ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Utrolig sÞdt, dygtigt og professionelt personale. Man fÞlte sig velinformeret undervejs og processen bagefter, hvilket skabte en tryghed i al det nye. Der blev spillet musik under indgrebet og pe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SpecialtandlÊgerne i Bredgade har vÊret sÃ¥dan en god oplevelse. Jeg skulle ha fjernet to visdomstÊnder. De tager pÊnt imod mig, hvor jeg ogsÃ¥ kommer til en meget behagelig samtale. Under selve... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god behandling af de sÞdeste mennesker. De sÞrgede for der var en behagelig stemning inden jeg skulle have opereret to visdomstÊnder ud. De forklarede godt gennem forlÞbet, da der jo kunne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg blev mÞdt af en meget optagetâŠ
Jeg blev mÞdt af en meget optaget receptionist, som sagde jeg skulle tage plads til min tid 10.30. Da klokken var 10.45 spurgte jeg om det det snart var min tur⊠Hun fortalte mig at jeg skulle tage plads igen. Kl 11 kommer hun ind i ventevÊrelset og fortÊller mig at âdin tandlÊge har ikke tid til at se dig alligevelâ. Ingen undskyldning eller noget tilsvarende. Hun ville booke en ny til om en mÃ¥neds tid imens hun smilte flabet til mig.
Kan bestemte ikke anbefale denne tandlÊge.
Super sÞde og kompetente
Super sÞde, profesionelle og dygtige. FÞlte mig set og hÞrt og i så trygge hÊnder hos Dekan og Christian. Mine bedste anbefalinger

Lars Pallesen bredegade i Cph
Jeg blev i henvist til SpecialtandlÊgerne i Bredgade, da min tandlÊge mente, de havde moderne udstyr og hÞj faglighed. DesvÊrre blev min oplevelse det modsatte. Efter behandling stod jeg med flere manglende tÊnder i underkÊben, og arbejdet endte med at koste mig ca. 70.000 kr.
Behandlingen blev til sidst afsluttet af en a
af tandlÊgerne uden for Bredgade, da jeg ikke lÊngere Þnskede at fortsÊtte dér. Min sag er stadig under behandling hos myndighederne.
Mit råd til andre patienter er at altid bede om en kopi af journalen efter hver behandling og gennemgå den nÞje.
Jeg kan desvÊrre kun give SpecialtandlÊgerne i Bredgade 0 stjerner.
SpecialtandlÊgerne i Bredgade en meget professionel klinik
SpecialtandlÊgerne i Bredgade er et yderst professionelt team. HÞj faglighed , empatisk og imÞdekommende, alt fra receptionist, tandplejer og kirurger.
De bruger det nyeste og de mest avancerede maskiner , aldrig har jeg vÊret til så grundig og smertefri tandrensning. Selve kirurgien gik uden komplikationer. Klinikken står tilrådighed ved mindste bekymring også selv om det er ferie, det har jeg aldrig oplevet andre steder.
En varm anbefaling herfra

Svindel og humbug
Jeg var henvist fra en anden tandlÊge der havde taget flere scanning og rÞntgenbilleder af min mund alligevel insisterer tandlÊgen på at jeg skal have nye billeder selvom de var taget 3 uger forinden jeg skulle bare have et overslag over hvad et implantat kostede jeg har endnu ikke modtaget et overslag men en en regning på 2500 kr

Sikker hånd
Mange tak til teamet og dr. Theis, som med sikker hånd gravede dybt i min kÊbe sidste uge. Godt arbejde!

De bedste tandlÊger
Jeg modtog en helt fantastisk behandling hos Teis og hans venlige assistent. Alle på klinikken var utroligt imÞdekommende og viste stor forståelse for min situation. Teis og hans assistent var både dygtige og grundige, de forklarede alt på en rolig og tryg måde og sÞrgede for, at jeg havde det godt under hele forlÞbet. Fremover er det her, jeg vil gå til tandlÊge, og jeg kan varmt anbefale klinikken, isÊr til dem, der lider af tandlÊgeskrÊk og har brug for kompetente og tryghedsskabende tandlÊger.
God og tryg oplevelse
Har vÊret der 2 gange nu og det er en god og tryg oplevelse. De er obs på hvordan man har det og skaber en god stemning.

