レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling werd meteen de volgende dag geleverd. Het product voldeet volledig aan onze verwachtingen. Echter, er bleek een fabrieksfoutje te zijn. Een e-mailtje aan customer service was genoeg. Binnen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nieuwe Auto compressor koelbox gezien op marktplaats. Langs gegaan en verschillende koelboxen gezien. De juiste gekocht en werkt perfect. Duidelijke uitleg van verschillende types en ik oreeg er n... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Bestel hier niks!! Ruim een week geleden een order geplaatst, omdat ik de website niet kende voor achteraf betalen gekozen. Order is zonder reden vanuit brisby geannuleerd. Betalingsplicht bij Klarna... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 電子機噚店
  5. オンラむン垂堎
  6. 工具店

圓該䌁業による蚘述

Bij Brisby geloven we dat kwaliteit en gebruiksgemak hand in hand gaan. Vanuit ons magazijn van 2000 m² in Moordrecht leveren we dagelijks praktische, stijlvolle en betrouwbare producten voor onderweg — zowel aan consumenten als bedrijven. We doen alles in eigen beheer: van logistiek tot voorraadbeheer, van productontwikkeling tot klantenservice. Dat maakt ons flexibel, snel en persoonlijk in wat we doen. Bardi brengt stijl en technologie samen in huis. Van ijsblokjesmachines, slushmachines en thermosbekers tot groentensnijders, citruspersen, luchtontvochtigers en luchtbevochtigers — Bardi staat voor comfort, innovatie en betrouwbaarheid in de keuken en thuis. De producten combineren gebruiksgemak met een moderne uitstraling en zijn ontworpen voor wie houdt van kwaliteit en design. Packaway richt zich op slimme, opvouwbare oplossingen zoals boodschappentrolleys, kratten en koeltassen. Elk product is ontworpen om ruimte te besparen en het dagelijks leven makkelijker te maken. Packaway is ideaal voor wie efficiënt wil reizen, winkelen of organiseren — praktisch en duurzaam tegelijk. Brisby zelf staat voor stijlvolle producten voor onderweg: van koelboxen, elektrische koelboxen en koeltassen tot luiertassen en accessoires. Onze producten zijn praktisch, betrouwbaar en ontworpen met oog voor detail. Naast onze consumentenlijn leveren we ook aan bedrijven. Onze koelboxen, frigoboxen en koeltassen zijn perfect als relatiegeschenk, kerstgeschenk, eindejaarsgeschenk, zomergeschenk of personeelsgeschenk. Bedrijven kunnen hun koelbox of frigobox laten personaliseren — van één stuk tot duizenden tegelijk. Op brisby.nl vind je onze “design je koelbox”-pagina, waar klanten eenvoudig hun eigen ontwerp kunnen maken. Wij leveren snel en denken actief mee over de beste presentatie van elk geschenk. Brisby is een trotse verkooppartner bij Bol, ANWB, Mediamarkt, Obelink, Kaufland, Amazon en meer. Daarnaast werken we samen met diverse relatiegeschenk- en promotiebedrijven die onze artikelen als wederverkoper aanbieden. We vinden het belangrijk om iets terug te doen. Als erkend leerbedrijf begeleiden we jongeren die hun eerste stappen zetten in de maatschappij. We investeren tijd, kennis en persoonlijke begeleiding, omdat we geloven dat de jeugd de toekomst heeft. Dat past binnen onze visie op maatschappelijke verantwoordelijkheid: bijdragen aan groei, kansen en ontwikkeling — van mensen, bedrijven en ideeën. Bij Brisby draait alles om kwaliteit, service en een glimlach voor onderweg. Brisby – Voor onderweg, thuis én alles daartussen. At Brisby, we believe that quality and practicality go hand in hand. From our 2,000 m² warehouse in Moordrecht (The Netherlands), we deliver stylish, durable, and functional products for everyday life — both for consumers and businesses. We handle everything in-house: logistics, inventory management, product development, and customer service. This allows us to stay fast, flexible, and personal in everything we do. Bardi brings style and technology together at home. From ice makers, slush machines, and thermo cups to vegetable slicers, citrus presses, dehumidifiers, and humidifiers — Bardi stands for comfort, innovation, and reliability in the kitchen and beyond. Every product combines modern design with ease of use and long-lasting performance. Packaway focuses on smart, foldable solutions such as shopping trolleys, storage crates, and cool bags. Designed to save space and make life easier, Packaway products are ideal for those who value convenience, functionality, and quality in everyday routines. Brisby itself stands for stylish, high-quality products for on-the-go living: from coolers, electric coolers, and cool bags to diaper bags and travel accessories. Each item reflects our passion for design, reliability, and functionality. In addition to our consumer range, we also supply businesses. Our coolers and frigoboxes are ideal as corporate gifts, Christmas gifts, summer gifts, or end-of-year presents. Companies can personalize their cooler — from a single unit to thousands. Through our “Design Your Cooler” page on brisby.nl, customers can easily create their own design with a logo or print. We deliver quickly and offer expert support to ensure every gift makes the right impression. Brisby is a proud sales partner at Bol, ANWB, Mediamarkt, Obelink, Kaufland, and other major retailers. We also collaborate with various promotional and corporate gift companies that resell our products. As a certified training company, we actively support young people taking their first steps in the workplace. We provide hands-on guidance because we believe that the next generation deserves every opportunity to grow. This commitment is part of our broader sense of social responsibility — investing in people, progress, and a better future. At Brisby, everything revolves around quality, service, and a smile on the road. Brisby – For every day, everywhere, and everything in between.

