äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Topservice. In de ochtend gebeld, brandblusser werd klaargezet. Was net iets buiten de openingsuren ter plekke omwille van file en dat was geen enkel probleem. Super blij!
Tom is een ervaren technicus die zijn vak kent. De installatie van de noodverlichting verliep vlot, hij heeft alles aangepast aan onze behoeftes, en uitleg gegeven.
Keuring brandbeveiliging: ondanks we buiten hun werkdomein om keuringen uit te voeren hebben ze snel naar een oplossing gezocht om ons (kleine klant) toch te helpen om ons pand brandveilig te ke... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Wayenborgstraat 5, 2800, Mechelen, ãã«ã®ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snelle service vriendelijk zelfs tijdens lunchtijd geholpen
Snelle levering, fijn om eerst een enquête te doen zodat je weet wat je moet kopen
Ik vindt die kleine spuitbus super, goed voor elke keuken of slaapkamer.
Een snelle en perfecte bestelling en levering van de bestelling. Ook voor de terugkoppeling i.v.m. het leveringsadres.
Vlotte afspraak en stipte aanwezigheid op afgesproken datum. Korte afhandeling maar wel duur voor de tijd die hieraan diende gespendeerd.
Snel gevonden wat ik nodig had
Vlotte afhandeling van mijn bestelling
Top
Alles verliep vlot, echter wat het eigenlijke werk betreft iets minder tevreden. Technieker keek slechts 2 minuten naar het blusapparaat en zag dat de inhoud blijkbaar vervallen was. Toch een volledige keuring aangerekend !!
En dan wat uitleg gevraagd, zou zogezegd toch administratie en dergelijke moeten doen hiervoor terwijl dat ook nog apart als administratie op de factuur stond. Dus beetje dubbel gevoel hierbij.

Brandbeveiligingshop.be by FYRCO ããã®åç
Overzichtelijke webshop met duidelijke beschrijving van de verkochte producten.
fijne communicatie via mail en vriendelijke persoon ter plaatse. top!
Vriendelijke technieker, goeie info betreffende keuze nieuwe brandblussers, goeie communicatie betreffende planning en afspraak
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã