Super geholpen aan de telefoon door Dennis, direct een afspraak kunnen inplannen. Anouar kwam langs, had alles wat nodig was mee, super fijn! Had van alles verstand en kon over alles wat vragen en kre... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Afgelopen week is de keurmeester van Brandpreventietechniek.nl geweest voor de 3e keer. Komen al 3 jaar elk jaar netjes op tijd langs om mijn brandblussers te keuren. Nette keurmeester, behulpzaam en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BPT is gespecialiseerd in het leveren van brandbeveiligingsartikelen en het uitvoeren van onderhoud en keuringen aan brandveiligheidsvoorzieningen. Dit omvat onder andere brandblussers, brandslanghaspels, EHBO- en BHV-koffers, noodverlichting en AEDâs, evenals de installatie en het onderhoud van brandmeldinstallaties. Onze producten en diensten worden ingezet door uiteenlopende doelgroepen, zoals installateurs, vastgoedeigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere klanten. Betrouwbaarheid en kwaliteit vormen daarbij de kern van onze dienstverlening. Binnen BPT staat een professionele werkwijze centraal, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken benadering. Wij zetten ons dagelijks in voor het waarborgen van veiligheid en continuïteit bij onze klanten. Dit doen wij door hoogwaardige producten te leveren en ervoor te zorgen dat alle brandpreventiemiddelen correct worden onderhouden en voldoen aan de geldende normen en eisen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

BPT klantcontactcentrum ããã®åç
Robin heeft service hoog in het vaandelâŠ
Robin heeft service hoog in het vaandel staan, hij heeft alles mooi geinstalleerd!

Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring, duidelijk en snel geregeld

BPT klantcontactcentrum ããã®åç
Heel vlot en kundig geholpen
Heel vlot en kundig geholpen. Duidelijke uitleg. Weet je precies waar je aan toe bent.

Echt zeer aangenaamde ervaring
Echt zeer aangenaamde ervaring, ben gebeld en conform afspraken zijn de werkzaamheden uitgevoerd.

Aardige keurmeester langsgekomen bijâŠ
Aardige keurmeester langsgekomen bij onze horecazaak. We zijn compleet voorzien van een BMI + blusmiddelen. Tot volgend jaar

3e jaar achterelkaar dat ze mijnâŠ
3e jaar achterelkaar dat ze mijn blussers hebben gekeurd, komen altijd op tijd op de afgesproken dag. Aardige keurmeester die weet wat die doet. Voorheen moest ik altijd zelf bellen naar vorige keurbedrijf en ze kwamen altijd maanden later aankakken. Ik heb er geen omkijken meer naar.l!

Ik ben super geholpen
Ik ben super geholpen! Echt na 12 jaar een correct bedrijf gevonden! Zo doorgaan jongens

Mijn kantoor voorzien van 2 blussers
Mijn kantoor voorzien van 2 blussers, bhv koffer en 2 noodverlichting. Prima prijs, snel op locatie gekomen. En alles is digitaal snel verlopen. Zeer geadviseerd!

BPT klantcontactcentrum ããã®åç
Mijn winkel met meerdere brandblussersâŠ
Mijn winkel met meerdere brandblussers is gecontroleerd en ik ben geadviseerd over de projectering.
Ik begrijp de mensen niet die klagen over dat dit bedrijf belt en hun diensten aanbiedt. Volgens mij zijn ze redelijk groot geworden. Ik zie ze vaak bij de A1. Leuke gasten en vriendelijk!

BPT klantcontactcentrum ããã®åç
Onze loods en kantoor is voorzien
Onze loods en kantoor is voorzien. Bedankt voor de service. Alles in 1 dag geregeld. Fijn dat jullie staffelprijzen hanteren!

Super goed advies
Super goed advies! Alles gelijk geregeld.
Topð

TOP!!!
Alles verliep volgens afspraak. Vragen die je stelt worden keurig beantwoord. Mocht je het vervolgens niet begrijpen, krijg je extra uitleg. Er word duidelijk tijd genomen voor je. Ik heb nagebeld bij soortgelijke bedrijven, dit bedrijf was het goedkoopste!

BPT klantcontactcentrum ããã®åç
Ik werd telefonisch benaderd door eenâŠ
Ik werd telefonisch benaderd door een vriendelijke dame die mij attendeerde op de jaarlijkse keuring voor brandblussers. Dit was sinds corona al niet meer gedaan, dus erg blij met deze dienstverlening. Bleek uiteindelijk maar 32,50 per brandblusser te kosten. Bedankt Lenard voor je bezoek!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã