Super service
Super service, fantastiske produkter i super kvalitet.
Kan varmt anbefale brillbird hvis du vil arbejde med kvalitets produkter og Þnsker en fantastisk service.
BRiLLBIRD er et mÊrke af luksus negle produkter, som findes i ca 30 lande. Herunder også i Danmark. Vi er stolte af, at reprÊsentere et Êgte mÊrke negleprodukter af hÞj kvalitet, som tusinder af professionelle over hele verden nyder godt af. Vi holder konstant "fingeren på pulsen" med nye produkter, hyppige trÊningskurser, nationale skÞnhedsudstillinger og begivenheder, samt nationale konkurrencer. Her i Danmark strÊber vi efter, at mÊrket BRiLLBIRD forbliver professionelt og let tilgÊngeligt. BRiLLBIRD har skabt et mÊrke, der ikke kun er eksklusivt inden for emballering og kvalitet, men som også er tilgÊngeligt for alle negleteknikere såvel begyndere, som konkurrence trÊnede. Vi afholder kurser, fulde uddannelser, samt online undervisning. Vores kurser er praktiske og vores instruktÞrer giver sig altid fuldt ud og er hjÊlpsomme.
Nyvej 7C, 4450, Jyderup, ãã³ããŒã¯
Super service, fantastiske produkter i super kvalitet.
En af de absolut bedste brands som er produceret i EU efter de strengeste regler og under ordnede forhold.
Kvaliteten er helt i top for den professionelle negletekniker, der Þnsker det bedste af det bedste for sine kunder.
Produkterne er helt på hÞjde med det bedste af det bedste og isÊr vÊrktÞj som pensler er fantastiske.
Jeg er imponeret over stil og udvalg - der er rigtig mange lÊkre farver og isÊr effekter som tiltaler mig og mine kunder. Det er så 'on trend' - isÊr sammenlignet med de 'gamle' store amerikanske brands, der har en mere 'klassisk' stil.
BrillBird har så meget fingeren på pulsen for hvad der rÞr sig og hvad der trender i Europa.
Jeg er fan !
Servicen og kvaliteten er i top. Hurtig service og imÞdekommende samt kompetence medarbejder âïžâïžâïžâïžâïž
Hvis jeg kunne give 100 âïž, sÃ¥ havde jeg gjort det. Jeg har ikke oplevet sÃ¥ god en service fÞr, som hos Brillbird.
Jeg har fået hurtigt svar på spÞrgsmål på mail når jeg har haft forespÞrgsler - Og i dag ringede Jeanette til mig og brugte 20 min på at tale med mig. Man kunne virkelig mÊrke, hvor meget hun brÊnder for Brillbird. Og hvor lÞsningsorienteret hun er. Min varmeste anbefaling herfra

Brillbird Danmark ããã®åç
Jeg er mildest talt imponeret over deres kurser! Stemningen, lÊrerne, jamen alt er som det skal vÊre, der mangler intet!
Jeg giver sjÊldent 5 stjerner mens kan ikke andet nu!
Jeg har vÊret pÃ¥ kursus hos Brillbird og jeg har lÊrt en masse om at lave specielle negle. Jeanette er virkelig dygtig! Kan kun anbefales. Og produkterne er virkelig af aller hÞjeste kvalitet. 5 ud af 5 âïž herfra!

Brillbird Danmark ããã®åç
Onestroke kurset var indre mindre end fantastisk og jeg lÊrte simpelthen sÃ¥ meget. Meget mere end hvad jeg troede var muligt ðð. Kan varmt anbefale det kursus og hÃ¥ber der kommer et level 2

Brillbird Danmark ããã®åç
Altid super god service og utrolig hurtig levering.
LÊkre produkter

Brillbird Danmark ããã®åç
LÊkre produkter, og altid mega god service fra den fantastiske ejer..
Har kun kÊrlighed til BrillBird som er min absolut foretrukne negleshop..

Brillbird Danmark ããã®åç
Super Kvalitetsprodukter til knivskarpe priser.
Brillbirds produkter er de bedste pÃ¥ markedet, efter min mening, efter at haâ afprÞvet flere forskellige.

Brillbird Danmark ããã®åç
Hurtig service, skÞnne varer, og altid et smil på lÊben. Produkter af hÞj kvalitet, så intet at kunne vÊre utilfreds med på nogen måde.
De ting jeg har arbejdet med til nu, er alle super gode
Gitte Nielsen
Fantastisk kundeservice. Havde bestilt et produkt der desvÊrre viste sig at vÊre udsolgt. Jeg fik en pÊn mail om produktet var udsolgt men de gav mig et produkt magen til i anden farve og gav mig mine penge retur.
Super lÊkre kvalitets produkter og super kundeservice.
Vil klart anbefale at bruge denne wepshop.
Mega lÊkker produkterðog den bedste service man kan tÊnke sigâ€ïžkan varmt anbefales at handle hos demâ€ïž
Super hjÊlpsomme og lÞsningsorienterede.
Gode produkter og god stemning.
Fantastiske produkter og service ððog ikke mindst workshops ð
De har sindssyg flotte Diamond polish, der er så meget spil i det mini glitter der er i. Farven dÊkker virkelig godt uden en grundfarve. Og servicen er i top.
BrillBird, er et fantastisk mÊrke, af fantastisk kvalitet, hele vejen rundt. Det er kvalitet til fingerspidserne, og det er tydeligt at se, hvorfor det er så elsket et brand i udlandet. Tak for at bringe det til Danmark. Hos brillbird dk, få du en super service, venlighed og hjÊlpsomhed. Det er idet hele taget en positiv oplevelse at handle hos danske brillbird.

Brillbird Danmark ããã®åç
Virkelig lÊkre produkter. Og fantastisk service.