Super geholpen aan de telefoon door Dennis, direct een afspraak kunnen inplannen. Anouar kwam langs, had alles wat nodig was mee, super fijn! Had van alles verstand en kon over alles wat vragen en kre... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Afgelopen week is de keurmeester van Brandpreventietechniek.nl geweest voor de 3e keer. Komen al 3 jaar elk jaar netjes op tijd langs om mijn brandblussers te keuren. Nette keurmeester, behulpzaam en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alles verliep volgens afspraak. Vragen die je stelt worden keurig beantwoord. Mocht je het vervolgens niet begrijpen, krijg je extra uitleg. Er word duidelijk tijd genomen voor je. Ik heb nagebeld bij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik werd telefonisch benaderd door een vriendelijke dame die mij attendeerde op de jaarlijkse keuring voor brandblussers. Dit was sinds corona al niet meer gedaan, dus erg blij met deze dienstverlening... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BPT is gespecialiseerd in het leveren van brandbeveiligingsartikelen en het uitvoeren van onderhoud en keuringen aan brandveiligheidsvoorzieningen. Dit omvat onder andere brandblussers, brandslanghaspels, EHBO- en BHV-koffers, noodverlichting en AEDâs, evenals de installatie en het onderhoud van brandmeldinstallaties. Onze producten en diensten worden ingezet door uiteenlopende doelgroepen, zoals installateurs, vastgoedeigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere klanten. Betrouwbaarheid en kwaliteit vormen daarbij de kern van onze dienstverlening. Binnen BPT staat een professionele werkwijze centraal, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken benadering. Wij zetten ons dagelijks in voor het waarborgen van veiligheid en continuïteit bij onze klanten. Dit doen wij door hoogwaardige producten te leveren en ervoor te zorgen dat alle brandpreventiemiddelen correct worden onderhouden en voldoen aan de geldende normen en eisen.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top gozer houd het netjes doet goedâŠ
Top gozer houd het netjes doet goed zijn werk

BPT klantcontactcentrum ããã®åç
Vriendelijke en snel geregeld!

BPT klantcontactcentrum ããã®åç
Zeker een aanrader, goede service
Zeker een aanrader. Ik ben gebeld inzake blusser keuringen en een vrijblijvende check-up. Ik dacht dat alles wel goed zat, maar bleek dus dat ik bijna niks op orde had :)
Uiteindelijk heeft de keurmeester mij een advies gegeven wat nodig is. Hij kon direct installeren en dat is ook gedaan. Ik ben heel tevreden over de service en het contact.

Klus is uitgevoerd zoals afgesproken
Klus is uitgevoerd zoals afgesproken

Vakmanschap & kennis
Vakmanschap & kennis. Ontzettend fijn geholpen.

BPT klantcontactcentrum ããã®åç
Communication was the best part!

Goede communicatie
Goede communicatie, afspraken zijn nagekomen en transparante prijzen. Top service!

Top bedrijf.
Top bedrijf, goede communicatie, fijne ervaring mee.

Top bedrijf
Top bedrijf!
Fijne medewerkers die hun werk keurig uitvoeren!

Top bedrijf.
Wij nemen sinds 2 jaar brandblussers (inclusief onderhoud) van ze af voor onze filiaal in Apeldoorn. Nette bedrijf, levert kwaliteit en een goede service. Komt altijd afspraken keurig na. Vriendelijke contacten. Zeker aan te raden.

They are a scam
They are a scam, they pretend that they do a routine control as if it was planned by the administration of the building where I work and then they want you to pay.

Prima controle gehad
Prima controle gehad! Duidelijke uitleg, snel geregeld en geen onnodig gedoe.

Vandaag brandpreventie controlle gehad
Vandaag brandpreventie controlle gehad. Dit is ons derde jaar dit bedrijf en zoals altijd ging het er professioneel aan toe. Robin heeft ons keurig en geholpen.
Tot volgend jaar!

BPT klantcontactcentrum ããã®åç
Goeie service mooie gedaan topp!!

Toppie
Beetje sceptisch in het begin, maar allemaal goed gekomen door fijne communicatie,Tot volgend jaar

Good service
We were running a bit late and received a call the gentleman was nice and waited for someone to arrive.
Was quick and helpful.

BPT klantcontactcentrum ããã®åç
Vriendelijke man was duidelijk enâŠ
Vriendelijke man was duidelijk en professioneel

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã