BPT klantcontactcentrum レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super geholpen aan de telefoon door Dennis, direct een afspraak kunnen inplannen. Anouar kwam langs, had alles wat nodig was mee, super fijn! Had van alles verstand en kon over alles wat vragen en kre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen week is de keurmeester van Brandpreventietechniek.nl geweest voor de 3e keer. Komen al 3 jaar elk jaar netjes op tijd langs om mijn brandblussers te keuren. Nette keurmeester, behulpzaam en... もっず芋る

䌁業情報

1. 防火装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

BPT is gespecialiseerd in het leveren van brandbeveiligingsartikelen en het uitvoeren van onderhoud en keuringen aan brandveiligheidsvoorzieningen. Dit omvat onder andere brandblussers, brandslanghaspels, EHBO- en BHV-koffers, noodverlichting en AED’s, evenals de installatie en het onderhoud van brandmeldinstallaties. Onze producten en diensten worden ingezet door uiteenlopende doelgroepen, zoals installateurs, vastgoedeigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere klanten. Betrouwbaarheid en kwaliteit vormen daarbij de kern van onze dienstverlening. Binnen BPT staat een professionele werkwijze centraal, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken benadering. Wij zetten ons dagelijks in voor het waarborgen van veiligheid en continuïteit bij onze klanten. Dit doen wij door hoogwaardige producten te leveren en ervoor te zorgen dat alle brandpreventiemiddelen correct worden onderhouden en voldoen aan de geldende normen en eisen.

連絡先

レビュヌを曞く

Snel geregeld

Snel geregeld

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Talal, hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

5぀星のうち5の評䟡

Robin heeft service hoog in het vaandel

Robin heeft service hoog in het vaandel staan, hij heeft alles mooi geinstalleerd!

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Dorathé, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat Robin alles netjes heeft geïnstalleerd. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring, duidelijk en snel geregeld

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Zeynep, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat alles duidelijk en snel geregeld was. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

5぀星のうち5の評䟡

Heel vlot en kundig geholpen

Heel vlot en kundig geholpen. Duidelijke uitleg. Weet je precies waar je aan toe bent.

2026幎2月4日

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Sanne, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat de uitleg duidelijk was en u precies weet waar u aan toe bent. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Echt zeer aangenaamde ervaring

Echt zeer aangenaamde ervaring, ben gebeld en conform afspraken zijn de werkzaamheden uitgevoerd.

2026幎1月31日

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Kursad, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles conform afspraak is uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Super tevreden

Super tevreden, bedankt en tot volgend jaar

2026幎1月31日

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Nurtac, hartelijk dank voor uw beoordeling! Tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Aardige keurmeester langsgekomen bij

Aardige keurmeester langsgekomen bij onze horecazaak. We zijn compleet voorzien van een BMI + blusmiddelen. Tot volgend jaar

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Ryan, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat uw horecazaak compleet voorzien is, tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Top gozer super service

Top gozer super service

2026幎1月28日

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Emrah, hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

3e jaar achterelkaar dat ze mijn

3e jaar achterelkaar dat ze mijn blussers hebben gekeurd, komen altijd op tijd op de afgesproken dag. Aardige keurmeester die weet wat die doet. Voorheen moest ik altijd zelf bellen naar vorige keurbedrijf en ze kwamen altijd maanden later aankakken. Ik heb er geen omkijken meer naar.l!

2026幎1月26日

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Levent, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen al 3 jaar op rij! Fijn dat u er geen omkijken meer naar heeft. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Ik ben super geholpen

Ik ben super geholpen! Echt na 12 jaar een correct bedrijf gevonden! Zo doorgaan jongens

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Tolga, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen! Wat fijn om te lezen, zo blijven we doorgaan. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Top service goed geholpen

Top service, helemaal voorzien!

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Boris, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u helemaal voorzien bent. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Mijn kantoor voorzien van 2 blussers

Mijn kantoor voorzien van 2 blussers, bhv koffer en 2 noodverlichting. Prima prijs, snel op locatie gekomen. En alles is digitaal snel verlopen. Zeer geadviseerd!

BPT klantcontactcentrum からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en aanbeveling! Fijn dat alles snel en digitaal verliep tegen een prima prijs. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

5぀星のうち5の評䟡

Mijn winkel met meerdere brandblussers

Mijn winkel met meerdere brandblussers is gecontroleerd en ik ben geadviseerd over de projectering.

Ik begrijp de mensen niet die klagen over dat dit bedrijf belt en hun diensten aanbiedt. Volgens mij zijn ze redelijk groot geworden. Ik zie ze vaak bij de A1. Leuke gasten en vriendelijk!

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Edwin, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de fijne woorden! Wij waarderen uw vertrouwen enorm. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

5぀星のうち5の評䟡

Onze loods en kantoor is voorzien

Onze loods en kantoor is voorzien. Bedankt voor de service. Alles in 1 dag geregeld. Fijn dat jullie staffelprijzen hanteren!

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Rayan, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat uw loods en kantoor in één dag voorzien waren. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Super goed advies

Super goed advies! Alles gelijk geregeld.
Top👍

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Nicole, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat alles gelijk geregeld was. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Very nice experience

Very nice experience. Good service

BPT klantcontactcentrum からの回答

Thank you very much for your review! We're glad you had a nice experience. Kind regards, Brandpreventie Techniek

TOP!!!

Alles verliep volgens afspraak. Vragen die je stelt worden keurig beantwoord. Mocht je het vervolgens niet begrijpen, krijg je extra uitleg. Er word duidelijk tijd genomen voor je. Ik heb nagebeld bij soortgelijke bedrijven, dit bedrijf was het goedkoopste!

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Murat, hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling! Fijn dat we de tijd namen om alles duidelijk uit te leggen. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

5぀星のうち5の評䟡

Ik werd telefonisch benaderd door een

Ik werd telefonisch benaderd door een vriendelijke dame die mij attendeerde op de jaarlijkse keuring voor brandblussers. Dit was sinds corona al niet meer gedaan, dus erg blij met deze dienstverlening. Bleek uiteindelijk maar 32,50 per brandblusser te kosten. Bedankt Lenard voor je bezoek!

BPT klantcontactcentrum からの回答

Beste Cas, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u weer helemaal bij bent met de keuring; ik geef uw complimenten door aan Lenard. Met vriendelijke groet, Brandpreventie Techniek

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。