de standaard borden in de standaard vaste vorm. Elk bord heeft iets eigens en dat maakt het zo bijzonder en leuk.

Inmiddels verschillende olijfolies uitgeprobeerd en ook dat is een echte toevoeging in je keuken (aanrader)!

2023幎8月17日

Bord aan Tafel からの回答

Dank je Femke voor je lieve woorden. Fijn om te horen dat je mijn bijna dagelijks gebruikt! Daar zijn ze voor!

5぀星のうち5の評䟡

De heerlijkste olijfolie en mooiste keramieken schalen en borden!

Ik kom hier vaker voor de heerlijkste olijfolie en mooiste schalen/borden voor mezelf of als cadeau! Heel blij mee! Altijd leuk om te krijgen of geven.

2023幎6月1日

Bord aan Tafel からの回答

Dank je Margriet voor je lieve woorden. En ontzettend dank dat je zoveel reclame voor mijn producten maakt bij je vrienden en familie!

5぀星のうち5の評䟡

Deze winkel smaakt naar meer!!

Al een aantal jaar koop ik bij ‘bord aan tafel’ olie en azijn. Niet zomaar olie en azijn, maar speciale verfijnde bijzondere smaken. Ilse verkoopt met veel passie en enthousiasme haar producten. De winkel is klein maar sfeervol en fijn,
Onlangs heb ik samen met mijn dochter er een workshop ‘schaal maken’ in haar eigen atelier in de winkel gevolgd en hebben daar veel plezier aan beleefd en veel geleerd. Door de kleinschalige opzet geeft het veel ruimte om vragen te stellen en om begeleiding bij het maken van de schaal te krijgen. Een aanrader dus!!

2023幎7月7日

Bord aan Tafel からの回答

Dank je Joke voor je lieve woorden. Jij hartelijk dank voor je enthousiasme en gezelligheid!

Super leuke workshop

Super leuke workshop, Ilse neemt je mee in haar technieken en je houdt er een prachtige schaal en over!

2023幎7月25日

Bord aan Tafel からの回答

Hi Margot, heel fijn dat je blij met je schaal bent. En jullie hartelijk dank voor jullie gezelligheid! Groet ilse

Prachtige servies!

Prachtige ‘customized’ borden gekocht bij Bord aan Tafel, heel blij mee! Een plezier om bij Ilse te kopen - een deel van mijn bestelling werd zelfs persoonlijk door Ilse met de fiets bij me afgeleverd. NB. Servies is vaatwasserproof.

2023幎3月23日

Bord aan Tafel からの回答

Dank je Eefje voor je lieve woorden. Je borden heb ik met liefde voor je gemaakt!

5぀星のうち5の評䟡

Feestje om de tafel te dekken

Sfeerverhogend de tafel dekken daar beleef ik Lol aan. En Hoe mooi is ongeveer Alles van Bord aan tafel.
Een feest om het servies te mogen gebruiken, elke dag opnieuw en wie wil er nou niet elke dag een feestje op zijn tafel!

2023幎4月12日

Dank je Saskia voor je lieve woorden. Let’s party 🎉🎉🎉