Processen frÃ¥n bestÀllning till leverans fungerade precis sÃ¥ bra som man förvÀntar sig. PÃ¥ orderbekrÀftelsen finns ingen frakt med. Varför den inte finns med gÃ¥r sÀkert att hitta nÃ¥gon lÃ¥ngsökt orsak... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har lÀnge vart en lojal kund och Àlskar produkterna, men denna bestÀllning tog priset för bra kundservice. Jag bor utomlands, men var i Sverige hemma över jul. BestÀllde grejer till Sverige för... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har köpt ett antal plagg frÃ¥n B&B, t-shirts, hoodie, tröja, mjukisbyxor, shorts, underklÀder och jag Àr supernöjd. Lite dyrare men bÀttre kvalitét Àn hm och liknande kedjor. Har burit deras vita t-shi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har nyligen uppdaterat min basgarderob med produkter frÃ¥n Bread & Boxers och Àr mycket nöjd. Materialet, sÀrskilt den ekologiska bomullen, kÀnns bÃ¥de mjuk och slitstark. Designen Àr minimalistis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bread & Boxers Àr ett klÀdmÀrke som grundades 2009 med en tydlig vision om att tillhandahålla vardagsklÀder av högsta kvalitet för både kvinnor och mÀn. Vårt sortiment inkluderar T-shirts, linnen, kalsonger, loungewear, badklÀder och trÀningsklÀder - allt designat i Sverige med fokus på enkelhet, komfort, passform och funktionalitet.                                                                     Våra produkter Àr skapade med ansvar och omsorg om vår planet, och dÀrför anvÀnder vi nÀstan uteslutande ekologisk bomull med GOTS-certifiering för att sÀkerstÀlla en hållbar tillverkningsprocess. Med majoriteten av våra klÀdesplagg tillverkade i 100% ekologisk bomull, försÀkrar vi oss om att inte bara ge våra kunder en kÀnsla av lyx i vardagen utan också att bidra till en mer hållbar modeindustri.                                                               Designen av våra klÀder reflekterar den svenska uppskattningen för minimalism och funktionalitet. Varje plagg Àr tÀnkt att erbjuda bekvÀmlighet utan att kompromissa med stilen. Detta innebÀr att våra kunder kan kÀnna sig lika avslappnade som stilsÀkra, oavsett om de Àr på gymmet, vid poolen eller i hemmets lugna vrå.                                                                       Hos Bread & Boxers tror vi att grunden till en vÀlfungerande garderob startar med de basplagg som bÀr oss genom dagen. DÀrför sÀtter vi en Àra i att erbjuda klÀder som kÀnns bra att bÀra - från det ögonblick du kliver in i dem på morgonen till du tar av dem på kvÀllen. UpptÀck vårt sortiment och låt oss hjÀlpa dig att bygga en garderob som speglar både kvalitet och samvetsgrann design.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
mycket bra kalsonger
Bra klassiska ribbade linnen.
Riktigt snabb leverans och bra produkter
Riktigt snabb leverans och riktigt hög kvalite på deras klÀder. Rekommenderas varmt!
Bra kvalité och snabb leverans.
Bra kvalité och snabb leverans.
Bh-n var vÀldigt liten i stl
Bh-n var vÀldigt liten i stl. Jag Àr 173 cm och ganska småbröstad, men stl M satt verkligen tight och jag fick dra ut de flexibla banden så långt jag kunde Àndå kÀnns den lite liten. Och liten över brösten.
Snabb leverans, klanderfri kvalitet och passform.
Alltid perfekt
Ok allt bra nöjd
7,50 ⬠to return items
I didnât like the purchased products. Way too expensive for simple tshirts. Unfortunately no free return. 7,50 to return some tshirts.
Never again!!
Verkligen sköna. Hoppas bara att de håller fÀrgen vid tvÀtt. Alla mina tidigare loungeklÀder (och det har blivit rÀtt många genom åren) har tappat fÀrgen efter några tvÀttar. Jag håller tummarna.
Verkligen sköna.
Snabbt och enkelt
Snabbt enkelt, ekologiskt och vÀltillverkat.
Sköna och verkar vara bra kvalité
Sköna och verkar vara bra kvalité
Får se hur mysbyxorna ser ut efter tvÀtt, det avgör den slutgiltiga bedömningen
Superbra
Superbra. BÀsta basplaggen. Ãlskar att det inte Àr en logga.
Produkten mycket bra
Produkten mycket bra. Mjuk och skön och satt bra. FörsÀndelsen dock mindre bra: produkten skickades i en liten påse som mycket vÀl hade kunnat gå mer i min brevlåda. IstÀllet skickades den till ett postombud dit jag fick ta mig med bil. Och valmöjlighet gavs inte.
BestÀllt ett par gÃ¥nger och Àr nöjd medâŠ
BestÀllt ett par gånger och Àr nöjd med kallingar och T-shirts.
Enastående kundtjÀnst
Enastående kundtjÀnst. Blev fel med min order men den var snabba, hjÀlpsamma och mycket trevliga.
Jag Àr en nöjd kund som kommer komma tillbaka!
Har köpt BB-kallingar i mÃ¥nga Ã¥r och ÀrâŠ
Har köpt BB-kallingar i många år och Àr alltid nöjd, denna gång inget undantag.
Denna gång bestÀllde jag Àven deras vita Lightweight Tee och den höll inte måttet. Redan efter en (1) tvÀtt blev kragen "vågig". Har reklamerat och hoppas på kredit.
Annars snabb och bra service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