Virkelig gode produkter til hÃ¥ret! Fik en ekstrem god kundeservice med personlig anbefaling til hvad mit hÃ¥r kunne have brug for, eftersom jeg skrev til dem om mit problem. Det er ikke fÞrste gang og... ãã£ãšèŠã
Fantastiske produkter isÊr fra CGA. Eneste Þnske det vil vÊre rigtig fedt med hurtigere opfyldning af udsolgte varer eller i det mindste en forventet dato for varene. Evt. husk at gÞre opmÊrksom pÃ¥ at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Deres hjemmeside er enkel at navigere rundt i, og udvalget af krÞllede hÃ¥rprodukter er bredt. Levering er virkelig hurtig og jeg har begge gange modtaget min ordre dagen efter. Kundeservicen hos Bounc... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk udvalg af produkter til krÞllet hÃ¥r, som er svÊre at opstÞve i Danmark. Jeg var i sÊrdeleshed glad for at se Shea Moisture, som er mit absolut yndlingsprodukt, samt Kinky Curly og and... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bouncy curls er en Dansk webshop der tilbyder de bedste produkter til krÞllet hår. Vi sÊtter pris på vores kunder derfor tilbyder vi fremragende kundeservice, hurtig levering og gratis levering ved kÞb over 499,- kr.
ãã³ããŒã¯
- bouncycurls.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Hurtig og godt âºïž

Bouncycurls ããã®åç
Hurtig og effektiv fakturering ogâŠ
Hurtig og effektiv fakturering og afsendelse. SkÞnt produkt.

Bouncycurls ããã®åç
LÊkre produkter og en hurtig levering!ðâŠ
LÊkre produkter og en hurtig levering!ð + gode priser.

Bouncycurls ããã®åç
Altid en fornÞjelse at handle hosâŠ
Altid en fornÞjelse at handle hos bouncycurls, og jeg får udover personlig vejledning til mine krÞller også ofte små gaver med i form af bÞrster og samples. Jeg er en meget tilfreds kunde!

Bedste krÞlleprodukter!
Elsker at handle her,da man altid fÃ¥r en lille ekstra ting med-det er super serviceððŒâ¥ïžð
Og sÃ¥ har de de bedste krÞlle produkterððŒðž

Super hurtig fragt
Det er en overskuelig hjemmeside med produkter til rimelige priser.
Jeg bestilte Aphogee Two-Step Protein produkterne som kan vÊre lidt svÊre at finde i DK, så var ret glad for at finde en der sÊlger dem. Det hjalp en del på mit hår.
Det er også sjÊldent jeg har oplevet at mine varer er blevet fragtet så hurtigt.

Bouncycurls ããã®åç
Produkterne blev leveret hurtigt ogâŠ
Produkterne blev leveret hurtigt og sikkert. De havde glemt 2 enkelte vare, og var meget hurtige til at svare på min henvendelse og sende de manglende vare til mig. Der gik få dage, så havde jeg også modtaget dem.