SpecialtandlÊgerne Bredgade ããã®åç
Jeg var nervÞs men personalet gjorde mig tryg
Jeg var nervÞs for at få fjernet mine visdomstÊnder, men tandlÊgen (phillip tror jeg han hed) og det Þvrige personale var så sÞde og var tålmodige med mig. De tog sig tid til at svare på alle mine spÞrgsmål og var bare utroligt venlige og kÊrlige. Jeg vil nÊsten sige det var en god oplevelse at få fjernet mine tÊnder. Det gjorde desuden slet ikke ondt at få fjernet visdomstÊnderne.

Fantastiske mennesker.
Fantastiske mennesker.
Jeg var med min sÞn inde og skulle have opereret en kÊde på en tand der skulle trÊkkes på plads og have fjernet 2 visdomstÊnder. Selvom de kom en hel time bagud på grund af misforståelser fra henvisning klinikken tog de det stille og roligt og gjorde alt hvad de kunne for at min sÞn ikke skulle vÊre bange. De var et helt fantastiske team hvor der var plads til grin, sjov og ballade. Det gjorde alt for min dreng der var meget anspÊndt. Han var så glad da han vågnede, at det vigtigste for ham det var at få lov til at sige tak til dem.

Rodspidsoperation!
God og behagelig behandling - dygtigt personale.
God stemning på klinikken.

Fin oplevelse
Skulle have fjernet 3 visdomstÊnder. Man kan virkelig mÊrke, at de har styr på hvad de laver. Stor ros til Teis, som fjernede mine visdomstÊnder. Han var rolig og god til at fortÊlle hvad han gjorde undervejs. Kan sagtens anbefale klinikken.

Tooth removal
I had my wisdom tooth removed today by the amazing specialist Lars Pallesen, top professional treatment. My tooth was out within a few seconds and after 6 hours not swollen and painfree.
Iâm so grateful for the top professional treatment from all staff and will return to the clinic for my next treatment.

DÃ¥rlig kommunikation
Jeg har aldrig fÞr skrevet en anmeldelse på Trustpilot. Men denne proces har vÊret så frustrerende, at jeg gerne vil advare andre potentielle patienter på forhånd.
D. 18/12 har jeg en tid hos SpecialtandlÊgerne i Bredgade efter henvisning fra egen tandlÊge. Konsultationen giver ingen tydelige svar, 3D rÞntgenbilledet skal nÊrstuderes, og det er der ikke tid til. Fair nok, jeg bliver lovet svar d. 23/12. HÞrer intet. Det er juletid, alle har travlt, det kan jo ske. Jeg rykker mellem jul og nytÃ¥r, men kan ikke fÃ¥ svar. I det nye Ã¥r rykker jeg igen, og receptionen kan oplyse, at de gerne vil booke tid til en operation. Jeg aner stadig ikke, hvad der er galt med min tand og har pÃ¥ ingen mÃ¥de lyst til at booke tid til en operation uden at vide, hvad rÞntgenbilledet viste, hvad de planlÊgger at lave og til hvilken pris. Receptionisten kan kun se, at tandlÊgen har noteret noget med et âfremmedlegemeâ, sÃ¥ hun lover at fÃ¥ nogen til at vende retur. Det sker ikke. Flere opkald fra min side, og efter en uges tid modtager jeg et prisoverslag pÃ¥ en paradontoseoperation i min e-boks. Mere forvirring â har jeg nu ogsÃ¥ paradontose? Flere (efterhÃ¥nden mere og mere frustrerede opkald) til de stakkels receptionister, der er sÃ¥ sÞde, men jo ikke kan besvare mine spÞrgsmÃ¥l. De kan ikke gÞre andet end gang pÃ¥ gang at love, at tandlÊgerne vil vende retur, hvilket de ikke gÞr. De to tandlÊger, der har vÊret involveret i min proces, er kun pÃ¥ klinikken to gange om ugen, sÃ¥ nÃ¥r de gang pÃ¥ gang ikke vender retur, gÃ¥r der ofte en uges tid fÞr receptionisten kan fÃ¥ fat i dem igen. Efter en mÃ¥neds tid er jeg sÃ¥ trÊt af hele forlÞbet, at jeg beder om at fÃ¥ pengene for rÞntgenbilledet retur, sÃ¥ jeg kan fÃ¥ kigget pÃ¥ min tand hos en anden tandlÊge. De lader jo tydeligvis til at have for travlt, og jeg gider ikke vente mere. Igen sÞde og forstÃ¥ende receptionister, men hverken de eller klinikchefen kan gÞre noget som helst uden fÞrst at konsultere tandlÊgen. SÃ¥ jeg kan hverken fÃ¥ mine penge retur (rÞntgenbilledet kostede alligevel 2.700 kr.), og jeg kan heller ikke fÃ¥ svar pÃ¥ rÞntgenbilledet. Nu kommer der ogsÃ¥ en âcustomer relationsâ-medarbejder indover, og endelig - efter endnu en lille uges venten - fÃ¥r jeg et opkald fra tandlÊgen. Han mener egentlig ikke, vi har et udestÃ¥ende, han har jo sendt info til min egen tandlÊge. Den info havde bÃ¥de receptionisterne og jeg sat pris pÃ¥, sÃ¥ vi havde sluppet for at komme pÃ¥ fornavn med hinanden i lÞbet af de sidste 5 uger⊠Jeg fÃ¥r de svar, jeg efterspÞrger â det tager 5 min.
Jeg er sikker pÃ¥, at SpecialtandlÊgerne i Bredgade er fagligt dygtige, og hvis der ikke er brug for efterfÞlgende opfÞlgning, er oplevelsen sikkert fin. Men hvis man skal have fat i dem, er det altsÃ¥ en ganske anden snak. Jeg kan se herinde, at de hele tiden henviser til, at deres behandlinger er af âhÞjeste faglige standardâ, hvilket jo er super (og vel egentlig ganske forventeligt). Men den omkringliggende proces er sÃ¥ langsommelig, frustrerende og uprofessionel, at jeg vil bede min tandlÊge om at henvise mig til en anden, skulle der blive en nÊste gang. Det mÃ¥ simpelthen kunne gÞres bedre.
Opdatering, 26/2-2025: Jeg har intet hÞrt fra SpecialtandlÊgerne Bredgade efter deres svar fra d. 5/2. Jeg har sendt dem en mail med kontaktinfo, for jeg uddyber selvfÞlgelig gerne, hvis de vil kigge på deres interne processer. Men konklusionen må vÊre, at svaret på denne anmeldelse blot er tom snak.

