レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Nog meer ellende Weer een zelfde ervaring als andere reviews. Ander slecht product geleverd Geen reacties op klachten En geen geld terug Pure oplichterij Ga uitzoeken of huur juridische stapp... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dit oplichtersbedrijf verdient ÃŒberhaupt geen enkele ster. Met mooie plaatjes adverteren, vervolgens heel iets anders sturen. Als je wilt retourneren dan bieden ze eerst 20% en daarna zelfs 40% kort... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling vsn 130 euro niet ontvangen Veel standaard excuus mail. Eind december besteld. Niks ontvangen op inmiddels 15 april ook geen geld terug. Is chinees bedrijf. Niet Nederlands zoals... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wat een slecht waardeloos bedrijf die rommel verkopen, vieze oplichters, je kunt niks retour sturen en blijven in gebreke. Ze komen met een tegemoetkoming van 20% korting op de aankoop, ipv retourner... もっず芋る

1.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Retourneren is NIET mogelijk, dus ook geen geld terug

Ik had een jas besteld. Deze kwam totaal niet overeen met de foto.
Ik wilde de jas retourneren, wat heel gemakkelijk zou kunnen. Maar met geen mogelijkheid.
Iedere keer kreeg ik een mail met steeds een andere naam waarin allerlei voorstellen werden gedaan maar geen mogelijkheid tot retourneren.
Zelfs niet toen ik hem met track en trace ( waar zij om vroegen) heb gestuurd naar het contactadres. Dus nu Ún voor het bedrag van de jas Ún het bedrag van de retourzending opgelicht.

2024幎11月27日

3 wollen truien gekocht

3 wollen truien gekocht. Maar bij levering bleken het stuk voor stuk 100% polyester items te zijn.
Ik ga ze proberen te retourneren.
Echt zo jammer! Op de website zagen ze er heel mooi uit, maar dit blijkt in het echt helaas niet het geval. Super lelijk, iets wat ik nooit zou kopen. Het lijk totaal niet op het plaatje wat op de website staat. Onbetrouwbaar dus.

2024幎11月26日

Oplichting ,niks kopen , chinese meuk word verstuurd

Trui zag er leuk uit van bekend merk , besteld maar toen kwam de verzendbevestiging van een chinese shipper en voelde ik al nattigheid . En ja hoor chinese goedkope troeptrui merkloos met chinese maatvoering ontvangen . Oplichting van nepartikelen op de website en dan prut artikel ontvangen . Niks kopen dus .

2024幎11月26日

Oplichting

Niet eens 1 ster waardig, leveren niet eens!
Winterjas besteld, tot op heden nog niet geleverd. Contact met webshop onmogelijk! Reageren niet op mails of telefoontjes, je wordt direct doorgestuurd naar voicemail. Hier niet bestellen!!!

Aangifte van oplichting is gedaan, hopelijk opent dit de ogen van de eigenaar! Eigenaar van dit bedrijf is een Nederlander! Hij moet zich doodschamen!

5 sterren reviews zijn geplaatst door het bedrijf zelf! Trap er niet in!
LET OP: deze oplichters hebben 2 websites! Zowel bordeh.nl als bordeh.com!!!

2024幎11月9日

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, kleding en schoenen komen rechtstreeks uit China. De schoenen werden in een sealbag geleverd en hadden enorme chemische lucht. Het stoort mij dat er niet duidelijke wordt vermeld dat de kleding uit China komt. Ik dacht te kopen bij NL bedrijf met kleding dat iets duurzamer is.

2024幎11月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