KÞbte 2 den ene virkede slet ikke ogâŠ
KÞbte 2 den ene virkede slet ikke og den anden holder strÞm 1/2 time
Vores Mission Vores mission er at give dine gamle flasker nyt liv ved at forvandle dem til smukke og funktionelle lamper. Med fokus på dansk design og kvalitet tilbyder vi produkter, der ikke kun ser fantastiske ud, men også er miljÞvenlige og Þkonomiske. Innovativ Teknologi BottleLamp er skabt ved hjÊlp af innovativ LED-teknologi og holdbare materialer som aluminium, hvilket sikrer en lang levetid og lavt energiforbrug. Vores lamper er nemme at oplade via USB-C, hvilket gÞr dem både praktiske og bÊredygtige. UbegrÊnset Kreativitet Vi Þnsker at give dig muligheden for at udtrykke din personlige stil gennem vores lamper. Med BottleLamp kan du forvandle enhver flaske til et unikt kunstvÊrk, der passer perfekt til din indretning. Vores produkter er designet til at inspirere og opmuntre til kreativitet i hverdagen.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
KÞbte 2 den ene virkede slet ikke og den anden holder strÞm 1/2 time
Lynhurtig levering efter kun 2 dage og rigtig fine lamper. Vi kÞbte én som indlfyttergave og én til os selv. Nemme at bruge og meget elegante. Dejlig detalje med de forskellige typer af âglÞdâ/lys-nuance og lysdÊmper funktion. Vi er glade for vores, og det var en oplagt gave til en housewarming sammen med en flaske.
Der er dog enkelte slåfejl/forståelsesfejl i vejledningen, så man spekulerer på om der har vÊre brugt AI i oversÊttelsen uden at der har vÊret lÊst (dansk) korrektur på det, men man kan sagtens forstå vejledningen og lamperne er så simple at bruge, at det ikke trÊkker ned i vurderingen af produktet.
Har i lÊngere tid bedt om returseddel , men firmaet har udfordringer med nyt it.
Jeg har ringet og skrevet, men ingen henvender sig retur. SÊrt.
Fik mine 3 lamper efter 3 dage! De passer så godt ind. Mega fedt at give de gamle flasker liv igen
Jeg har kun fÃ¥et en ordrebekrÊftelse og penge er trukket tiltrods for, at min ordre endnu ikke er afsendt. Det vil sige at det er i mod âForbrugerombudsmandens opfattelse vÊre tale om en overtrÊdelse af markedsfÞringslovens § 1 om god markedsfÞringsskikâ
Opdatering. Jeg nåede at få gaven til jul. Og det er en rigtig fint lampe. En anbefaling vil dog vÊre at oplyse om hvor i rejsen ens produkt er.

Bottlelamp ããã®åç
Super fedt produkt! Har virkelige givet hjemmet noget unikt. Derudover var der hurtig levering og ingen problemer.
Mega sjov idé! Oplagt gaveidé til manden der har alt. Lampen fungerede super nemt og der var hurtig levering :-)
Fed lampe og fedt koncept.
Hurtig levering.
fantastik kvalitet lampe. hurtig levering, elsker den
Rigtig fin ide med bottle lamps. Fik den i gave og er rigtig glad for den, nu hvor aftenerne er ved at blive mÞrkere. Kan anbefales.
En god oplevelse med hurtig levering
Fantastisk produkt og nemt at betjene
BottleLamp er utrolig alsidig, da den kan bruges med nÊsten hvilken som helst flaske. Dette gÞr det muligt at skrÊddersy belysningen til din personlige stil. Uanset om du vÊlger en farverig vinflaske eller en elegant glasflaske, kan du skabe et unikt look, der passer til dit hjem.
Når BottleLamp er tÊndt, skaber den en varm og indbydende atmosfÊre, perfekt til hyggelige aftener eller som en stemningsfuld dekorationsgenstand. Lyset filtreres gennem flasken, hvilket giver en smuk og blÞd belysning, der virkelig kan lÞfte rummet.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã