レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte min nakkestÞtte den 3. Januar. Jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Jeg har vÊret i dialog med kundeservice, men de kan ikke fortÊlle mig hvornÃ¥r jeg kan forvente at modtage mine varer

䌁業が回答したした

Fik i forÃ¥ret 2024 mine 2 sleekbags. ELSKER DEM. Perfekt til cykel- og gÃ¥ture. Dejligt med frie hÊnder og en taske, der kan rumme det mest nÞdvendige: mobil, nÞgler, lille vandflaske, solbriller... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har lige kÞbt sleekbag nummer to fordi den fÞrste desvÊrre blev Þdelagt ved brand ( altsÃ¥ helt selvforskyldt). Forinden fik jeg kÞbt en tilsvarende hos konkurrende webshop. Tasken var STORT SET MAGE... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fed taske, som sidder perfekt pÃ¥ kroppen. Gode rum med god plads. DesvÊrre gik knappen i toppen hurtig lÞs. Dog svarede kundeservice lynhurtigt pÃ¥ min henvendelse og sendte en ny afsted kvit og frit u... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス
  2. バッグ店
  3. ビヌチグッズ店
  4. ファッション アクセサリヌ店
  5. 旅行かばん店
  6. 防犯グッズ店

圓該䌁業による蚘述

​Hos SafeCarry er vores mission at forene komfort og sikkerhed pÃ¥ dine rejser. Vi tilbyder et bredt udvalg af innovative produkter, der sikrer, at du kan rejse bekvemt og trygt. Uanset om du Þnsker at beskytte dine vÊrdigenstande eller Þge din rejsekomfort, er vi dedikerede til at levere lÞsninger, der giver dig ro i sindet uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med stil eller funktionalitet Kundetilfredshed er kernen i vores forretning. Vi tilbyder hurtig levering, en sikker betalingsproces og fremragende kundeservice. Vores dedikerede team stÃ¥r altid klar til at besvare dine spÞrgsmÃ¥l og hjÊlpe dig med at finde de produkter, der passer bedst til dine behov.​ Vi er ogsÃ¥ engagerede i bÊredygtighed og arbejder kontinuerligt pÃ¥ at forbedre vores processer og produkter for at minimere vores miljÞmÊssige fodaftryk. Hos SafeCarry tror vi pÃ¥, at sikkerhed og komfort ikke behÞver at ske pÃ¥ bekostning af planeten.​ Uanset om du er pÃ¥ vej pÃ¥ en forretningsrejse eller en eventyrlig ferie, er SafeCarry din pÃ¥lidelige partner for komfortable og sikre rejseoplevelser.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

305件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Lang leveringstid - manglende dialog fra kundeservice

2026幎1月2日

Hej Gitte,

Vi beklager, at din levering har vÊret lÊngere end forventet.
Vi har desvÊrre oplevet forsinkelser fra vores leverandÞr som fÞlge af vejrlige forhold, hvilket har påvirket leveringstiden på enkelte forudbestillinger. Det beklager vi.

Ud fra det navn, der fremgår af anmeldelsen, kan vi ikke umiddelbart se, at der skulle vÊre en henvendelse fra dig, som ikke er blevet besvaret. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, hvis du har oplevet manglende dialog.

Vi vil meget gerne undersÞge din bestilling nÊrmere og give dig en konkret status. Send os derfor gerne en mail på team@safecarry.dk
med dit ordrenummer, så fÞlger vi op hurtigst muligt.

Vh. Team Safecarry.

Ikke modtaget de bestilte vare

Bestilte (forudbestilling) 2 stk Cozy Pillow til levering i uge 4. Har dags dato stadig ikke modtaget dem, og på trods af at jeg har skrevet til deres kundeservice for over en uge siden, hvordan status er på ordren, så har de stadig ikke ulejliget sig at give mig et svar. Noget kunne tyde på at ordren muligvis er annulleret fra deres side af, men det har de så heller ikke ulejligheden sig at at meddele mig.

2026幎2月9日

Hej Keld,

Vi beklager at du har afventet svar fra os, men vi kan desvÊrre ikke se, at vi har modtaget en mail fra dig.

Din ordre er lagt som en forudbestilling, og vi har desvÊrre oplevet forsinkelser fra vores leverandÞr. Årsagen til dette er udfordringer i transporten som fÞlge af vejrlige forhold. Dette har en pÃ¥virkning for leveringstiden af din bestilling. Det beklager vi mange gange.

