Brainchild レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det dejligste sengetÞj, og lÊkre farver, lynelÃ¥set var desvÊrre ikke sÃ¥ god, men de sender et nyt sÊt, sÃ¥ rigtig god service, har modtaget nyt sÊt, og det virker, sÃ¥ tusind tak for hurtig og god servi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte en billede vÊg ,hvor det ene desvÊrre var smadderet ,da jeg fik pakket dem ud ,men 2 dage efter havde jeg allerede et nyt uden besvÊr.tusind tak for god service.det er bestemt ikke sidste... もっず芋る

Et sted man kan handle, hurtig og levering, billederne var pakket godt og forsvarligt, kan varmt anbefale dem

Synes der manglede tydelig information ang. ferielukning efter de var gÃ¥et pÃ¥ ferie her til jul. Men oplevelsen og kommunikationen herefter har vÊret til UG. Og hurtig ekspedition efter der var opstÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Hos Brainchild skaber vi dansk design med humor og Êstetik 🇩🇰 Vi fortolker danske mÞbelklassikere bogstaveligt, heriblandt Ægget, Koglen og Svanen. Vores fortolkninger fÃ¥s som plakater, trÊfigurer, sengetÞj, kÞkkentekstiler og meget andet boligtilbehÞr – alt skabt med fokus pÃ¥ kvalitet, Êstetik og respekt for dansk designarv. NÃ¥r du handler hos Brainchild, er din tryghed vigtig for os. Vi er e-mÊrket certificeret, hvilket sikrer en sikker og pÃ¥lidelig shoppingoplevelse. Vores kundeservice er altid klar til at hjÊlpe, og vi bestrÊber os pÃ¥ at besvare alle henvendelser hurtigt og professionelt. Du kan opleve hele Brainchild-universet i vores inspirerende Brandstore pÃ¥ havnen i Horsens. Her kan du se og mÊrke alle vores produkter, mens du nyder en kop kaffe med udsigt over Horsens Fjord. Vores dygtige personale stÃ¥r klar til at vejlede dig, sÃ¥ du finder det perfekte boligtilbehÞr til dit hjem. Shop online pÃ¥ www.Brainchild.dk eller besÞg vores butik pÃ¥ Jenny Kammersgaards Vej 11, Horsens – vi glÊder os til at se dig!

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 95ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig behandling efter transport skade

I behÞver ikke at undskylde jeres dårlige service. Jeg har handlet ved jer for sidste gang vi har de sidste par år brugt over 10.000kr fordi vi syntes det var pÊnt. Men når der så er gået noget i stykker da vi modtager det Og jeg sender et billede af den billede som er gået i stykker samme dag jeg henter den man kan se indpakningen og bobbel plasten på min foto og jeg modtager en automatisk mail svar hvor i skriver i har modtaget min mail og i vil vende tilbage men det gÞr i ikke da jeg så skrive til jer igen og får et svar om at det er forsendt og så kan i ikke gÞre noget Hvorfor havde l ikke kigget på de billeder jeg sendte og nu skriver jeg kan kÞbe en ny en til 573.50 + fragt så vil jeg heller stoppe med at handle mere ved jer. Så tak for ingen service

2025幎11月28日
自発的なレビュヌ
Brainchild ロゎ

Brainchild からの回答

KÊre Magda

NÊsten alle forsendelser når sikkert frem, men i sjÊldne tilfÊlde kan der opstå en transportskade. I de tilfÊlde er det afgÞrende, at vi modtager den nÞdvendige billeddokumentation inden for tidsfristen, for at vi kan oprette sagen hos GLS.

Da vi ikke har modtaget den nÞdvendige billeddokumentation fra dig inden for tidsfristen, har vi desvÊrre ikke mulighed for at gensende en ny vare uden beregning.

Mvh Martin, Brainchild.

HjÊlpsomhed , service og skÞnne produkter.

Skulle kÞbe billeder , og ville se dem live , så kÞrte 1,5 time for at handle i butikken . SÞdt og hjÊlpsomt personale . SkÞn butik , med udvalg af deres produkter . Det var turen vÊrd . DesvÊrre var der en ridse på det ene billede , som fÞrst blev bemÊrket hjemme v udpakning . Ingen problemer . De sendte straks et nyt billede , så ikke jeg skulle på den lange kÞretur , en gang mere . Stor service og hjÊlpsomhed , og fantastiske produkter .

2025幎11月29日
自発的なレビュヌ

Reklamation

Brianchild gÞr det igen.
Super hurtigt og fantastisk service og afsendelse af pakker går med lynets hastighed.
Vi modtog desvÊrre en ramme med en mindre fejl i. Opretter en reklamation hos dem. Hurtigt svar inden for 24 timer. Og får tilbudt en ny ramme som bliver sendt afsted samme dag som mailen bliver skrevet.
Hold da op en vild og fantastisk service.

2025幎10月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。