Professionel
Professionelle, god kommunikation, overholdte alle aftaler, sendte hurtigt tilbud, enormt sÞde og hjÊlpsomme. Kan varmt anbefales âºïž
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
AnlÊgsgartner med mange Ã¥rs erfaring BORKA ENTREPRISE laver alt i haver. Fra nyanlÊg og omlÊgning til mindre Êndringer og pleje af eksisterende beplantninger. â Vores dygtige gartnere og planlÊggere sÞrger for, at jeres drÞmmes have bliver til virkelighed. â MÃ¥ske skal det vÊre en have uden grÊsplÊne. Tanken er nÊsten utÊnkelig, men mange steder kan plÊnen smukt udskiftes med et plantedÊkke med en bund af bark, flis eller sten. â Et fritstÃ¥ende espalier, stedsegrÞnne buske og hÞjbede kan vÊre med til at skabe en frodig have med mange rum, og hvor kravene til vedligeholdelse er fÃ¥. â Kontakt os for en samtale om jeres drÞmme og de mange muligheder.
., 3300, FrederiksvÊrk , ãã³ããŒã¯
Skidt kommunikation. Jeg havde bestilt et tilbud fra dem tilbage d. 15/6, og har rykket dem for 2 uger siden, og her lovede han ar vende retur i lÞbet af 2 dage med tilbuddet. I går ringer jeg så igen til dem, og her siger han så at de gerne vil trÊkke sig fra opgaven, men ikke lige havde haft tid til det at fortÊlle det.
Det er sgu dårlig stil. Kommer aldrig til at kontakt dem igen.
Jeg fik omlagt min terrasse, fra små Holmegaardsten til store ibf fliser.
Arbejdet er blevet lavet rigtig flot, og jeg ville klart anbefale Borka Entreprise til andreð
Opgaven blev lavet meget professionelt og på kort tid.
De er meget forståelige og nemme at snakke med, Borka Entreprise gik en tur med mig i haven og vi havde en lille dialog omkring hvad jeg Þnskede at få lavet.
Igen rigtig mange gange tak for et flot stykke arbejde ð¯
godt havearbejde- havefliser og havelåge. Vi kan anbefale Borka entreprise
Super flinke og suverÊn service. Fik lagt fliser i indkÞrslen, resultatet er meget tilfredstillende⊠en varm anbefaling herfraðð»
Vi fik udfÞrt en rigtig flot havetrappe.Til en fornuftig pris. Arbejdet blev udfÞrt pÃ¥ rekord tid og Borka enterprise er utrolig sÞde og venlige. Vil anbefale dem til en hver tid .Birthe og Jes HillerÞd ð