Bouwmaat - Alkmaar レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Ivoorstraat 19, 1812 RE Alkmaar, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Als particulier online bestelling geplaatst. Kon het de volgende dag ophalen. Stond keurig op n pallet klaar. Werd netjes naar de auto gereden om in te laden. Onderweg viel n zakje wiggen eraf, all... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Werd snel geholpen en instructies waren duidelijk, maar moest een heel account aanmaken op hun site, wat niet werkte, contact opnemen met de klantenservice (ondanks dat ik in de winkel was), 20 minute... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Had online een bestelling geplaatst om op te halen (Alkmaar). Toen ik deze kwam halen bleek de bestelling nog niet klaar te staan. Maar onder genot van kopje koffie erop kunnen wachten. Niet alles bl... もっと見る

企業情報

1. 建設資材卸業者
  2. 建材店
  3. 建材提供業者
  4. 建設設備提供業者
  5. 金物店
  6. 工具店

当該企業による記述

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 766

レビューを書く

Goede ervaring bij Bouwmaat

Goed geholpen bij het afhalen van de bestelling wat ik via internet had besteld.
Service was ook prima er werd keurig een plaat op maat gezaagd zodat het in de auto paste.

2024年10月17日

Bestelling

Lag op afgesproken tijdstip keurig klaar en zeer prettig geholpen!

2024年10月9日

Fijn om te horen! Bedankt! Tot de volgende keer! 😃👍👷‍♂️

5つ星のうち3の評価

Goed assortiment, helaas kvk nodig.

Goede bouwmarkt met een goed assortiment voor de echte bouwers, beter als de bekende bouwmarkten. Wel een keer als particulier binnen geweest om wat te halen. Personeel was behulpzaam maar had niet echt kennis van zaken wat ik bij bouwmaat wel had verwacht. Jammer genoeg werd ik bij afrekenen er op gewezen dat je als particulier niet zomaar halen wat je nodig hebt maar alles online moet doen. Gelukkig kreeg ik het voor deze keer wel mee.

2024年10月2日

Bouwmaat - Alkmaar からの回答

Goedemiddag! Het is net zoals bij alle groothandels zo dat particulieren niet terecht kunnen in de groothandel, dit maakt het verschil met betrekking tot een winkel. Heel fijn en wat een geluk dat je het alsnog mee hebt gekregen, ik hoop dat je dat erg hebt kunnen waarderen. Jammer dat de kennis niet voldoende was betreft waar je advies voor nodig had, we nemen deze feedback mee. Bedankt! Fijne dag! 😃👍👷‍♂️

5つ星のうち2の評価

Als particulier …

Als particulier heb je blijkbaar niet dezelfde privileges als KvK ingeschrevene. Je kunt alleen het bestelde materiaal meekrijgen. Mocht je nog iets nodig hebben, dan moet je via de site weer een bestelling doen! Moet je natuurlijk wel precies weten wat je nodig hebt. En dan wil je wil kunnen vergelijken.
Bouwmaat protocol schrijft voor (volgens cassière) dat het niet mogelijk is om zelf nog artikelen uit de schappen te halen. Ik vind dit klantonvriendelijk en niet flexibel.

2024年9月13日

Bouwmaat - Alkmaar からの回答

Goedemorgen! Jammer om te horen dat je dit zo ervaren hebt. Het is inderdaad zo dat je als particulier, zonder Bouwmaat pas, geen aankopen kunt doen in onze groothandel. Dit omdat wij een groothandel zijn en geen winkel. Ik hoop dat dit iets verduidelijkt aan de rede van de weigering. Je bent altijd van harte welkom via onze webshop en bij vragen uiteraard ook.
Fijne dag! 😃👷‍♂️

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Producten stonden klaar volgens afspraak.
Alleen jammer dat je als particulier niet zo maar even langs kan. Eerst bestellen via de website.

2024年9月18日

Bouwmaat - Alkmaar からの回答

Super! Ja helaas, ik snap dat het jammer is. Dit is omdat wij een groothandel zijn en geen winkel. Ik hoop dat dit iets verduidelijkt aan de rede waarom dit niet mogelijk is. Succes met de klus! 😃👷‍♂️👍

5つ星のうち5の評価

Altijd eerst hier kijken, perfecte zaak

Eerlijkheidshalve koos ik in eerste instantie voor dit bedrijf vanwege de prijzen, toen ik Bouwmaat ontdekte was de prijs voor het hout wat ik zocht beduidend lager dan bij welke andere bouwmarkt ook en ik werd netjes geholpen bij de kassa terwijl ik zelf niet goed gekeken had wanneer ik dit hout kon ophalen maar nu heb ik net een bestelling gedaan waarvan er volgens de site niet voldoende voorraad was in de vestiging in Alkmaar maar na een belletje werd dit direct opgelost en vanaf een andere vestiging voor mij geregeld en kon ik mijn klus dus meteen afmaken. Dus voortaan kijk ik eerst bij Bouwmaat of ik daar de benodigde spullen kan halen die ik nodig heb, kortom perfecte service en goede prijzen.

2024年9月13日

Bouwmaat - Alkmaar からの回答

Wat fijn dat we je zo hebben kunnen helpen! Bedankt voor de complimenten. Tot ziens! 😃👷‍♂️👍

Top service!

Dacht dat het een bouwmarkt was maar voor particulieren is het alleen bestellen en afhalen. Ter plekke de bestelling gedaan, betaald en mocht m'n spullen meenemen. Ook zeer vriendelijk personeel!!

2024年9月18日

Bouwmaat - Alkmaar からの回答

Er wordt altijd gezocht naar een passende oplossing! 😃👷‍♂️👍 Fijn dat het zo helemaal goed is gekomen. We helpen een ieder graag. Succes met de klus!

Het bestelproces verliep vlot

Het bestelproces verliep vlot, bevestiging kwam snel. Afhalen ging wat onhandig: in de orderbevestiging staat 'ordernummer en orderbevestiging bij de hand houden', de medewerker vraagt echter om een scancode. In 2e instantie de postcode: zwaaien met orderbevestiging/ordernummer boeide niet...

2024年9月10日
5つ星のうち5の評価

Komt kijken en je vermaken bij Bouwmaat.

De site is geweldig,levering zoals afgesproken,netjes in verpakking op gewenste lokatie en schade vrij.
Service en behulpzaamheid uitmuntend.
Kortom neem zelf je tijd dan krijg je tijd tot een mooi afgerond project.
Professionele kennismaking.

2024年9月5日

Bedankt voor de complimenten! Graag weer tot ziens! 😃👷‍♂️👍

Ruime assortiment

Ruime assortiment, bestelling stond klaar bij het ophalen.

2024年8月7日

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

5つ星のうち5の評価

Prima Service ondanks dat Bouwmaat er…

Prima Service ondanks dat Bouwmaat er als bedrijf rare afspraken op na houd voor afhalen. Alles op voorraad maar dan moet je een dag wachten voordat je het op kunt halen. Collega's op de vestiging zijn SUPER en hebben me goed uit de brand geholpen

2024年7月4日

Bouwmaat - Alkmaar からの回答

Dank je wel voor je feedback en complimenten! 😀

personeel goed

de mensen daar waren behulpzaam beter dan dat ik in andere zaken heb meegemaakt

2024年6月28日

Bouwmaat - Alkmaar からの回答

Super fijn dat je zo goed geholpen bent! 🤩 Graag tot ziens!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。