Jeg registrerte meg en fredag og satte inn 600 kr med bankoverfÞring, kom med en gang. Bonusen dukket opp og jeg spilte automater, vant rundt 1400 kr. Da jeg ba om uttak startet maset: fÞrst ID, sÃ¥ se... ãã£ãšèŠã
Velkomstbonusen var grunnen til at jeg registrerte meg, angivelig x20 omsetning. Etter et innskudd pÃ¥ 500 kr sto det x40 i vilkÃ¥rene og en spillvekting som gjorde det nesten hÃ¥plÞst. Supporten brukte... ãã£ãšèŠã
meldte meg pÃ¥ det gamle nettbrettet, innskudd ok, og sÃ¥ bare utfor. automatene frÞs i bonusrundene, saldoen hakka, jeg mÃ¥tte laste pÃ¥ nytt i ett sett. skrev til supporten og de mente det var enheten m... ãã£ãšèŠã
Dette er stedet jeg alltid kommer tilbake til når jeg vil ha en ordentlig spillopplevelse. Alt bare virker som det skal.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Noen liker å planlegge, andre hopper rett inn i opplevelsen. RollRocket er laget for dem som setter pris på spontan underholdning og Þnsker en plattform hvor nye gamingopplevelser alltid er innen rekkevidde. Her står energi og nysgjerrighet i sentrum. Brukerne kan utforske casinoinspirerte spill, oppdage nye favoritter og nyte et digitalt miljÞ som stadig utvikler seg med nye muligheter for underholdning. RollRocket Þnsker å inspirere spillere til å utforske, prÞve noe nytt og gjÞre hver spillÞkt til en opplevelse som fÞles litt annerledes enn den forrige.
ãã«ãŠã§ãŒ
sto x20 på forsiden, etter innskud dukket x45 opp i vilkårene
Siden er treg og tung.
vant 900 kr og plutselig "tilâŠ
vant 900 kr og plutselig "til gjennomgang" i ukevis
spillene jeg lette etter var vekk rettâŠ
spillene jeg lette etter var vekk rett etter registreringen
Altfor få bord med ekte kortstokk
Altfor få bord med ekte kortstokk, og stort sett fulle.
Uttaket gikk kjapt
Uttaket gikk kjapt, men bonusreglene var det reine kaoset.
Designet er rotete
Designet er rotete, reklamebannere over alt og du finner så vidt de faktiske spillene.
Appen henger seg opp gang pÃ¥ gang pÃ¥âŠ
Appen henger seg opp gang på gang på den eldr telefonen min.
Minste uttak er satt altfor hÞyt etterâŠ
Minste uttak er satt altfor hÞyt etter min mening.
penger fortsatt ikke på konto
Vant knappe 800 kr
Vant knappe 800 kr, likevel ble uttaket stanset fordi de ville ha enda flere dokumenter. For en slik sum er det ganske frekt.
Supporten svarte etter tre dager medâŠ
Supporten svarte etter tre dager med akkurat samme fraseline.
Velkomstbonusen var grunnen til at jegâŠ
Velkomstbonusen var grunnen til at jeg registrerte meg, angivelig x20 omsetning. Etter et innskudd på 500 kr sto det x40 i vilkårene og en spillvekting som gjorde det nesten håplÞst. Supporten brukte en halv dag og forklarte ingenting. Neste morgen slettet jeg kontoen.
jeg spiller ikke for mye
jeg spiller ikke for mye, men det er irriterende når spillet kutter i bonusen og ikke kommer tilbake. supporten skyldte på nettet mitt, selv om andre sider går fint på samme telefon
LobbysÞket finner ingenting brukbart
LobbysÞket finner ingenting brukbart, jeg måtte bla gjennom alt manuelt. Det går ikke engang an å filtrere på leverandÞr.
Automatene henger jevnlig
Fikk aldri utbetalt
Det var langt fÊrre live-bord enn deâŠ
Det var langt fÊrre live-bord enn de skrÞt av. De med ekte dealer var nesten alltid opptatt.