lett å ta og nyttige og verdifulle…
lett å ta og nyttige og verdifulle stoffer som DHA og EPA tilføres kroppen og smører blodårer. Bra for hjerte og hjerne sammen med uridin og kolin.

Braindrops からの回答
BrainDrops er en norsk nettbutikk som tilbyr kosttilskudd av høy kvalitet, utviklet for deg som ønsker en enkel og trygg måte å supplere kostholdet på. Vi spesialiserer oss på omega-3 og DHA-tilskudd, og alle våre produkter er produsert i henhold til gjeldende europeisk og norsk regelverk for kosttilskudd. Kvalitet, dokumentasjon og åpenhet står sentralt i alt vi gjør. Vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg – både på ingrediensene, informasjonen vi gir, og på kjøpsopplevelsen. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn ved et daglig inntak på 250 mg DHA. Våre produkter er utviklet med tydelig merking og anbefalt dosering, slik at det er enkelt for deg å vite hvordan produktet skal brukes. Hos BrainDrops mener vi at kosttilskudd skal være enkelt. Derfor tilbyr vi fleksible abonnementsløsninger uten bindingstid. Du kan når som helst administrere, pause eller avslutte abonnementet ditt via vår kundeportal eller ved å kontakte kundeservice. Vi ønsker full åpenhet rundt priser, leveranser og vilkår. Vi leverer kosttilskudd til kunder over hele Norge, og jobber kontinuerlig med å sikre rask levering og god oppfølging. Vår kundeservice er tilgjengelig på e-post og svarer så raskt som mulig på henvendelser om produkter, ingredienser, dosering eller abonnement. Vi setter stor pris på ærlige tilbakemeldinger på Trustpilot. Enten du har hatt en god opplevelse eller har innspill til forbedringer, hjelper din vurdering oss med å utvikle oss videre. BrainDrops – et bevisst valg for deg som ønsker kvalitetskontrollerte kosttilskudd i Norge.
Tvetenveien 170, 0671, Oslo, ノルウェー

Braindrops からの回答
Svært fornøyd med selve produktet. Tablettene smaker godt, de kan både tygges eller svelges hele. Enkelt å bestille, rask levering, og kom rett i postkassa. Anbefaler å teste det ut.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。