Ik ben al een aantal jaren betrokken bij dit bedrijf en ben nog steeds enthousiast. Geen volle kast meer vol met plastic flessen schoonmaakproducten maar een plankje met doosjes waar alles op past. Ze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De wasstrips zijn geweldig! Praktischer stockeerbaar dan grote flessen, relatief goedkoper voor mij. Ze ruiken fris en de was is proper. Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering. Pas ook de wasverz... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik hou van natuurlijke producten en zo kwam ik bij het Belgische merk Brauzz terecht. Ik gebruik momenteel de wasstrips, geurbooster voor in de was. Deze nemen we zelfs mee in onze camper, handig voo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Als het goed loopt met je abonnement is het een prima product. Ontvang je echter een bestelling een keer niet en je gaat hier achteraan, worden je mails met vragen maar half beantwoord, krijg je fouti... ãã£ãšèŠã
Bij BRAUZZ. streven wij naar een schonere wereld, letterlijk en figuurlijk, waar iedereen duurzamer leven zonder teveel inspanningen. BRAUZZ. is een one-stop shop met duurzame huishoudproducten die komaf maken met nutteloos vervoer van water en wegwerp plastic.
ãã«ã®ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 58ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Je kan gemakkelijk online bestellen. Je krijgt je bestelling in milieuvriendelijke verpakkingen en compact. Ze zijn handig in gebruik. De levering volgt snel na je bestelling, slechts enkele dagen.

BRAUZZ. ããã®åç
Pas op! Ik bestelde om ze eens te proberen maar nu blijk ik een abonnement te hebben! Ik ben ook niet tevreden over de strips, soms klonteren ze samen, echt vuile was wordt niet schoon en ruikt ook niet gewassen. Maar ergste is dat ik ineens een maand later weer een pakket krijg en ze het geld van mijn rekening halen! Ik ben al een week aan het mailen maar krijg geen reactie van hen. Ik krijg geen eenmalige inlogcode om het abonnement op te zeggen en ook geen reactie per mail. Geen idee hoe ik hier nu afkom. Ga dus niet in zee met dit bedrijf. Iemand nog tips wat te doen. heb ook nergens algemene voorwaarden oid gezien of dat ik een abonnement heb aangeklikt.

BRAUZZ. ããã®åç
All was great , orderproces, delivery and quality of products. !!

BRAUZZ. ããã®åç
ivm de wasstrips : ik gebruik nu een plastieken brooddoos om ze in op te bergen want ze klitten anders toch tesamen door het vocht op de duur ; dat is juist gepast en heel handig . dit maar om te zeggen dat de verpakking van karton niet zo'n goed idee vind .

BRAUZZ. ããã®åç
I love their products, no non-sense, good quality. The subscription is convenient as well, takes off my mental load.

BRAUZZ. ããã®åç
Zowel de wasstrips als de vaatwastabletten bevallen ontzettend goed.
De was wordt schoon en ruikt fris.
Ik heb nu de geur: sea breeze voor de was en deze ruikt heerlijk fris.
Met de vaatwastabletten wordt de vaat ook echt schoon en het bestek heeft een mooie glans als het uit de vaatwasser komt.
Ik was eerst wat sceptisch omdat ik eerder van een ander merk wasstrips had geprobeerd die beslist erg tegenvielen maar Brauzz blijf ik zeker gebruiken.

BRAUZZ. ããã®åç
Ik vind de wasstrips prima! Alleen krijg ik er veel te veel. Ik wil graag de maandelijkse zendingen stopzetten. Ik heb dat allicht aangeklikt, maar niet bewust. Hoe kan ik dat opzeggen?

BRAUZZ. ããã®åç
Goede producten zonder plastic verpakking of een te veel aan water.

BRAUZZ. ããã®åç
Heerlijk frisse schone was; geen plastic flessen dus goed voor onze planeet ; heel handig want spullen komen per post;

BRAUZZ. ããã®åç
De wasproducten zijn heel goed. De was ruikt lekker fris en alles is heel schoon.
De vaatwastabletten lossen bij een korter programma niet zo goed op.
Beter een lang programma nemen.

BRAUZZ. ããã®åç
Compact om op te bergen, duurzaam en ruikt lekker: helemaal goed dus!
Ik vind dit helemaal niet goed.
Er bleef een slijmerige wit papje op 1van mijn kleding van die wasstrips,heb het laten opdrogen om nadien terug in de machine te stoppen.
Dat witte spul is been hard geworden precies plastiek,hopelijk gaat dit er uit
Was is ook alles behalve proper en ruikt naar...zeker niet fris gewassen.

BRAUZZ. ããã®åç
I love the product but... I hate that I have to PAY MORE for NOT choosing the monthly subscription. 1 box of strips costs me EUR 15 compared to EUR 10 if you subscribed to a monthly order. The reason I do not choose the monthly subscription is because I buy enough to last a few months as to reduce the CO2 on the shipping. I paid EUR 10 extra today. EUR 5 difference PER product. That is daylight robbery and if this way of selling doesn't stop, I will look for a different product.

