VÀldigt enkel och professionell upplevelse rakt igenom. Jag bestÀllde en ganska stor order och velade mellan tvÃ¥ olika flaskor. Trots att jag var lite besvÀrlig sÃ¥ hjÀlpte dom mig supersnabbt oc... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har handlet flere gange hos Bottleswithhistory, og servicen har hver gang vÊret helt i top. Der stÃ¥r pÃ¥lidelige mennesker bag, som virkelig stÃ¥r inde for deres produkter og leverer en service, der m... ãã£ãšèŠã
Jag ringde pÃ¥ en tisdag och var osÀker pÃ¥ om en bestÀllning skulle hinnas med innan helgen. Personen ajg pratade med var vÀldigt tillmötesgÃ¥ende och vÀnlig. Utan att lova nÃ¥got sÃ¥ var han relativt ske... ãã£ãšèŠã
Ãr otroligt tacksam för den otroliga service jag fick i samband med min bestÀllning. Fick snabb hjÀlp och mer Àn jag kunde förvÀnta mig nÀr jag ringde med frÃ¥gor pÃ¥ min bestÀllning, kan varmt rekommen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med Bottles of History Þnsker vi at fortÊlle en historie, og hver eneste flaske på vores hjemmeside hjÊlper med netop dette. StÞrstedelen af vores flasker er mellem 20 og 60 år gamle, og opbevaring af dem er foregået under de bedste forudsÊtninger. Hver flaske er unik, hvilket isÊr kommer til udtryk gennem etiketten og formerne på flaskerne. Når det kommer til indholdet af flaskerne, så er vintage vin en vild vinoplevelse. Når vin lagres gennem 20 til 60 år sker der en stor udvikling, som er vidt forskellig fra vin til vin.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god kundeservice og rådgivning
Jeg oplevede rigtig god service og rådgivning i forbindelse med kÞb af vin, og oveni det super hurtig levering!
Kan klart anbefales :)
Hörde av sig efter bestÀllning ochâŠ
Hörde av sig efter bestÀllning och förklarade att flaskan inte såg ut som på bilden utan den saknade pappret runt korken och frågande om jag ville ha den Àndå. Snabblevernas och vÀl packat. Bra service!
For lidt info om nogle vine pÃ¥âŠ
For lidt info om nogle vine på hjemmesiden, men gode priser og hurtig levering!
Kul att hitta lite unika viner att geâŠ
Kul att hitta lite unika viner att ge bort eller till sig sjÀlv.
Snabb och enkel leverans direkt tillâŠ
Snabb och enkel leverans direkt till dörren.
Har dock ej provat vinet från 1975 Àn.
Leveransen fungerade ej som utlovat
Leveransen fungerade ej som utlovat
Hade fått bekrÀftelse på att jag flyttat leverans datum men det fungerade inte, hade tur att en granne grep in
NÀstan toppen
Det vart ett oförutsett lekage på flaskan vi bestÀllt så vi fick en annan uppgraderad vilket ju var toppen.
TyvÀrr gjorde detta att det drog ut på tiden och flaskan som ju var tÀnkt som en 50år present. Skulle helt plötsligt komma måndagen efter festen. Har tog lite av den hittills mycket goda kommunikationen slut och jag lyckades lösa det med frakten på egen hand.
DÀrav vart det inte full pott
Leveransen med FedEx fungerar inte allsâŠ
Leveransen med FedEx fungerar inte alls i min del av Sverige. Jag fick besked om att leveransen skulle komma pÃ¥ fredag och stannade hemma för att ta emot denna. Under dagen kom ett mail om att leveransen var flyttad till mÃ¥ndag, fick efter en hel del stök tag pÃ¥ kundtjÀnsten i Egypten!..och de har ingen koll pÃ¥ geografin. Damen svarade att jag visst skulle fÃ¥ min leverans under dagen, detta trots ett mail som sade annat. LÃ¥ng historia kort sÃ¥ kom inget under fredag, sÃ¥ jag stannade hemma under mÃ¥ndagen för att ta emot leveransen men fÃ¥r dÃ¥ ytterligare ett mail om att leveransen Àr framflyttad och ringer nÃ¥got upprörd Egypten igen och krÀver att fÃ¥ tala med nÃ¥gon i Sverige. NÀr denna person svarade sÃ¥ förstod han min upprördhet över att ha suttit hemma i flera dagar utan resultat, och nÀr jag begÀrde att fÃ¥ hÀmta ut försÀndelsen i den stad hemmavid dÀr den skulle anlÀnda (Ãstersund) sÃ¥ kontrar han med ett förslag om att jag ska hÀmta den i ÃREBRO - 573 km bort!!!!! Jag fick sedan ytterligare ett besked om att leveransen nu skulle komma pÃ¥ onsdag men ledsnade dÃ¥ och sökte rÀtt pÃ¥ vilken terminal försÀndelsen lÃ¥g pÃ¥ och hÀmtade ut den sjÀlv. Sammanfattningsvis sÃ¥ fick jag besked om att vÀnta hemmavid fyra olika dagar och sÀnker dÀrför betyget frÃ¥n 5 stjÀrnor till 3
Everything worked perfectly
Everything worked perfectly, the wine was delivered after just a few days.
Supernöjd
Supernöjd! Bra och snabb service! Fina flaskor som vi gav bort i present, mycket uppskattat 𥳠perfekt present att ge bort en flaska frÃ¥n sitt födelseÃ¥r âïž
Snabba svar & snabb leverans
Hurtig service og levering
Hurtig service - og ikke mindst hurtig respons på mail og spÞrgsmål. Har ikke smagt vinen endnu - men flot hurtig ekspedition
ReturneringâŠ
Havde ved et uheld bestilt 2 ordre af det samme. Jeg havde ingen problemer med, at sende tilbage og få pengene.
Utförlig o bra beskrivning av eraâŠ
Utförlig o bra beskrivning av era viner. Snabb leverans o riktigt fina flaskor o presentboxen gjorde vinflaskor Àn mer tilltalande ð
Efter ett litet missöde med förstâŠ
Efter ett litet missöde med först leveransen så skickades en ersÀttning.
Jag fick ett fint bemötande och Àr mycket nöjd med detta.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