Brillenglazen レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

企業情報

1. 健康・医学

さまざまな外部ソースから提供された情報

Nieuwe brillenglazen nodig of huidige brillenglazen vervangen? Ontdek onze vaste lage prijzen. Uitsluitend A-merk glazen met of zonder sterkte.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち2の評価

Brutale klantenservice en niet klantvriendelijk

De glazen waren heel anders dan verwacht/voorgesteld werden op de site. Er zitten duidelijke bogen in de binnenkant én buitenkant. Heel erg zichtbaar en voelbaar. Op geen enkele wijze wordt dat kenbaar gemaakt op de site. Dit heb ik per mail netjes vermeld en zónder dat ik ook maar iets eiste of iets dergelijks. Wel mijn ervaring. Krijg ik terug; 'dat ik door mijn toonzetting krediet aan het verspelen ben en moet ik een ander mailtje doen met een andere toonzetting". Pardon? Ben ik 3 of zo en bij hen in dienst? Ik heb gewoon mijn teleurstelling én (belangrijke) klantervaring gemaild zónder nieuwe glazen te eisen. Wel dat het als klant de tekeningetjes niét duidelijk zijn, waardoor je deze klacht krijgt. Echt een ondernemer met een autoriteitsprobleem die zich door niemand wat laat zeggen en zijn eigen wetten maakt. Dan kun je beter niet met klanten omgaan. Mogelijkheid om google review te plaatsen is uitgezet, dat begrijp ik. Je komt nu terecht op hun eigen site en plaatsen ze alleen positieve reviews? Hele rare ervaring dit, arrogant.
Antwoord op eigenaar op Kiyoh waar ik deze review ook heb geplaatst: een betaalde versie van google reviews die door het BEDRIJF te bewerken is, niet door de klant, ook niet kunnen antwoorden dus! Deze reviews zijn gemanipuleerd! Kreeg wederom een brutaal antwoord terug op mijn review maar kan dus niet reageren op Kyoh. Waar ze stellen dat ze daar een 9.6 aan cijfer hebben. Een eerlijke winkel heeft gewoon google reviews en niet een betaalde versie die manipuleerbaar is voor marketing omzet. Zeer twijfelachtig, zeker als je klant beticht van leugens. Maar mensen, oordeel zelf! Er zijn zoveel winkels, ik wens niet afgebekt te worden door een winkel.

2026年2月26日
5つ星のうち5の評価

prima service

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en was verrast wat ze allemaal voor mij kunnen betekenen. De levering was zeer snel en correct. Top geregeld. Zeker dat ik er de volgende keer weer naar toe ga
M.Arik

2025年3月14日
5つ星のうち5の評価

Snel en transparant.

Duidelijke overzichtelijke website.
Transparante prijzen en prima verzendinstructies.

Ik had mijn bril in 3 dagen weer terug met de nieuwe glazen. Een goede optie om de belachelijke ontransparante prijzen van de brillenindustrie te vermijden.

2018年3月13日

Trustpilot エクスペリエンス