NWT Media Bredband レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Det var Krångel vid bred bandsbytet, jag var bortkopplad från nätet i två dygn. Sedan eran flytt till Sappa, dom tar ut faktureringsavgift och flyttavgift på 150:- , det här blev mycket dyrare för mej... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har haft bredband hos NWT ca ett år, fick ett bättre pris erbjudande från Telenor och hoppade på det. Då startade strulet som först Telenor vägrade reda ut. Paul från NWT Media har varit en tillgån... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag är en ny kund. Blev ”infångad” genom er kampanj i början av sommaren. Blev imponerad av er personliga kundservice. Allt har fungerat toppen. Är nu besviken på att ni ”sålt” verksamheten och rädd a... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Stabil tjänst som levererar vad som utlovats. Tecknade kort abonnemang flr sommarstugan då jag har dem som leverantör i bostaden och är nöjd.Först missade de det uppgjorda datumet för uppsägningen, me... もっと見る

企業情報

1. インターネット プロバイダー

当該企業による記述

NWT Media Bredband grundades 2021 och är en förhållandevis (ja, åtminstone om man jämför med våra tidningar som har ett ursprung från 1800-talet) ny satsning för oss. Vår vision är att ge dig ett billigt bredband som gör att du, med de pengar du sparar genom vårt billiga bredband, kan sätta guldkant på vardagslivet. NWT Media är ett av Sveriges ledande mediehus som genom 16 lokala tidningstitlar levererar journalistik via sajter, appar och printprodukter. Utöver den lokala journalistiken hjälper vi företag med medierådgivning, strategi och produktion av annonser, filmer och kampanjer. Koncernen har sitt huvudkontor i Karlstad men representerar lokal närvaro i Värmland, Dalsland och Skaraborg. Som ett av de första mediehusen i Sverige levererar NWT Media också bredband.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 21

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Trevligt o just bemötande vid kontakt.

Trevligt o just bemötande vid kontakt.

2025年3月13日

NWT Media Bredband からの回答

Hej Göran och tack för ditt fina omdöme. Lokalt bredband med lokal kundservice som ger allt för kundupplevelsen är vårt mål. Tack för att du bekräftade detta. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

5つ星のうち5の評価

Funkar perfekt och inga problem med…

Funkar perfekt och inga problem med bytet från annan lev.

2025年3月5日

Hej Lars.
Tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva. Alltid lika underbart att höra från våra nöjda kunder. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

5つ星のうち5の評価

Smidig övergång helt utan tekniska…

Smidig övergång helt utan tekniska problem. Billigare bredband efter att anlita er.

2025年2月28日

Hej Tommy
Härligt att höra från ännu en nöjd kund!
Vi gör alltid vårt bästa för att ni som kunder skall känna att ni valt rätt bredbandsleverantör.

5つ星のうち4の評価

Har tappat förbindelse under flera…

Har tappat förbindelse under flera nätter, men verkar funka
Både wifi och internet under dagen,
Har varit så ca 3-4 veckor

NWT Media Bredband からの回答

Hej Markku. Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme här på Trustpilot. Kanske är det din router som är lite tjurig? Prova att starta om all utrustning (inklusive router och fiberbox) för att sedan se om det blir bättre. Hjälper inte det är du välkommen att kontakta vår tekniska support på telefonnummer 010-480 99 40. Supporten är öppen veckans alla dagar fram till 22.00.

Funkar och går inga problem

Funkar och går inga problem

2025年2月27日

Hej Peter
Tack för ditt fina omdöme. Alltid lika kul med nöjda kunder som delar med sig av sina erfarenheter. Glöm nu inte bort att du (utan extra kostnad) kan logga in och läsa dina lokala nyheter på våra nyhetssajter och appar. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande. Snabb hantering vid flyttning av bredband.

2025年3月4日

Hej Lennart
Tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du är nöjd. Ett av våra mål är bland annat att vara bäst på kundservice.

Bra snabb service o kanonbra bredband

Bra snabb service o kanonbra bredband

NWT Media Bredband からの回答

Hej Björn och tack för ditt fina omdöme. Att ge snabb och bra service ser vi som en självklarhet. Skulle du få problem med bredbandet finns vi ett samtal bort. Vi hjälper dig alla dagar fram till 22.00. Du når oss på 010-480 99 40. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

5つ星のうち5の評価

Veldig hyggelig å prate med dere

Veldig hyggelig å prate med dere. Alt har fungert bra.

