Min hund kommer regelmÊssigt til behandling og det er altid en behagelig og tryg oplevelse. Min hund er normalt utryg ved fremmede, men fra fÞrste sekund var hun glad og i gode hÊnder.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bettina er utrolig dygtig bÃ¥de fagligt og med sine hÊnder. Min hund elsker at komme til massage hos hende, han er glad, tryg og slapper indimellem sÃ¥ meget af at han nÊsten falder i sÞvn. Bettina gi... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god service og faglig viden. Bettina ved absolut hvad hun gÞr. Hun er god til at inddrage ejeren i behandlingerne, og er bare super dygtig. Hun opgiver ikke hunde der giver udfordringer, me... ãã£ãšèŠã
Troede det var pÃ¥ smerte stillende resten af livet. Men efter fÞrste behandling haltede han ikke og han have lettere for at rejse sig,nu har vi vÊret der 3 gange. ForstÃ¥r ikke hvorfor dyrlÊger... ãã£ãšèŠã
Virksomheden tilbyder, massage af din hund, hundehotel med all incl., salg af kornfrit foder
ãã³ããŒã¯

Bornholmshundecenter ããã®åç
Ro og mildhed. God kontakt med hunden. Gode tips til at tage med hjem
Lille- My fÃ¥r massage ca hver anden mÃ¥ned, det nyder vi godt af ( og isÊr godbidder mener My ð€£) dejligt at vide hvad hun har af skavanker ð¥°
Det bedste er, at vores hund er glad når vi afleverer. Vi er mere end trygge, når han er på ferie der. Vi sÊtter også stor pris på vores snak omkring vores gamle hund.
Hunde massagen kan også varmt anbefales.
Stort tak herfra
Har haft en enetimes hvalpe trÊning og det var super godt. Alle pengene vÊrd
Og foregik i en dejlig positiv ånd, hvor hvalp havde en skÞn oplevelse og lÊrte noget
Det mest fantastiske Hundehotelð Bettina og Line passer vores hunde sÃ¥ man trygt kan rejse pÃ¥ ferie uden dÃ¥rlig samvittighed. Billeder og hilsner tikker ind undervejs og vi elsker det. De varmeste anbefalinger herfrað¶
Vores engelske bulldog Chubby, har vÊret gÊst 4 gange og skal igen. Det er simpelhen luksux, han kunne ikke vÊret passet bedre. Jeg er helt tryg når jeg aflevere ham, og han nyder det.
Har haft min hund til en massage, super god behandling og kommer hjem med en hund som mÊrkbart er blevet lÞsnet op og meget mere glad
Hunde massage som gÞr godt for min gamle hanhund.
SÞd og venlig massÞr som virker meget professionel og som er i kontakt med hunden hele tiden og dens velbefindende..
Super gode og grundige behandlinger, som tydeligt kan ses pÃ¥ min hund, at det hjÊlper hendeð¥°
God stemning. Betina er dygtig til at behandle. Oplever min hund er blevet mere mobil og glad igen ð
Reddede vores Kvik, som via god massage kan bruge alle 4 ben igen. Alternativet ville have vÊret aflivning.
Kira, vores SchÊfer får massage hos Betina pga. skavanker. Det har forlÊnget hendes fÞrlighed med mange år.
Jeg hentede en glad og tryg hund
Helt sikkert ikke sidste gang hun skal passes her
Kun ros herfra
Bettina er utrolig dygtig både fagligt og med sine hÊnder. Min hund elsker at komme til massage hos hende, han er glad, tryg og slapper indimellem så meget af at han nÊsten falder i sÞvn.
Bettina giver kyndig vejledning og har en virkelig god fornemmelse for hvad hunden har brug for, og man mÊrker tydeligt hendes store passion og hjerte for hunde.
Det er altid en god oplevelse, at besÞge Bornholms Hundecenter.
Jeg er så taknemlig for den hjÊlp jeg har fået her.
Hun arbejder virkelig for min hund fÃ¥r det bedre og det fÃ¥r han det er skÞnt at se min hund glad igen sÃ¥ tak Betina ð€
Super oplevelse ð bestemt et besÞg hver
Troede det var på smerte stillende resten af livet.
Forstår ikke hvorfor dyrlÊgerne bare siger smerte stillende.Jeg ville Þnske jeg viste dette nået fÞr.
Så håber andre gÞr dem selv og hund .Betina er bare super god og ved hvad hun gÞr/laver samt af man får god vejledning til genoptrÊning så det er ikke sidste gang der bliver lyttet til hende samt af hunden er Max glad for af vÊre der både til behandling samt kennelophold.
Meget fin og brugbar vejledning.
Der bliver lyttet og ikke talt ned til.
Og til en pris at man har mod på at komme igen