Varige mén / kroniske smerter
Ja jeg har jo desvÊrre fået varige mén og kan i den grad kun anbefale, at man går udenom Malene Hallund. Klinikken har ikke overholdt notatpligten og derfor undladt at beskrive komplikationer. De ignorerer min henvendelse.

SpecialtandlÊgerne Bredgade ããã®åç
Jeg har fÃ¥et fjernet min eneâŠ
Jeg har fået fjernet min ene visdomstand i dag, og jeg har vÊret så skrÊkslagen siden jeg vidst, at den skulle ud. Det fik jeg udtrykket til personalet og de var så utrolig sÞde og gode til at svare på alle mine spÞrgsmål, så jeg kunne fÞle mig tilpas! De ovenikÞbet satte musik på i baggrunden i mens, så jeg kunne fokusere på noget andet.
Jeg kunne I bede om et bedre sted, at få dette gjort!
Tak for jeres hjÊlp, forståelighed og menneskelighed!

SpecialtandlÊgerne Bredgade ããã®åç
Meget taknemmelig og glad for mitâŠ
Meget taknemmelig og glad for mit forlÞb, ikke mindst det dygtige og imÞdekommende personale. 10/10

Fantastisk oplevelse vedr
Fantastisk oplevelse vedr. min kÊbekirurgi udfÞrt af Teis S. Hansen

Ekstremt sÞde og helt nede på jorden
Ekstremt sÞde og helt nede på jorden
Jeg havde en Þdelagt spytkirtel, som skulle opereres ud. Jeg fik en akut tid.
Selve operationen gik godt. Jeg fÞlte mig tryg under hele operationen.

SÞde og dygtige
Der blev spillet musik under indgrebet og personalet nynnede med. Det gjorde det hele mere jordnÊrt.
Lars var rigtig rar.
Smukke lokaler og omgivelser.
Jeg tÞr i hvert fald godt at komme igen en anden gang, hvis det bliver nÞdvendigt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