NWT Media Bredband からの回答

Hei og takk for din fine anmeldelse. Å lytte til og hjelpe kunden er en viktig del av vårt arbeid. Slik kan vi utvikle oss til Sveriges mest kundevennlige bredbåndsleverandør. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

5つ星のうち5の評価

Lätt att få kontakt vid problem

Lätt att få kontakt vid problem. Snabb hjälp.

NWT Media Bredband からの回答

Hej Litta och tack för ditt fina omdöme. Det är precis så vi vill ha det. Enkelt och snabbt. Dina fem stjärnor visar att vi återigen lyckats. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

5つ星のうち5の評価

Än så länge ser jag inga nackdelar…

Än så länge ser jag inga nackdelar gentemot min förra leverantör, Telia. Det skulle väl vara priset, mycket billigare hos NWT

2025年2月13日

NWT Media Bredband からの回答

Hej Sture och tack för ditt fina omdöme. Vi strävar hela tiden mot att erbjuda bästa möjliga service till lägsta möjliga pris. Våra tidningsprenumeranter får dessutom vårt absolut lägsta pris. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

5つ星のうち4の評価

Priset är anledningen till att använda…

Priset är anledningen till att använda NWT

2025年2月14日

NWT Media Bredband からの回答

Hej och tack för ert omdöme. Kul att höra att vi motsvarar era förväntningar vad gäller priset. Våra tidningsprenumeranter får dessutom alltid vårt absolut lägsta bredbandspris. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

5つ星のうち5の評価

Allt funkar som de ska jättenöjd med er…

Allt funkar som de ska jättenöjd med er som leverantör och de är bättre pris än andra…👍

2025年2月7日

NWT Media Bredband からの回答

Hej Annica och tack för ditt fina omdöme. Så härligt att höra att du är nöjd med ditt val av bredbandsleverantör. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

NWT Media Bredband からの回答

Hej och tack för ditt fina omdöme. Servicen är något vi alltid har fokus och tydligen har vi återigen lyckats. Att priset är bra skadar ju inte heller. Våra tidningsprenumeranter får dessutom vår Kombis-rabatt, dvs vårt absolut lägsta pris. Jag förmedlar dina ord till vår kundservice och supportavdelning. Surfa lugnt! Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Ny kund

Inga problem med bredbandsuppkopplingarna !

2025年2月1日

NWT Media Bredband からの回答

Hej Thomas och tack för ditt fina omdöme! Trevligt att höra att du är nöjd med vårt bredband. Skulle du mot förmodan få problem med nätet är det bara att ringa vår tekniska support på 010-480 99 40 så hjälper vi dig alla dagar fram till 22.00. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Snabb respons, bra pris

Snabb och klar kommunikation, med lika snabba resultat, bredband för en bra peng

2025年2月1日

Hej Kjell
Tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du är nöjd. Vårt mål är alltid att erbjuda bästa möjliga pris samt att vara bäst på kundservice.

Toppen

Kalas bra 👍🏼👍🏼👍🏼

2025年1月25日

NWT Media Bredband からの回答

Hej Daniel. Tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du är nöjd med vårt bredband. Glöm inte bort att våra nya kunder även kan logga in och läsa sina lokala nyheter på våra nyhetssajter och i våra appar. Behövs hjälp att komma igång med detta finns vår kundservice på plats redan från klockan 07.00. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Funkar bra

Funkar bra! Mycket nöjd

2025年1月16日

NWT Media Bredband からの回答

Hej Fredric. Tack för ditt fina omdöme. Verkligen kul att höra att du är så nöjd med vårt bredband. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

5つ星のうち5の評価

Snabb service hos supporten samt att de…

Snabb service hos supporten samt att de löste problemet på nolltid, något som tidigare leverantör aldrig lyckades med.

2025年1月20日

Hej Roland
Tack för ditt fina omdöme!
Jag förmedlar dina lovord till berörd personal och önskar dig en underbar dag. Mvh. Paul / NWT Media Bredband

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。