Jeg meldte meg inn pÃ¥ det gamle nettbrettet, innskudd ok, og derfra gikk det bare nedovr. Slotsene frÞs i bonusrundene, saldoen hakka og jeg mÃ¥tte laste inn hele tida. Jeg skrev til support og de sa d... ãã£ãšèŠã
support svarte etter nesten et dÞgn og lÞste ingenting, bare en generisk melding. for et enkelt spÞrsmål er det altfor tregt
Innskuddene går inn på sekundet, men uttakene drar seg. Sjette dagen med behandling og fortsatt ingenting.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Botelizono er skapt for dem som mener at god underholdning handler om valgfrihet. Plattformen samler ulike former for casinoinspirert gaming og gir brukerne muligheten til å utforske digitale opplevelser som passer deres egne interesser og spillestil. Vi Þnsker å tilby mer enn bare et sted å spille. Botelizono er et miljÞ hvor nysgjerrighet, variasjon og nye opplevelser står i sentrum, slik at hvert besÞk kan fÞles annerledes enn det forrige. Gjennom kontinuerlig utvikling Þnsker Botelizono å vÊre en inspirerende destinasjon for alle som liker moderne online casino-underholdning.
ãã«ãŠã§ãŒ
- contact@botelizono.com
- botelizono.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
gros joueur de Money Train et Gonzo'sâŠ
gros joueur de Money Train et Gonzo's Quest, je suis sur ce genre de casino depuis des années donc je sais reconnaitre quand c'est carré. retrait de 2100e demandé un dimanche soir, je pensais devoir attendre lundi mais c'est passé dans la nuit, viré le lundi matin. le bonus reload du weekend vaut le coup si tu respectes le plafond de mise sinon ça t'annule les gains attention. le chat repond en français en moins de 2 min à chaque fois que j'ai eu besoin. solide
support repondu en 5 min sur le chatâŠ
support repondu en 5 min sur le chat pour un souci de verif, regle direct. bon site
ça fait trois mois que je joue etâŠ
ça fait trois mois que je joue et franchement j'ai rien à redire. je suis surtout sur Sweet Bonanza et Gates of Olympus le soir, les tours bonus tombent bien. j'ai demandé un retrait de 480e la semaine derniere par virement, arrivé sur mon compte en 2 jours ouvrés, pas de blabla pas de documents à renvoyer 40 fois. le support m'a repondu une fois via le chat à 23h pour une question sur le wager du bonus de bienvenue, mec sympa qui a repondu clairement. je reste
På åpenhet er de svake
På åpenhet er de svake, vilkårene på hjelpesida stemte ikke med tilbudet jeg tok.
Agenten var hÞflig nok
Agenten var hÞflig nok, men skjÞnte ikke problemet.
PrÞvde Ã¥ flytte saldoen fra casino tilâŠ
PrÞvde å flytte saldoen fra casino til sport og den overfÞrte ikke skikkelig, måtte skrive til support.
sÞket i lobbyen finner ingenting
sÞket i lobbyen finner ingenting, umulig å filtrere på leverandÞr
innskuddsfeilen dukka opp igjen ogâŠ
innskuddsfeilen dukka opp igjen og igjen, gikk på tredje forsÞk
Jeg meldte meg inn pÃ¥ det gamleâŠ
Jeg meldte meg inn på det gamle nettbrettet, innskudd ok, og derfra gikk det bare nedovr. Slotsene frÞs i bonusrundene, saldoen hakka og jeg måtte laste inn hele tida. Jeg skrev til support og de sa det var enheten min. Morsomt, siden alle andre casino kjÞrer fint på det.
På åpenhet er de svake
Innskuddene går inn på sekundet
alt var fint helt til jeg prÞvde å ta ut
Kassa bugga og viste feil saldo toâŠ
Kassa bugga og viste feil saldo to ganger.
Velkomstbonusen var grunnen til at jegâŠ
Velkomstbonusen var grunnen til at jeg registrerte meg, angivelig x25 i omsetning. Etter at jeg satte inn 400 kr sto det plutselig x50 i de ekte vilkårene. Support brukte en halv dag på å svare og forklarte ingenting. Dagen etter stengte jeg kontoen.
Vant litt pÃ¥ et crash-spill og uttaketâŠ
Vant litt på et crash-spill og uttaket ble stående til vurdering. Det Þdela resten av tilliten jeg hadde.
gidder ikke mer
Grusome lastetider
Grusome lastetider, spesielt over mobilnettet.
support svarte etter nesten et dÞgn ogâŠ
Reload-bonusen ble nekta uten noen somâŠ
Reload-bonusen ble nekta uten noen som helst begrunnelse.
kyc starta fÞrst etter at jeg ba omâŠ
kyc starta fÞrst etter at jeg ba om uttak, beleilig