Borowska Krakow レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Po miesiącu czekania i nic niewnoszących maili od botów, miałam dość. Towar nie zosrał dostarczony. Mieli problem z dostawą na wskazany adres. Jakoś dotąd nikt inny nie miał. Na szczęście zwrócili pi... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Artykuły wybrałam szybko, płatność też w miarę sprawnie poszła, ale tak długo to jeszcze nigdy nie czekałam ( minął tydzień, a dalej paczki nie otrzymałam, o ile w .ogóle dotrze). Logistyka fatalna. B... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Gdyby można nie dawać żadnej gwiazdki, albo np czarna gwiazdkę, taka bym dała. Buty dotarły po ok miesiącu, zapakowane w worki foliowe, więc pogniecione. Zwrot możliwy z wysyłką do USA za pieniądze p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

To jest firma kant i oszust. Zaproponowali zwrot 50% za wystawienie dobrej opinii tutaj. Na prosbe anulowania zamowienia zlozonego pare godzin po nim, cisza. Juz nie ma szybkich odpowiedzi. Obawiam si... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 206件

レビューを書く

Dramatyczne

Dramatyczne. Tania chińska jakość, obsługa i dostawa z Chin. Brak kontaktu i możliwości zwrotu. Nie kup

2026年9月5日
5つ星のうち1の評価

Towar jest niezgodny ze zdjęciem i z…

Towar jest niezgodny ze zdjęciem i z opisem , kompletna tandeta , chińszczyzna , sukienka jest za duża jak na rozmiar S, materiał sztuczny , nie przepuszcza powietrza , a kosztowała prawie 300 zł . Przyszła bez metki , złożona pomięta . Dramat .

5つ星のうち1の評価

Fatalna jakość, problem ze zwrotem, oszustwo.

Sandały ortopedyczne za 189.99 zł przyjechały dziurawe, do tego odklejały się cyrkonie razem z opakowaniem. Jakość jak z bazaru 0/10. Wymiana 5 maili o zwrot nic nie dała. Chcieli abym odesłał na swój koszt do USA (pewnie za 100zl lub więcej) Sprawa zgłoszona do banku jako oszustwo. Omijać szerokim łukiem!

5つ星のうち1の評価

Buty miały być ortopedyczne ze skóry,a…

Buty miały być ortopedyczne ze skóry,a okazały się zwykłe klapki z jakiegoś twożywa,dałam się oszukać nie spojrzałam na adres firmy, zmyliła mnie nazwa Borowski Kraków myślałam że to Polska firma a to Honk Kong,ponad 200 zł.wyżucone.Także przestrzegam przed zakupami u nich

5つ星のうち1の評価

Zamówiłam produkt w firmie Borowska…

Zamówiłam produkt w firmie Borowska Kraków za 179,99 zł i zapłaciłam za pomocą BLIK. Towar, który otrzymałam, w ogóle nie odpowiadał temu, co zamawiałam – produkt był nieadekwatny do oferty i moich oczekiwań.

Próbowałam skontaktować się z firmą w sprawie rozwiązania problemu, jednak na moje wiadomości nie otrzymywałam konkretnej odpowiedzi, a kontakt odbywał się głównie przez automatycznego bota.

Jestem bardzo rozczarowana obsługą klienta i sposobem rozwiązania reklamacji. Za kwotę 179,99 zł oczekiwałam otrzymania dokładnie tego produktu, który zamówiłam, oraz normalnego kontaktu ze sprzedawcą.

Nie polecam zakupów w tej firmie. Przed zakupem radzę dokładnie sprawdzić opinie innych klientów.

2026年8月6日

Ta firma to oszuści

Ta firma to oszuści. Sukienka szła do mnie 2 tygodnie. Szła z Chin. Po pierwsze gdyby wiedziała, że oferowany towar to chińszczyzna, to prędzej dokonałabym zakupu na stronie Aliexpress. Po drugie sukienka odbiega kolorem od prezentowanych zdjęć, jest dluższa niż na zdjęciach, za duża mimo kupna mojego rozmiaru i po prostu brzydka. Nie chcę jej, co zgłosiłam jeszcze tego samego dnia po jej otrzymaniu. I tu zaczęła się gehenna. Od tygodnia usiłuję się doprosić danych do odesłania towaru ponieważ zgłosiłam chęć odstąpienia od umowy. Sa do mnie wysyłane maile z informacją, że mam powiedzieć jakie są powody zwrotu, wysyłać zdjęcia faktycznych rozmiarów sukienki, metki z jej rozmiarem, zdjęć siebie w niej. To wszystko jest niezgodne z polskim prawem konsumenta. Dla świętego spokoju, po 4 dniach przepychanek wysłałam zdjęcia sukienki i zażądałam podania adresu do odesłania. W odpowiedzi dostałam maila tytułującego mnie panią Moniką, z linkiem do śledzenia zamówienia i zapewnieniem, że ono wkrótce dotrze. Ide to zgłosić do UOKIKu i na policję. Nie polecam absolutnie nikomu!!!!

2026年8月11日
5つ星のうち1の評価

Na zamówienie czekałam koło miesiąca

Na zamówienie czekałam koło miesiąca. Ostatecznie dostałam towar niezgodny z opisem na stronie. Zamiast skórzanej torby, dostałam plastikową. Zwrot towaru bardzo utrudniony, albo wręcz niemożliwy. Wbrew zapisom na stronie sklepu, chcąc zwrócić towar, należy poprosić o przesłanie formularza zwrotu. Sklep przeciąga sprawę, prosząc o zdjęcia towaru i nie przesyła formularza. Nie polecam zakupów w sklepie Borowska Kraków.

2026年9月1日
5つ星のうち1の評価

Uważajcie na butik Borowska Kraków!!!

Rzeczy bardzo odbiegają odbiegają tych na stronie, są gatunkowo złej i niskiej jakości. Towar przyszedł bardzo wygniecony i ma brzydki zapach. Czas realizacji zamówienia bardzo długi. Utrudniony proces zwrotu. Nie chcą wszcząć procedury zwrotu tylko ciągle piszą maile i chcą zdjęcia. Moim zdaniem to oszuści. Nie zamawiajcie nic od butiku Borowska kraków.

2026年8月31日

Oszuści

Oszuści, brak kontaktu ze strony sklepu, zakupiłam ponad miesiąc temu i brak dostawy. Nie odpowiadają na e-mail. Stracone pieniądze

2026年9月2日

Zostałam oszukana

Zostałam oszukana, pierwszy raz… ubrania z Azji, nie wyglądają jak te na zdjęciach, śmierdzą plastikiem. Brak możliwości zwrotu, zamówienie szło ponad trzy tygodnie a na maile odpowiadają boty. Nie dajcie się nabrać, okropne.

2026年9月1日

Trustpilot エクスペリエンス