Ordren er ikke annulleret fra vores side. Hvis du Þnsker en opdateret status, en lÞsning eller eventuelt har spÞrgsmål, beder vi dig kontakte os direkte på team@safecarry.dk, så hjÊlper vi dig hurtigst muligt.

Vh. Team Safecarry.

Jeg venter stadig spÊndt pÃ¥ min ordre

Jeg venter stadig spÊndt på min ordre fra d. 10/1. Der ville vÊre på lager sidst i uge 4. Nu lavet om til sidst i denne måned (januar) vi har i skrivende stund d. 27/1.
Men det kinesiske nytår ligger vist også nu, så er transport tiden nok lidt lÊngere

Denne anmeldelse er ikke uopfordret, men svar på en mail fra safecarry, der ville vide hvordan min kundeoplevelse havde vÊret.

2026幎1月10日

Hej Julie,

Vi beklager, at din ordre er blevet forsinket.

Ved forudbestillinger kan vi desvÊrre kun oplyse estimerede leveringstidspunkter, da vi er afhÊngige af produktion og transport, som kan variere.

Vores produkter er håndlavede, og produktionen er derfor baseret på håndkraft, hvilket kan give udsving i leveringstider.
I Þjeblikket har vejrlige forhold desvÊrre også påvirket transporten.

Derudover vil vi gerne beklage, at du har modtaget en mail om kundeoplevelse, fÞr ordren er leveret. Det er en fejl, da denne mail normalt fÞrst udsendes, når produktet er modtaget.

Vi forstår godt, at ventetid kan vÊre frustrerende, og vi takker for din tålmodighed.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål til din ordre.

Jeg bestilte rejseudstyr

Jeg bestilte rejseudstyr - 2 x kravesÊt d.16/1 og har endnu ikke modtaget mit produkt d. 24/1 eller et link hvor jeg kan tracke forsendelsen via dao.
1-3 dages levering???
Jeg skal have produktet senest tirsdag d.27 for at få det med på en 12 timers flyvetur.
DesvÊrre STÆRKT utilfreds pt.
Jeg har skrevet til jer/firmaet på den officielle mail d.23/1, men intet hÞrt
ØV ØV ØV.
Kan derfor ikke anbefales at handle med safecarry, som status er pt.

2026幎1月23日

Hej Charlotte,

Vores leveringstid på 1-3 hverdage gÊlder for varer på lager.
I dette tilfÊlde er ordren lagt som en forudbestilling, hvilket også tydeligt fremgår af din ordrebekrÊftelse.

Forudbestillinger afsendes fÞrst, når varen er tilbage på lager, og derfor gÊlder den normale leveringstid ikke her.

Derudover kan vi se, at vi har modtaget din mail den 23/1, og at vi har besvaret den samme dag.

Vi beklager naturligvis, hvis timing og forventninger ikke har vÊret tydelige nok i forhold til din rejse, men vi leverer i overensstemmelse med den information, der er angivet ved bestilling.

Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spÞrgsmål.

Vh. Team Safecarry.

Der er forskel på taskerne!

Har lige kÞbt sleekbag nummer to fordi den fÞrste desvÊrre blev Þdelagt ved brand ( altså helt selvforskyldt). Forinden fik jeg kÞbt en tilsvarende hos konkurrende webshop. Tasken var STORT SET MAGEN TIL, men ikke helt!
DesvÊrre viste det sig at remmen der var to mm for smal, så den lÞsnede sig gang på gang hvorved jeg tabte tasken. Jeg returnerede tasken til Onebag og vendte tilbage til Safecarry. Her falder remmen ikke af.
Så det er ikke lige meget hvilken af de mange forhandlere I vÊlger!

2025幎12月8日

Hej AC,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele hele din oplevelse så Êrligt. Det betyder virkelig meget for os!⭐

Vi er rigtig glade for, at du kunne mÊrke forskellen, og at du valgte at vende tilbage til os efter at have prÞvet en lignende taske andetsteds. 😄
Vi lÊgger meget arbejde i materialer, pasform og sikkerhed – isÊr remmens konstruktion – sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at Sleekbag lever op til dine forventninger i brug.🀩

Vi er kede af, at din fÞrste taske gik tabt i brand, men virkelig glade for at Sleekbag nummer to nu er i trygge hÊnder.😊

Tak igen for din tid, din tillid og for at hjÊlpe andre med at vÊlge rigtigt.😍

Rigtig god bÊltetaske

Rigtig god bÊltetaske, har den på mig nÊsten hver gang jeg går.

