Bouncycurls レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig gode produkter til hÃ¥ret! Fik en ekstrem god kundeservice med personlig anbefaling til hvad mit hÃ¥r kunne have brug for, eftersom jeg skrev til dem om mit problem. Det er ikke fÞrste gang og... もっず芋る

Fantastiske produkter isÊr fra CGA. Eneste Þnske det vil vÊre rigtig fedt med hurtigere opfyldning af udsolgte varer eller i det mindste en forventet dato for varene. Evt. husk at gÞre opmÊrksom pÃ¥ at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Deres hjemmeside er enkel at navigere rundt i, og udvalget af krÞllede hÃ¥rprodukter er bredt. Levering er virkelig hurtig og jeg har begge gange modtaget min ordre dagen efter. Kundeservicen hos Bounc... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk udvalg af produkter til krÞllet hÃ¥r, som er svÊre at opstÞve i Danmark. Jeg var i sÊrdeleshed glad for at se Shea Moisture, som er mit absolut yndlingsprodukt, samt Kinky Curly og and... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店

圓該䌁業による蚘述

Bouncy curls er en Dansk webshop der tilbyder de bedste produkter til krÞllet hår. Vi sÊtter pris på vores kunder derfor tilbyder vi fremragende kundeservice, hurtig levering og gratis levering ved kÞb over 499,- kr.

優良

Love the gel it works really well

2024幎8月1日

Dear Hanmads❀

Thank you very much for your five star review🀩

We're thrilled to hear that you were pleased with the gel. Ensuring good products is a priority for us, and we're glad to have met your expectations. Should you have any further inquiries or need assistance in the future, feel free to reach out. We appreciate your support!

Best regards Dunya.

Meget hurtig levering

2024幎7月12日

KÊre Maj❀

Tusind tak for de 5 stjerner🀩

Jeg er rigtig glad for at lÊse, at levering levede op til dine forventninger❀.

Skulle du have nogen som helst forslag til forbedringer eller Þnsker til sortiment, må du endelig kontakte mig på min webshop: bouncycurls.dk

De bedste hilsner, Dunya.

Hurtig og effektiv fakturering og

Hurtig og effektiv fakturering og afsendelse. SkÞnt produkt.

2024幎7月9日

KÊre Charlotte❀

Tusind tak for de 5 stjerner🀩

Jeg er rigtig glad for at lÊse, at levering og produkterne levede op til dine forventninger❀.

De bedste hilsner, Dunya.

Great product and fast delivery.

2024幎6月16日

Dear Bethan❀

Thank you very much for your five star review🀩

We're thrilled to hear that you were pleased with the speed of our delivery service. Ensuring prompt delivery is a priority for us, and we're glad to have met your expectations. Should you have any further inquiries or need assistance in the future, feel free to reach out. We appreciate your support!

Best regards Dunya.

LÊkre produkter og en hurtig levering!😍

LÊkre produkter og en hurtig levering!😍 + gode priser.

2024幎5月29日

KÊre Cvb❀

Tusind tak for dine venlige ord og den dejlige anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse. Vi sÊtter en Êre i at sikre, at vores kunder fÞler sig tilfredse.🀩

De bedste hilsner, Dunya.

Altid en fornÞjelse at handle hos

Altid en fornÞjelse at handle hos bouncycurls, og jeg får udover personlig vejledning til mine krÞller også ofte små gaver med i form af bÞrster og samples. Jeg er en meget tilfreds kunde!

2024幎5月24日

KÊre Sabrah ❀

Tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. 🀩

Jeg er så taknemlig for, at du har brugt tid og har haft lyst til at dele din oplevelse med os, og så varmer det ekstra meget, at du har haft en fuld tilfredstillende oplevelse med Bouncy Curls.

Bedste krÞlleprodukter!

Elsker at handle her,da man altid fÃ¥r en lille ekstra ting med-det er super service👌🏌♥😍
Og sÃ¥ har de de bedste krÞlle produkter🙏🏌🌞

2024幎5月15日

KÊre Susanne❀

Mange tak for din fortsatte stÞtte og for den dejlige anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du endnu engang har haft en positiv oplevelse med vores webshop, Bouncy Curls.

Vi lÊgger stor vÊgt på at tilbyde en brugervenlig hjemmeside og kvalitetsprodukter, der opfylder dine forventninger. Hurtig afsendelse er en af vores prioriteringer, så du kan nyde dine produkter så hurtigt som muligt.

Hvis der er noget mere, vi kan gÞre for at forbedre din oplevelse eller hvis du har spÞrgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen og sikre, at du forbliver tilfreds med vores service.

God service!

God service!

2024幎5月1日

KÊre GG❀

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sÊtter en Êre i at sikre, at vores kunder fÞler sig tilfredse.🀩

2024幎4月12日

KÊre Heidi❀

Tusind tak for dit kÞb og anmeldelse. Hurtig afsendelse er en af vores prioriteringer, så du kan nyde dine produkter så hurtigt som muligt.

Dunya

Hurtig levering og alt var som det skulle😊

2024幎4月5日

KÊre Soley ❀

Tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. 🀩

Jeg bestrÊber mig altid på, at få pakker sendt afsted hurtigst muligt, så man som kunde hos Bouncy Curls ikke skal vente lÊnge på at modtage sine produkter.

De bedste hilsner, Dunya.

Hurtig og effektiv bestilling og

Hurtig og effektiv bestilling og levering

2024幎3月18日

KÊre Helle ❀

Tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. 🀩

Jeg er så taknemlig for, at du har brugt tid og har haft lyst til at dele din oplevelse med os, og så varmer det ekstra meget, at du har haft en fuld tilfredstillende oplevelse med BouncyCurls.

Jeg bestrÊber mig altid på, at få pakker sendt afsted hurtigst muligt, så man som kunde hos BouncyCurls ikke skal vente lÊnge på at modtage sine produkter.

2024幎3月2日

KÊre Marlene ❀

Super hurtig fragt

Det er en overskuelig hjemmeside med produkter til rimelige priser.
Jeg bestilte Aphogee Two-Step Protein produkterne som kan vÊre lidt svÊre at finde i DK, så var ret glad for at finde en der sÊlger dem. Det hjalp en del på mit hår.
Det er også sjÊldent jeg har oplevet at mine varer er blevet fragtet så hurtigt.

2024幎2月23日
自発的なレビュヌ

KÊre Shiana ❀

Tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. 🀩

Det er en hjertesag for mig, at alle kunder som handler hos BouncyCurls sidder tilbage med lige prÊcis den fÞlelse som du gÞr. Jeg bestrÊber mig altid på, at få mine pakker sendt afsted hurtigst muligt, så man som kunde hos BouncyCurls ikke skal vente lÊnge på at modtage sine produkter.

Super service og gode produkter

Super service og gode produkter

2024幎2月1日

KÊre Tina❀

Tusind tak din anmeldelse og de fem 🌟

Det glÊder mig at hÞre at du er tilfreds med vores service og produkter❀

Skulle du have nogen som helst forslag til forbedringer eller Þnsker til sortiment, må du endelig kontakte os.

Du Þnskes en rigtig god dag

KÊre Elisabeth❀

Mange tak for den dejlige anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores webshop. Hurtig afsendelse er en af vores prioriteringer, så du kan nyde dine produkter så hurtigt som muligt.

Hvis du har spÞrgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen og sikre, at du forbliver tilfreds med vores service.

Dunya

Produkterne blev leveret hurtigt og

Produkterne blev leveret hurtigt og sikkert. De havde glemt 2 enkelte vare, og var meget hurtige til at svare på min henvendelse og sende de manglende vare til mig. Der gik få dage, så havde jeg også modtaget dem.

2024幎1月24日

KÊre Michelle❀

Mange tak for den dejlige anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse på trods af at vi begik en fejl.