レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

..og sÊtter frist pÃ¥, hvornÃ¥r det ikke lÊngere er muligt med eksisterende dansk betalingsmÃ¥de. Jeg er hundepasser og har haft profilen, mens gudog er blevet overtaget af Rover. Det betyder, a... もっず芋る

Fantastisk app SÃ¥ nem at bruge - mange passere herinde ( dog glemmer nogle at lukke kalenderen, og fÃ¥r ikke svaret) Det er rart at i har forsikring- hvis uheldet er ude. Det bliver her vi finder v... もっず芋る

Dette mÃ¥ mere handle om personen/eller personerne som sÊtte sit hjem til rÃ¥dighed for en fremmed hund. Pelle har vÊre hos Gitte Wiborg og ÊgtefÊlle i en lille uge. I ugens lÞb fik vi en masse skÞnne b... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har kun meget positivt at sige om Jackie, hvor vores skÞnne Huxi, Labrador, blev passet, han har helt sikkert nydt sit ophold, vi fik en glad og veltilpas hund hjem, og vi kunne nyde vores weeken... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ペット宿泊サヌビス
  2. ドッグ・りォヌカヌ
  3. ペット シッタヌ

圓該䌁業による蚘述

Gudog er en fÞrende platform inden for hundepasningstjenester og har et stÊrkt fodspor i flere lande, inklusive Danmark. Platformen tilbyder et personligt og kÊrligt alternativ til traditionelle hundepensioner og forbinder dyreejere i Danmark med erfarne og pålidelige hundepassere. Det gÞr Gudog til det ideelle valg for dem, der sÞger specialiseret pleje til deres hunde i et hjemligt miljÞ. Gudogs alsidige tjenester, herunder hundepasning i hundepasserens hjem, pasning i eget hjem, daglige gåture, dagspasning og dÞgnpasning, er tilgÊngelige for hundeelskere i Danmark. Hver hundepasser hos Gudog er nÞje udvalgt og bedÞmt for at sikre hundenes sikkerhed og trivsel. Platformen strÊber efter at gÞre hele processen let og problemfri ved at tilbyde en brugervenlig online booking, dyrelÊgedÊkning, sikre betalinger og effektiv kundesupport. Gudog skiller sig yderligere ud ved sit stÊrke engagement i dyrevelfÊrd, hvilket inkluderer rådgivning om kÊledyrspleje og stÞtte til lokale initiativer for dyrevelfÊrd. Brugerne kan også drage fordel af platformens anmeldelses- og bedÞmmelsessystem, der muliggÞr deling af erfaringer og valg af den bedste pasning til deres hunde. Gudog reprÊsenterer ikke bare en hundepasningstjeneste; det er et engageret fÊllesskab for dyreelskere, der strÊber efter at tilbyde det bedst mulige miljÞ for hunde. Med let tilgÊngelighed, personlig opmÊrksomhed og erfarne hundepassere står Gudog frem som det optimale valg til din hunds pleje i Danmark.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

364件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Gudog/Rover trÊkker udbetaling af honorar i langdrag

..og sÊtter frist på, hvornår det ikke lÊngere er muligt med eksisterende dansk betalingsmåde.

Jeg er hundepasser og har haft profilen, mens gudog er blevet overtaget af Rover. Det betyder, at jeg nu ikke kan få udbetalt et honorar, fÞr jeg opdaterer mine betalings-oplysninger og mit id. Det prÞver jeg at gÞre af flere omgange, men jeg får igen og igen at vide, at oplysningerne ikke kan godkendes. Og at det i Þvrigt skal ske inden 28.9, hvor sitet overgår til mangopay, som jeg ikke aner hvad er.
SpÞrgsmål besvares på mailen af forskellige personer (Paola, Shamine...) der skriver det samme og svarer med mange dages responstid.

PÅ app/hjemmeside svarer en AI-tjeneste, som spytter utallige artikler ud, uden at jeg kommer videre.

Som hundepasser har det vÊret voldsomt forringende, at tjenesten er opkÞbt af en stor international aktÞr.

2025幎8月24日
自発的なレビュヌ

Dygtige hundepassere

Vi har brugt Gudog i mange år nu og har mÞdt virkelig kvalificerede og dygtige hundepassere. Det er nemt at booke og kommunikere med passeren og har aldrig haft dårlige oplevelser med appen.
Ulempen er, at tjenestegebyr bliver virkelig hÞjt, hvis man booker en passer i mange dage/flere uger og/eller hvis levering/afhentnings tidspunkter er til eftermiddag eller aften efter aftale med hundepasseren. Jeg synes, det skal vÊre op til passeren om man skal betale ekstra eller ej for et aftalt tidspunkt.

2025幎6月30日

Fantastisk app

Fantastisk app
Så nem at bruge - mange passere herinde ( dog glemmer nogle at lukke kalenderen, og får ikke svaret)
Det er rart at i har forsikring- hvis uheldet er ude.
Det bliver her vi finder vores fremtidige passere- og vi vil varmt anbefale det til alle hundeejere

2025幎5月26日

God mavefornemmelse ved at afleverer vores hund.

Dejligt at man afleverer sin hund til en sÞd og smilende pige , der har lyst til at passe vores hund og som virkelig elsker hunde🥰
Dejligt at man får små up dates om hvordan det går 👍🏻
Hentede en glad og trÊt hund, og vil helt sikkert bruge hende igen☺👍🏻

2025幎5月5日

BesvÊrligt at finde ud af jeres system

Jeg havde forventet mig mere af jeres system. Det er besvÊrligt at finde rundt - både på hjemmesiden og i appen. Vi fik vejledning - der dog til tider ligefrem var vildledende.
Booking kan kun ske i foruddefinerede rammer - det er ikke muligt med fleksibilitet.
Det er ret dyrt.
Vi har dog vÊret ualmindelig godt tilfreds med hundepasseren, så kritikken vender sig udelukkende mod GUDOG konceptet/systemet

2025幎4月27日

Dette er en vurdering af Gudog

Dette er en vurdering af Gudog - ikke af en hundesitter.
Et booking system der fungerer fint og en hjemmeside ligeså.
Men fire ud af fem mulige hundesittere svarer aldrig på ens henvendelser. Jeg ved, det ikke direkte er Gudogs ansvar, men oplevelsen falder tilbage på Gudog. Dermed fremstår Gudog som et site, hvor man ikke får svar på sine henvendelser og dermed sÞger andre steder for hundesitning i stedet for at spilde sin tid med at skrive til mulige Gudog hundesittere.
Bedste råd til Gudog: smid hundesittere, der ikke responderer på henvendelser, ud af sitet.

2025幎4月11日

SÞd ung pige

SÞd ung pige. Hun blev dog overrasket over, at vores hund stod op kl. 6:30 pÃ¥ en lÞrdag. Hunden bor hos en familie med bÞrn til daglig, sÃ¥ det kan vÊre svÊrt at fÃ¥ hunden til at forstÃ¥, at den gerne mÃ¥ sove lÊngere et fremmed sted 😉

2025幎3月31日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。