2025幎11月4日

Hej Anya

Tusind tak for din fine anmeldelse! ⭐

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du bruger din bÊltetaske sÃ¥ ofte – det er prÊcis sÃ¥dan, vi hÃ¥ber, den skal gÞre hverdagen nemmere.😁

Vi er rigtig glade for, at den fungerer godt for dig.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🀩

Super praktisk!

Praktisk, fin taske. KÞbte både en til mig selv og manden. Vi glÊder os til at bruge den på ferie- bruger dog allerede min nu. Fedt med de mange rum i!!!

2025幎7月10日

Hej Laila,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😄

Vi er glade for, at både du og din mand er glade for taskerne – og at de allerede er i brug!
De mange rum gÞr virkelig en forskel, isÊr når man er på farten.

Rigtig god ferie, nÃ¥r I kommer sÃ¥ langt! ✈🌞

Kom hurtigt

Kom hurtigt

2025幎6月24日

Hej Pernille,

Tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at din ordre nÃ¥ede hurtigt frem – prÊcis som det skal vÊre! 🚚✚

Vh. Team Safecarry.

Min ordre blev hurtigt sendt og

Min ordre blev hurtigt sendt og kvaliteten er super fin.

2025幎6月23日

Hej Heidi,

Dejligt at hÞre, at du bÃ¥de er tilfreds med den hurtige levering og kvaliteten af produktet.😍

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du deler din oplevelse 🙏

Rigtig hurtig forsendelse

Rigtig hurtig forsendelse. Produktet lever helt op til mine forventninger.

2025幎6月16日

Hej Louise,

Tusind tak for din positive anmeldelse! ✹

Vi er glade for at hÞre, at bÃ¥de levering og produkt levede op til dine forventninger.😁

Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen! 😊

Super fin taske

Super fin taske, jeg havde plads til hvad jeg skulle bruge og jeg fÞlte mig sikker selv på pladser med mange mennesker.
Kan klart anbefales

2025幎7月4日

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glÊder os at hÞre, at tasken levede op til dine forventninger – bÃ¥de med plads og sikkerhed, selv i mere travle omgivelser.😍

Vi er glade for, at du vil anbefale den videre – det betyder meget for os 🙏

Cozy pillow 👍👍👍

Cozy pillow fylder ikke meget og er super kvalitet

2025幎7月9日

Hej Nicolai,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med din Cozy pillow – bÃ¥de stÞrrelsen og kvaliteten.😍

Vh. Team Safecarry.

Jeg kÞbte en sleepbag taske

Jeg kÞbte en sleepbag taske, og var desvÊrre uheldig – den gik i stykker allerede efter en mÃ¥neds brug. Jeg kontaktede kundeservice, og her blev jeg virkelig positivt overrasket!
De reagerede hurtigt og professionelt og sendte mig en ny taske uden problemer.
Den nye taske fungerer perfekt, og jeg er meget tilfreds med både produktet og servicen. Det er rart at opleve en virksomhed, der står ved deres varer og tager ansvar. Stor ros og tusinde tak for god kundeservice😍😍😍

2025幎6月16日

Hej Sabriye,

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – og at din nye Sleepbag taske fungerer som den skal.😄

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det betyder meget for os at hÞre, at du fÞler dig godt behandlet. Vi gÞr altid vores bedste for at stÃ¥ inde for vores produkter og sikre, at vores kunder fÞler sig trygge og tilfredse.😊

Tak for de flotte ord – dem sender vi med glÊde videre til vores kundeserviceteam! 😍

Vh. Team Safecarry.

Meget tilfreds med kÞbet.

KÞbt dealen med 4 safecarry bags til 699,00. KÞbte to venstre og to hÞjre vendte. Alle er super glade for deres taske

2025幎5月22日

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse. ⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du og de andre er glade for jeres Sleekbags! 😊

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi hÃ¥ber, I fÃ¥r stor glÊde af taskerne i lang tid fremover.😁

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Nakkepuden har en fin form og kvalitet.

2025幎5月26日

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og Cozy Pillows form og kvalitet.
Vi håber, den bringer dig god komfort i lang tid fremover. 😊

Vh. Team Safecarry.