BRAUZZ. ããã®åç
Heeeeeel raar. Een duurzaam product maken en daarna mensen een kans op een vliegreis bieden! Lekker duurzaam.

BRAUZZ. ããã®åç
Ik wilde op een duurzamere manier gaan wassen. Ik hoorde van dit merk en heb een pakje van de vaatwasblokjes en van de wasstrips gekocht in de winkel.
De vaatwasblokjes werken goed, al moet ik erbij zeggen dat ik een tafelmodel vaatwasser heb, waar niet veel vaat in gaat.
Ik ben echter heel teleurgesteld over de wasstrips. Ik gebruikte een hele strip voor een halve trommel was, en de was kwam er helaas stinkend uit. En dat terwijl ik onlangs nog de wasmachine helemaal heb schoongemaakt. Erg jammer want ik zou wel duurzamer willen wassen. Ik ga een ander merk wasstrips uitproberen.

BRAUZZ. ããã®åç
Ik ben heel tevreden met dit product. Ik gebruik voornamelijk de wasstrips. Als ik was heb, die iets meer aandacht/zeep nodig heeft, dan stop ik twee strips in de wasmachine. Op de site is duidelijk een onderscheid gemaakt tussen een abonnement en single order. Het voelt fijn dat ik geen grote plastic flessen meer heb. Goed ook om te zien dat Brauzz zich blijft ontwikkelen
Zeer ontevreden. Na 1 testpakket te hb aangevraagd, hang je onmiddellijk vast aan een abonnement en dit heb je zoals dat gaat bij abonnementen, vaak te laat door. Ik voel me bij deze dus âcommercieelâ bedrogen. Ik had het kn weten dat dit voordelige starterspakket niet zomaar was. Daarnaast heb ik in een luttele paar weken zeker 50 mails gekregen, hoogst irritant beste âRubenâ van Brauzz. Een werkend druk gezin heeft geen nood aan zoveel mails mbt een wasproduct. Ik heb van diverse merken een test besteld en er is er geen 1 die me zo stalkt. Bij deze hebben jullie me dus in armen van concurrent geduwd. Mbt jullie product, jullie springen er niet uit zoals jullie beweren. Een sterk geurend wasmiddel is het ook niet⊠ik vermoed wel dat er veel centen naar marketing gaan ipv naar onze planeetâŠ

BRAUZZ. ããã®åç
Mijn grootmoeder heeft eenmalig een bestelling geplaatst. Brauzz beweert dat ze een abonnement heeft genomen en heeft zonder toestemming het geld van haar rekening afgeschreven. Na contact met de bank blijkt dit een vaker voorkomende vorm van fraude.

BRAUZZ. ããã®åç
Ik wou het een kans geven vanwege duurzaam en Belgisch. Maar de producten vind ik niet werkzaam genoeg, en het liep niet zo vlot.
Ik bestelde een testpakket, daarna krijg je een bon om de prijs daarvan binnen een maand te kunnen gebruiken voor je 'echte' aankoop. Ik kreeg 2 dagen later een mail dat ik dan al een maand mijn testpakket had kunnen gebruiken, en dat mijn waardbon bijna ging vervallen... Beetje raar, volgens klantendienst was dat fout in het systeem. Klantendienst verzekerde me dat de bon wel nog ging werken.
10 dagen na de bestelling kreeg ik bericht dat het testpakket verstuurd ging worden. Het was blijkbaar druk, veel bestellingen, ok, op zich geen probleem.
Het testpakket kwam eerst niet aan (waarschijnlijk fout van Bpost), werd herstuurd. Klantendienst was behulpzaam in dit proces. Een maand na de bestelling kwam mijn bestelling toe.
Na 10 dagen 'testen' besloot ik enkele pakketten te kopen. Op zich vond ik de afwasblokjes niet goed, maar wou andere producten uitproberen. Maar de waardebon werkte niet, waarschijnlijk vervallen omdat de bestelling pas een maand na bestelling was toegekomen. Gemeld aan de klantendienst, zij dachten voor 1 of andere reden dacht de reden van de niet werkende waardebon was omdat ik een abonnement wou bestellen, wat niet zo was. Nadat ik een screenshot stuurde van mijn winkelmandje kreeg ik een nieuwe waardebon.
Redenen waarom ik niet meer kies voor Brauzz
1. Afwasblokjes waren niet zo goed, ovenschotel is met bv. dreft afwasblokjes proper, niet met Brauzz
2. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je écht veel reclamemails. Kan je je voor uitschrijven, maar het geeft me geen goed gevoel over het bedrijf.
3. Mobiele webshop staat vol met reclame, surft niet aangenaam en maakt online bestellen lastiger
4. Klantendienst is bereikbaar en behulpzaam, maar op het einde van de rit was het teveel gedoe en heen en weer gemail. Ik koop wel gewoon in de winkel.
Good products, excellent client service, quick to respond and react when you have questions or remarks
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã