Topprofessionel totalrenovering
Topprofessionel totalrenovering â kan varmt anbefales!
Vi har netop afsluttet en komplet renovering af vores lejlighed, inkl. et nyt badevÊrelse, i samarbejde med Badcompagniet â og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse!
Fra fÞrste mÞde udviste Jetmir stor professionalisme og forståelse for vores behov og Þnsker. Han kom med konstruktive forslag, var Êrlig omkring muligheder og begrÊnsninger, og udviste stor respekt for både budget og tidsplan.
Selve renoveringen blev udfÞrt til perfektion. BadevÊrelset er blevet lige prÊcis, som vi drÞmte om â moderne, funktionelt og lÊkkert udfÞrt ned til mindste detalje. Resten af lejligheden stÃ¥r knivskarpt: gulve, vÊgge, el, VVS â alt er lavet med hÞj kvalitet og stor omhu.
Kommunikationen har vÊret tydelig og behagelig gennem hele forlÞbet. Vi blev lÞbende opdateret, og der blev altid reageret hurtigt pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l og Êndringer undervejs. Der var aldrig nogen skjulte overraskelser â kun tryghed og tillid.
Vi fÞler virkelig, at vi har fået meget vÊrdi for pengene og står nu med en bolig, der overgår vores forventninger.
Vi anbefaler Badcompagniet uden tÞven til alle, der Þnsker kvalitet, pålidelighed og en entreprenÞr, der tager ansvar og leverer!