Ze houden zich niet aan de beloofde levertijd. Ik lees net verschillende negatieve recensies, je zou toch verwachten dat de belofte op de site aangepast wordt. Ze wekken verwachtingen die ze niet... もっと見る
企業が回答しました
Ik ben echt helemaal weg van deze webshop!! Echt goede en leuke collecties. Ook voldoende op voorraad, aangezien ik meestal dekens haak heb ik best wel veel bollen in 1x nodig. Ik heb nog niet gehad d... もっと見る
企業が回答しました
Vanaf kiezen tot aan levering werkte alles prima. Makkelijke website, grote keuze. Prima prijzen. Ik kocht een flink aantal bollen Drops Snow, daar ga ik slofjes van breien die gevilt worden in de was... もっと見る
企業が回答しました
Breisel was direct na aantrekken/dragen bij het boord stukgegaan. Had al meerdere truien met Soft tweed garen gebreid ( is wel wat kwetsbaar garen) maar geen problemen mee gehad. Ik heb een melding g... もっと見る
Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen.
Beeldschermweg 5-11, 3821AH, Amersfoort, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goed geholpen door de klantenservice. Ik kwam wat bollen garen tekort en wilde graag weten of ze hetzelfde verfbadnummer nog hadden. Binnen een paar uur had ik bericht terug. Geweldig!

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Prima service. Ik had gevraagd voor een foto van de door mij uitgezochte kleurencombinaties. Online is dat toch moeilijk te beoordelen. Binnen de kortst mogelijke tijd had ik de foto’s. Dat maakte het bestellen een stuk makkelijker.

Snel actie onder nomen.
Vriendelijke mail gehad.
Overzichtelijke website.
Snel in huis.
Netjes verpakt.

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Snel antwoord op mijn vragen. Alleen jammer dat je niet kunt bellen, dat gaat sneller en zou ik betere uitleg kunnen geven van mijn probleem.

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Naar aanleiding van deze review heeft breiwebshop mijn account geblokkeerd en mij toegang ontzegt tot hun website. Pas na enkele dagen en een stuk of 8 pogingen van mijn kant om er achter te komen waarom ze mij blokkeerden hebben ze gereageerd.
positief: goede collectie en prijs en meestal snel antwoord van klantenservice.
negatief: Breiwebshop/yarnies heeft mij ongevraagd toegevoegd als vriend op Ravelry. Dat zie ik geen andere winkel doen. Na meermaals vragen hebben ze me weer verwijderd.
Van tijd tot tijd legio advertenties op marktplaats waardoor de advertenties van particulieren (waar ik naar op zoek ben) niet meer te vinden zijn. Tip: vul in de zoekbalk '-breiwebshop' in achter je zoekopdracht.
De bestelling wordt vaak 1 of 2 dagen later verzonden dan op de website staat. Op zich geen probleem maar vermeld dat dan niet op de website.
Eerder ontvangen spaarpunten zijn met het vernieuwen van de website opeens verdwenen, en nieuwe spaarpunten maar beperkt geldig.

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Vriendelijke en behulpzame klantenservice en snelle reacties. Ook de leveringen zijn snel.

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Ik twijfelde over een kleurcombinatie. Ik ben goed geadviseerd. Er is fijn met me meegedacht

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Goed en snel contact via de mail, toen bleek dat er niet voldoende wol met hetzelfde verfbad nummerbord.
Super vriendelijk geholpen

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Ik werd meteen geholpen door een vriendelijke medewerker van de klantenservice! Mijn vraag werd meteen opgelost.

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Steeds snel antwoord op mijn vragen. Vriendelijk, behulpzaam en denken mee in oplossingen.
Heel menselijk contact ook al is het online.
Top

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Altijd snel antwoord op vragen.
Als er iets fout is gegaan met de bestelling bv 1 verkeerd bollletje opgestuurd. Komen ze met zeer goed oplossing.
Top!

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Mijn mail werd direct beantwoordt en er werd ook meteen actie ondernomen.
Vriendelijk en attent.
Ook snelle levering.

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
De bestelling snel kunnen ophalen.
Per post is dit verschrikkelijk, ontvangen na 10 dagen.

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Heel goed geholpen met goede tips en informatie door een zeer deskundige medewerker.
Ik kom zeker weer terug!!!

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
Super website, met bijzonder vriendelijke
mensen op de klantenservice. Snelle reactie en denken super mee in oplossingen.
En bovenal ook nog eens humor in het contact.
SUPER BREIWEBSHOP👌🤩😍

Yarnies / Breiwebshop.nl からの回答
3 soorten wol besteld.Van de ene was ik niet tevreden van de kleur,dus ik heb deze geretourneerd.Dit is nu al 2 weken geleden, retournering nog niet verwerkt. Al 3 maal email verzonden,wel direct antwoord met de belofte dat ze die direct gaan verwerken en terugbetalen.Dat is nu nog niet gebeurd.De verwerking volgens hun site moet in de eerste 7 dagen gebeuren,en dan nog 5 dagen voor terugbetaling. Het is nu al 3 weken,nog niks terug ontvangen.Denk niet dat ik nog wol aankoop bij deze webshop.Allemaal beloftes, maar niks doen.Nele Popelier

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。