レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jag vet inte riktigt vad bostadsportalen gör fullt ut. DÀrför kan jag inte ge fullt betyg. Det jag kan sÀtta ett högt betyg pÃ¥ Àr kundservicen som var snabb och hjÀlpsam och över dagen hjÀlpte mig kri... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

En bra sida i de hela. Men jag vill framförallt framföra ett stort tack till Louise som hjÀlpte mig att lösa situationen nÀr jag missuppfattat saker. Hon inte bara löste situationen utan hon gjorde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har under en lÀngre period varit pÃ¥ jakt efter bostad och haft svÃ¥rt att hitta min nya hyresbostad. Jag har varit nöjd med att anvÀnda BostadsZonen för att hitta min nya hyresbostad. De har ett st... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bostadszonen Àr verkligen en toppenplattform nÀr du ska hitta ditt nya hem. De har massor av bostadsannonser, och deras hemsida Àr superenkel att anvÀnda – man behöver inte krÃ¥ngla med nÃ¥got. Deras ku... もっず芋る

4.1

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Tack Louise

Louise hjÀlpe mig få tillbaka pengarna Àven om jag gjorde ett misstag vid avslutandet av prenumerationen. Pålitlig sida som jag starkt rekommenderar om ni vill hitta bra lÀgenheter med topp bra kundtjÀnst.

2025幎2月1日

Service inriktad personal & Snabb återkoppling

Bostadszonen Àr för det första vÀldigt enkelt att navigera sig igenom och söka boende so stora pluspoÀng för det. Hade prenumererat och missförstÃ¥tt nÀr jag skulle bli fakturerad sÃ¥ jag pratade med Emma pÃ¥ kundservice som sÃ¥g till att jag ska fÃ¥ beloppet Ã¥terbetalt helt efter ett samtal med hennes chef. Önskar att all kundservice var sÃ¥hÀr.

Tack Bostadszonen och tack Emma, vÀnligen ge Emma en löneförhöjning eller bjud henne på lunch om ni inte redan funderat på det.

Med VÀnliga hÀlsningar, Atilla Musayev

2025幎1月16日

Misslyckat avslut av prenumeration

Jag lyckades misslyckas med att avsluta min prenumeration dÃ¥ jag bara ville Ã¥t dem 4 dagarna för 39kr för jag ville bara prova hemsidan. Men sÃ¥ sÃ¥g man pÃ¥ banken att det skulle dras pengar ÀndÃ¥ och dÃ¥ mailade jag deras kundservice som inom 12 timmar svarat och löst problemet! JÀttevÀnlig kundservice, snabb och bra kontakt, klart och tydligt vad som hÀnder och gÀller, och vÀldigt förstÃ¥eliga! Även om jag personligen inte lyckades hitta nÃ¥got genom bodtadszonen sÃ¥ var hemsidan bra och lÀtt att navigera och pÃ¥litlig! Kan lÀtt rekommendera att anvÀnda den!

2024幎12月3日

Sehr gute Erfahrungen

Ich habe sehr gute Erfahrungen mit der Plattform gemacht. Man findet hier viele Wohnungen ohne, dass man sich einschreiben muss.

Der Kundenservice, besonders Marina, konnte mir sehr gut bei Problemen helfen und mir wurde sehr schnell geholfen.

2024幎11月12日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft en super god oplevelse med
ry

Jeg har haft en super god oplevelse med denne side! Der er meget lÊngere tid for pengene, ift. at kÞbe lov til at skrive til udlejere, frem for bare en enkelt dag som der er på mange andre sider. Derudover har de utrolig god kundeservice, som svarer hurtigt, og er super gode til at hjÊlpe! Kan klart anbefales!!

2024幎11月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス