Po miesiącu czekania i nic niewnoszących maili od botów, miałam dość. Towar nie zosrał dostarczony. Mieli problem z dostawą na wskazany adres. Jakoś dotąd nikt inny nie miał. Na szczęście zwrócili pi... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Artykuły wybrałam szybko, płatność też w miarę sprawnie poszła, ale tak długo to jeszcze nigdy nie czekałam ( minął tydzień, a dalej paczki nie otrzymałam, o ile w .ogóle dotrze). Logistyka fatalna. B... もっと見る
UWAGA, TA FIRMA NIE ISTNIEJE W REALU!!! Firma ,, Borowska " używa numeru telefonu innej firmy, Ta firma to ,krzak,, jedno wielkie oszustwo. Wpłaciłam pieniądze na konto, TOWARU NIE DOSTAŁAM!!!!!. Nies... もっと見る
To jest firma kant i oszust. Zaproponowali zwrot 50% za wystawienie dobrej opinii tutaj. Na prosbe anulowania zamowienia zlozonego pare godzin po nim, cisza. Juz nie ma szybkich odpowiedzi. Obawiam si... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Czekam na zamówienie
Czekam na zamówienie. Komunikacja kacja z klientem jest na bieżąco. Jakość obsługi jest ok
Zamówienie porażka.
Zamówienie porażka.
Czas oczekiwania długi na zdięciu super a żeczywistość klapa torba miała być skużana a przyszła skóra sztuczna.Nie polecam sklepu.
Fast process od buying
Fast process od buying, placing order and easy way of registration.
Nie polecam. Brak kontaktu, ponieważ podany na stronie internetowej firmy numer telefonu nie jest kontakt do firmy, a tylko do punktu informacyjnego galerii. Od tygodnia piszą maili że zamówienie jest na ostatniej fazie lub już w drodze, a podany nr przesyłki w ogóle nie widnieje jak aktywny.
Polecam serdecznie
Dobrze zaplanowane produkty do…
Dobrze zaplanowane produkty do sprzedaży
ciekawa oferta i dobre opisy asortymentu,
sprawnie można zrealizować zamówienie
scam i chiński przekręt
scam i chiński przekręt, nie zamawiać, uciekać ze strony, nie dawać oszustom żadnych pieniędzy, adres fejkowy ustawiony na galerię kazimierz w Krakowie, tak samo jak numer kontaktowy jest do recepcji tejże galerii, oszustwo dla uokik
Everything was smooth
Brak kontaktu przy zwrocie
Zamówiłam dwie pary butów na obcasie - ten sam model w dwóch rozmiarach, z myślą żeby jedne oddać. Buty na szczęście dotarły, nawet okazały się wygodne i dobrej jakości (za co daję dwie gwiazdki), więc dobrą parę zostawiłam.
I tu zaczyna się cyrk - chciałabym zwrócić za dużą parę szpilek. Zgodnie z informacją na stronie, trzeba się kontaktować mailowo, żeby uzyskać adres do zwrotu - co już samo w sobie jest podejrzane. Tak też zrobiłam i dostałam 2 razy taką samą automatyczną wiadomość, żeby dosłać jeszcze zdjęcia produktu, nie wiadomo po co (buty nie były nawet przymierzane, bo pierwsza para dobrze leżała). Wysłałam zdjęcia, dostałam maila z podziękowaniami i że zajmą się sprawą (nadal po ponad tygodniu nie dostałam żadnych danych do zwrotu). Nie sądzę, żeby to w ogóle było możliwe i będę musiała odsprzedać buty na własną rękę.
NIE POLECAM, PODEJRZANA STRONA I PRAKTYKI
Oszustwo
Oszustwo, dostałam buty, które kompletnie nie przypominają tych ze zdjecia do tego okrutnie śmierdzą. Konrakt jedynie mailowo z botem. Nie mogę uzyskać danych do zwrotu
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona, błyskawiczna obsługa, a produkt super.
Super szybko udalo mi sie złożyć…
Super szybko udalo mi sie złożyć zamowienie, znalazlam to czego szukałam. Wrócę chętnie
Szybko i sprawnie wszystko widoczne
Szybko i sprawnie wszystko widoczne. Mógłby w koszyku pojaić się przycik powrót do zakupów.
Sukienka jest nietuzinkowa i pasuje do…
Sukienka jest nietuzinkowa i pasuje do moich bordowych kozaków zamszowych. Tworzą super zestawienie
To są oszuści.
To są oszuści.
Czekałam na sukienkę miesiąc.Okazalo się że to chińska tandeta bez metki, 100% poliestru.
Zwrócić nie sposób.Wymiana maili odbywa się przy zastosowaniu IA.
Myślę że nigdy nie otrzymam zwrotu pieniędzy. KOSZMAR!!!!!
NIGDY WIĘCEJ, ODRADZAM
czas oczekiwania b.dlugo ale jest
zmieniam zdanie po 3 tygodniach torebka przyszła, i taka jaka miała byc ,trochę długo to trwało bo towar z Azji szedł ale jest .
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。