DÃ¥rlig service
Jeg fik pÃ¥sat noget hÃ¥rextensions, men fandt sÃ¥ ud det ikke lige var mig. Superfint jeg ringer og siger jeg gerne vil have en tid til aftagning, gÃ¥r ogsÃ¥ godt. Der hvor det hele bliver en rigtig dÃ¥rlig oplevelse er, fordi de har en hund i salonen. Jeg har en pÃ¥rÞrende med, som sidder og venter pÃ¥ mig. Min pÃ¥rÞrende han er ikke, sÃ¥ glad for hunde. Da han, som barn er blevet bidt af en hund. Og det skal lige siges, at den her hund ikke er sÃ¥dan en lille bomuldshund fx. Vi kommer sÃ¥ ind og jeg sÊtter mig ned og gÃ¥r i gang med, at fÃ¥ fjernet mit hÃ¥r. Min pÃ¥rÞrende han signalere egentlig rimelig tydeligt, at han ikke har lyst til, at snakke med hunden i form af, at han ikke rigtig har lyst til at snakke med hunden. Og ejeren af hunden og salonen hun gÞr ikke rigtig, sÃ¥ meget ved det. Hun kalder pÃ¥ hunden et par enkelte gange, og hunden er mÃ¥ske ovre ved min pÃ¥rÞrende 20 gange, i lÞbet af de 40 minutter jeg er der. Og min pÃ¥rÞrende gÃ¥r ligesom vÊk fra hunden, men ikke nok med, at hun ikke rigtig tager handling pÃ¥ tingen, sÃ¥ halvhÞjt siger hun sÃ¥dan til hunden ânej han gider ikke snak med digâ. Med sÃ¥dan en tone af vrede og, fordi jeg sidder lige ved siden, sÃ¥ stÃ¥r hun ogsÃ¥ siger til kunden âamen der skal jo ogsÃ¥ vÊre plads til alleâ. Ja lige prÊcis det har hun fuldstÊndig ret i, der skal vÊre plads til folk, som ikke er sÃ¥ glad for hunde. Og hun kunne tage og lÊre hunden, at nÃ¥r folk ikke er sÃ¥ glade for hunde, sÃ¥ skal den smut. For hunden mÃ¥ reelt heller ikke lige pÃ¥ sofaen og sidde i stolene, men det gÞr den alligevel, sÃ¥ sofaerne og stolene bliver lidt smÃ¥ ulÊkre. Men der, hvor jeg virkelig bliver arrig er, hvor hunden sÃ¥ for 20 gange, kommer hen til min pÃ¥rÞrende. SÃ¥ hopper hunden opad min pÃ¥rÞrende, sÃ¥ han vÊlger selvfÞlgelig og sige âlad vÊrâ til hunden hvortil, der gÃ¥r to sekunder. SÃ¥ siger ejeren âden gÞr ikke nogetâ hvor min pÃ¥rÞrende, sÃ¥ svarer ânej men du mÃ¥ respektere jeg ikke er sÊrligt glad for hundeâ. SÃ¥ vÊlger ejeren simpelthen og sige âder skal vÊre plads til alle og ellers kan du vente udenfor. Hvad er det for en frÊk mÃ¥de og behandle folk pÃ¥, bare fordi man ikke er, sÃ¥ glad for hunde og tÊnker stort set alle mennesker ikke gad have, at en fremmed hund hoppede ad en.ð¡ð¡ da min pÃ¥rÞrende, sÃ¥ er gÃ¥et fortsÊtter hun, sÃ¥ med at bagtale min pÃ¥rÞrende til hendes kunde. Desuden skal det ogsÃ¥ siges, hunden flere gange slÃ¥r prutter i salonen, som fÃ¥r det til at stinke helt vildt, hvor man er nÞdt til at holde vejret. SÃ¥ kan slet IKKE anbefales, hvis du vil opleve dÃ¥rlig service og hvis du ikke er sÊrlig glad for hunde, sÃ¥ kom IKKE herhen. Synes det er en vild frÊk opfÞrsel bare fordi andre folk ikke synes, at ens hund er det fedeste i verden.ð¡ð¡
2026幎2æ12æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