䌁業情報

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

14件のレビュヌ

Meget dyrer end det jeg fik oplyst til at starte med

Jeg har desvÊrre haft en meget dårlig og uprofessionel oplevelse hos dem.
Jeg startede et forlÞb hos dem hvor jeg fik et prisoverslag, og da vi så nåede til den sidste fase så blev det lige 50% dyrer, så fÞlte mig "bunde fanget", de sagde endda at denne fejl havde de lavet mange gang fÞr, så du kan IKKE stole på det prisoverslag de giver dig.......
Så jeg er endt med at betale kr. 30.000 til dem, og nu skal jeg ud og finde et andet sted til at gÞre det fÊrdigt, så ender med en meget kedlig oplevelse.

2026幎1月22日

Endte med godt resultat

Jeg var ikke tilfreds med kosmetisk resultat efter fortands fyldning hos SpecialtandlÊgerne, men SpecialtandlÊgerne var meget professionelle og imÞdekommende ang, min reklamation, og jeg fik omlavet min fyldning med gode resultater.

TandlÊgen og klinikassistent var meget venlige og hjÊlpsomme.

PÊn klinik !

2025幎10月19日
自発的なレビュヌ

Uden tvivl den bedste behandling

Uden tvivl den bedste behandling nogensinde.
Jeg har vÊret til adskillige tandlÊger, hvorfor jeg har en del kendskab til faggruppen.
Mit besÞg hos NORD, var en meget positiv oplevelse, lige fra da jeg trådte ind af dÞren. Den sÞde kvinde i skranken tog godt i mod mig.
Jeg fik foretaget en rodbehandling, som min almindelige tandlÊge ikke kunne lave. Jeg fÞlte mig tryg og informeret om hvad der skulle ske. SpecialtandlÊgen var meget professionel, og virkelig dygtig. Dette gav ro i maven, og du var med hele vejen.
En kÊmpe anbefaling herfra.

2025幎6月17日

Utrolig uvelkommen modtagelse

Utrolig uvelkommen og ubehagelig modtagelse fra tandlÊgen, som lod os vide at fÊrdiggÞrelse af min sÞns bÞjleforlÞb, som var påbegyndt hos anden tandlÊge, var meget irriterende og bÞvlet for ham at overtage. Man havde som kunde fÞlelsen af at vÊre til enormt besvÊr og jeg var på nippet at at forlade konsultationen, da jeg fik besked på, at "nu skal du ikke vÊre besvÊrlig".
Helt i orden at de ikke Þnsker at overtage andres bÞjlepatienter, men så giv dog den besked ved fÞrste henvendelse, så man ikke spilder tid på at mÞde op til en sur og irriteret tandlÊge.
Jeg skrev efterfÞlgende en mail til klinikken om den dårlige oplevelse, herunder som begrundelse for, at vi ikke Þnskede at fortsÊtte samarbejdet.
Klinikken har undladt at besvare mailen; blot kvitteret med en regning på 700 kr. i eboks.

2023幎4月28日

Efter et fejlslagent trådskift

Efter et fejlslagent trådskift, der Êndrede min tandstilling, får jeg dem til at tage tråden af igen. Jeg får herefter af vide, at det at kÞbe en tråd er som at kÞbe en bluse i en butik. Jeg skulle altså bevise skaden. Heldigvis overtager en anden min behandling, men resultatet blev det samme. Jeg skal nu have bÞjle på. Det får jeg selvfÞlgelig gjort et andet sted. Jeg fik pengene tilbage, men de fratrak for konsultation.

2023幎1月14日

Man venter i 1 år for at få en aftale

Man venter i 1 år for at få en aftale, hvor de fortÊller ting du allerede ved i 20 min, men de kan ikke fortÊlle dig mere eller hvilket behandling er bedst.
900 kr spildt, det fÞles, som at skylle 900 kr ud i toilettet.
Anbefaler smily.dk, det kun 20.000 kr.
hvorimod hos dem koster det 60.000 kr, totalt hjernedÞdt

2022幎9月13日

Bedste behandling lÊnge

Jeg fik simplehen den bedste behandling og jeg hÞlte mig tryg. Alle var så sÞde. Jeg havde en meget besvÊrlig visdomstand og det var en hård operation men jeg blev passet så godt på at jeg klarede mig igennem uden at blive bange fÞr at gÞre det igen. De ringer enda dagen efter for at hÞre hvordan det går. Jeg ved det vil vÊre dem der bliver mine specieltandlÊger i fremtiden.

2022幎1月4日

3 x operation 3 x perfektion

Jeg har vÊret i klinikken 3 gange for at få udfÞrt nogle rodspidsoperationer, og jeg må sige at Thomas og hans team er meget meget dygtige.
Fra jeg kom ind af dÞren blev der taget hånd om mig og jeg blev informeret om alt hvad der skulle ske, hvilket var med til at man fÞler sig meget mere tryg..
Selve operationerne blev udfÞrt i en stille og rolig atmosfÊre og uden det mindste ubehag....
Thomas er også rigtigt god til at informere om hvad han laver så du fÞler dig meget sikker i hans hÊnder...
Jeg kan kun anbefale klinikken hvis du har brug for en specialtandlÊge/kÊbekirug

2021幎3月19日

Fantastisk service!

Jeg er normalt rigtig bange for at gå til tandlÊgen, og denne gang var ingen undtagelse, da jeg skulle have fjernet 2 visdomstÊnder.
Men fra da jeg blev kaldt ind, var der kun super professionalisme og venlig mennesker at finde. Der sad en rigtig sÞd klinikassistent og passede på mig og beroligede mig hele vejen igennem. Det gjorde hverken ondt at få bedÞvelse eller få trukket tÊnderne ud, og så tog det ikke mere end 15-20 min, så var jeg ude af dÞren igen.
Denne klinik kan varmt anbefales! :)

2015幎3月19日

Kan klart anbefales!

Jeg har to gange vÊret der, for at få opereret visdomstÊnder ud. De er virkelig dygtige og man fÞler sig virkelig tryg! Begge gange tog det dem få minutter at få tanden ud og det var begge gange smertefrit. Jeg har aldrig fÞr oplevet så god service og så sÞde mennesker ved en tandlÊge. Det er tydeligt, at de har 100% styr på hvad de laver og på samme tid giver sig tid til patienten. Der udover ringer de altid dagen efter operationen, for at hÞre hvordan man har det.

2014幎11月18日

Fremragende!

Har haft en fantastisk oplevelse hos jer, mÞdte nogle virkelig professionelle tandlÊger samt folk i receptionen. Ventetiden var upåklagelig selvom jeg kom 45 minutter for sent, i virkelig tilfreds med jeres service.

Min tur på briksen var en af mine bedste oplevelser hos tandlÊgen nogle sinde, Nino og hans assistent gjorde et virkelig godt stykke arbejde.
Jeg fÞlte mig i trykke hÊnder, stemningen er super god på klinikken.

Tak for det!

2014幎9月5日