Uitstekende service. Platen stonden klaar om op maat gezaagd te worden! Zeer tevreden!
企業が回答しました
Had egalisatiekorrels nodig voor een verbouwing en bouwmaat was de enige bouwzaak in de buurt die dit had. Online account aangemaakt (particulier),gekozen voor afhalen In 10min rijden en parkeren vo... もっと見る
企業が回答しました
Snelle acties en persoonlijk contact na bestelling. Heel mooi. De website zou wat mij betreft wel overzichtelijker kunnen. Meer per maat PVC gegroepeerd. En voor mij was het zoeken naar de verschillen... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bouwmaat - Hoofddorp からの回答
Altijd fantastische service en geweldig personeel.

Bouwmaat - Hoofddorp からの回答
Niet alles goed geleverd en aflevertijden veel te laat door gegeven

Bouwmaat - Hoofddorp からの回答
Op voorraad, vlot en vriendelijk geholpen.
Items stonden de volgende dag al klaar om op te halen.

Bouwmaat - Hoofddorp からの回答
Sjaak & Sjon, denken de macht in handen te hebben ......en kijken meer mee of er geen muizen lo[en...er geen muis loopt...)) door de tent rennen ..... en durfen !!!! mensen aan het werk te zetten !!!! Met spreek mijn niet aan AAN !!! !..........................zeer slecht...... Sjak & Sjon ....gaan wel op vrijdagbeen ballet-tje nassen o;p de kosten v/d ZAAK !!!

Bouwmaat - Hoofddorp からの回答
Ik was nog nooit in de bouwmaat geweest omdat ik dacht dat je er als particulier niet kon kopen. ik werd vriendelijk ontvangen en met wat geintjes wegwijs gemaakt. Alleen een beetje vreemd dat ik met mijn online bestelbon eerst langs de kassa moest.Verder het ophalen van het materiaal ging zeer behulpzaam ik stond met mijn handzaag klaar om het materiaal in te korten dat gaan we even anders doen zij de medewerker en vroeg de maten en korte het af op de machine verder ook geholpen met het krimpnet op maat knippen en zelfs met het spul in de auto laden want ja zo een mooie auto is zonde als de boel beschadigd kortom zeer posetief dit maak je niet vaak mee in een groothandel.

Bouwmaat - Hoofddorp からの回答
Makkelijk te bestellen, netjes gebundeld klaargezet en vlot geholpen bij ophalen.

Bouwmaat - Hoofddorp からの回答
Ook erg fijn als particulier. Iets duurder dan de webwinkels, maar veel sneller en lekker om de hoek. Daarnaast, de webwinkels rekenen vaak nog verzend kosten. Als je die erbij optelt is Bouwmaat niet eens echt duurder. Plus: vriendelijk personeel. Ik werd zelfs gebeld dat mijn bestelling al eerder klaarlag. Heel fijn! Ik kom vaker langs.

Bouwmaat - Hoofddorp からの回答
Voor het eerst als particulier een bestelling geplaatst bij Bouwmaat in Hoofddorp.
Alles verloopt gladjes en de communicatie is snel en duidelijk.
Dit kan ik een ieder aanbevelen!

Bouwmaat - Hoofddorp からの回答
Donderdagavond besteld en complete bestelling stond vrijdag 09.00 uur keurig klaar + supervriendelijke en behulpzame medewerkers

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。