Jeg kÞbte fÞrst to tasker og to

Jeg kÞbte fÞrst to tasker og to nakkepuder - det var en pakkelÞsning, men fik kun tilsendt en nakkepude. Jeg kontaktede kundeservice og de blev ved med at sige, at jeg havde modtaget det, som jeg havde bestilt. Dog kunne jeg få en nakkepude mere tilsendt. Jeg mente dog ikke, at jeg skulle lÊgge to varer i kurven, når man havde vinget af, at man ville kÞbe to af samme vare. Så jeg sendte det hele retur. Kort efter kom et tilbud på nakkepuder 2 for 1, som jeg kÞbte. Jeg var dog vÊldig skuffet over kvaliteten. Kvaliteten var ikke god - stoffet var tyndt, syning var yderlig og lynlås virkede ikke robust. Nakkepuden kunne ikke slutte "tÊt" om halsen pga placering af velcro og gav slet ikke mere stÞtte i forhold til andre nakkepuder, som jeg har prÞvet. Så jeg var trÊt af, at jeg ikke pakkede nakkepuden ud, da jeg fik den fÞrste gang. Så havde jeg aldrig bestilt igen. De to stjerner er alene pga. tilfredsgarantien, men det har kostet forsendelsesomkostningerne.

2025幎5月16日

Hej Lotte,

Det Êrgrer mig at hÞre, at din oplevelse med både vores pakkelÞsning og nakkepuderne ikke har levet op til dine forventninger.
Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, vores kunder skal have, hverken med kvaliteten af vores produkter eller med vores kundeservice.

Jeg kan forstÃ¥ din frustration over bestillingsprocessen og forvirringen omkring, hvordan man vÊlger flere af samme vare – det tager vi til os, og vi vil se pÃ¥, om vi kan gÞre det tydeligere fremover.
Vi anbefaler også, at man som kunde altid tjekker sin ordrebekrÊftelse, for at sikre at der er bestilt det Þnskede.

Det er også rigtig Êrgerligt at hÞre, at nakkepuderne ikke levede op til dine forventninger. Vi ved, at komfort og pasform kan opleves meget forskelligt fra person til person.

Det er godt at hÞre, at du har gjort brug af vores tilfredshedsgaranti. Vi ved, at det kan vÊre skuffende at skulle returnere en vare, man havde hÃ¥bet ville leve op til ens forventninger. Som en del af garantien dÊkker vi selve kÞbsbelÞbet, mens returomkostningerne pÃ¥hviler kunden – det fremgÃ¥r ogsÃ¥ af vores handelsbetingelser. Vi sÊtter dog stor pris pÃ¥ din feedback, som vi bruger aktivt til at forbedre bÃ¥de vores produkter og kundernes oplevelse. 😊

Vh. Team Safecarry.

Super tilbud på nakkepuden så det var

Super tilbud pÃ¥ nakkepuden sÃ¥ det var bare at slÃ¥ til med det samme, tak for at gÞre mine rejser super behagelige 🀩

2025幎5月25日

Hej Jan,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! 🀩

Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du fandt et godt tilbud – og endnu mere, at nakkepuden gÞr dine rejser mere behagelige. Det er lige prÊcis dét, vi hÃ¥ber pÃ¥!
God fornÞjelse pÃ¥ dine kommende ture ✈😊

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside
Hurtig nem betaling
Endnu hurtigere levering

2025幎5月23日

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐

Vi er glade for, at du oplevede bÃ¥de hjemmeside, betaling og levering som nem og hurtig – prÊcis som det skal vÊre 😊

Vh. Team Safecarry.

Hurtig og problemfri bestilling og

Hurtig og problemfri bestilling og levering.
De kÞbte varer lever helt op til mine forventninger. Tak. Kan varmt anbefales ✔

2025幎5月21日

Hej Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse! ⭐

Vi er rigtig glade for at hÞre, at både bestilling, levering og produkterne har levet op til dine forventninger.

Tak for din anbefaling – det betyder meget for os ✔😊

Hviler hovedet godt

Hviler hovedet godt

2025幎5月23日

Hej Hanne.

Tak for din anmeldelse! ⭐

Vi er glade for at hÞre, at hovedet hviler godt pÃ¥ Cozy Pillow – komforten er det vigtigste 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。