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Aanrader

Van bestelling tot bezorging prima in orde. Klapstoelen besteld en zijn goed. De blauwe die ik besteld heb hele mooie kleur blauw, geen goedkoop kleurtje.

2025幎11月6日

Brisby からの回答

Bedankt George voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de blauwe Bardi klapstoelen en onze levering. Deze stevige en stijlvolle klapstoelen zijn ideaal voor feestjes, camping of extra zitruimte thuis – en inderdaad, de diepe blauwe kleur geeft ze net dat beetje extra uitstraling.

Bij Brisby.nl doen we er alles aan om onze klanten betrouwbare kwaliteit te bieden, met snelle levering en service waarop je kunt rekenen. Zo weet je zeker dat je met Bardi kiest voor comfort en duurzaamheid.

5぀星のうち4の評䟡

Snelle en goede service

Snelle en goede service.
Goede kwaliteit

2025幎11月6日

Brisby からの回答

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit van onze producten. Bij Brisby.nl doen we er alles aan om onze klanten een betrouwbare ervaring te bieden — van bestellen tot bezorgen. Of het nu gaat om klapstoelen van Bardi of andere praktische producten voor onderweg en thuis, we staan garant voor kwaliteit en service waarop je kunt rekenen.

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering, mooi product

2025幎7月30日

Brisby からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en het mooie product. Bij Brisby.nl vinden we het belangrijk dat onze klanten niet alleen blij zijn met hun aankoop, maar ook kunnen rekenen op betrouwbare service en kwaliteit. Zo weet je zeker dat wat je bestelt, snel en netjes bij je aankomt.

5぀星のうち5の評䟡

Tot nu toe een hele fijne luiertas

Tot nu toe een hele fijne luiertas. En ze hebben een hele goede klantenservice. Had een foutieve luier verwissel pad en kreeg zonder enige probleem een nieuwe opgestuurd.

2025幎11月5日

Hoi Stephanie,

Fijn te lezen dat je er blij mee bent en je onze klantenservice waardeert. Ik zal je review delen met het team.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service. Houden zich aan afspraken.

2025幎11月4日

Beste Nico,

Bedankt voor de review en het compliment. Ik zal dit met het team delen.

Mooie koeltas

Mooie koeltas. Makkelijk uitzoeken op de overzichtelijke website. En snelle levering na plaatsing van bestelling.

2025幎7月2日

Brisby からの回答

Bedankt voor de reactie E. Langen.
Veel plezier met de koeltas.

5぀星のうち3の評䟡

Pas op groot diepvriesvak klein koelvak

Het is een betrouwbaar bedrijf. Maar weet wat je besteld. Ik dacht dat je het diepvriesvak en het koelvak kon switschen (staat ook in de handleiding) maar dat gaat niet. Gevolg: groot diepvriesvak en klein koelvak . Doodjammer

2025幎6月30日

Beste Roger,

Bedankt voor de review.

We begrijpen de verwarring van dit model compressor koelbox.
We hopen dat je de compressor koelbox verder fijn in gebruik vindt.

Toch nog goed gekomen

Dat je je adres goed invuld om vertraging en misverstanden te verkopen

2025幎10月17日

Brisby からの回答

Fijn dat het toch nog goed gekomen is Ben.

Fijne dag gewenst.

Goed product.

Van bestelling tot levering goed gegaan.
Stevige stoel.

2025幎11月5日

Beste Ruben,

Fijn te lezen dat je tevreden bent. De stoelen zijn zeker stevig. Plus punt.
Veel plezier ermee!

Prima ding

Snelle bezorging, prima verpakt,
Werkt geweldig goed, snel ijsklontjes met een feestje.

2025幎11月2日

Beste Ger,

Leuk te lezen dat je tevreden bent.

Packaway trolly

Snelle reactie op mijn vraag en snelle levering.

2025幎11月1日

Beste José,

Graag gedaan.
Fijn te lezen dat u tevreden bent met de levering van de Packaway boodschappentrolley en de snelle reactie op uw klantvraag.

5぀星のうち5の評䟡

De tas is goed en heeft een moooe

De tas is goed en heeft een moooe ruimte de kleur is proma.

2025幎11月3日

Brisby からの回答

Bedankt mevrouw Heuver voor uw fijne beoordeling! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de tas – zowel de ruimte als de kleur. Onze Brisby tassen zijn ontworpen om praktisch en stijlvol te zijn, met voldoende opbergruimte en een stevige afwerking waar u lang plezier van heeft.

Bij Brisby.nl staan kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. We zorgen ervoor dat elke bestelling zorgvuldig wordt geleverd, zodat u direct kunt genieten van uw aankoop.

5぀星のうち1の評䟡

helemaal niet tevreden van de klanten service

Ondanks er duidelijk in de omschrijving stond dat er 2 stuks werden geleverd voor de aangeboden prijs (ik heb een duidelijke screenshot), kreeg ik slechts één stuk toegestuurd.Na mijn klacht dat ik hen erop wees dat er duidelijk 2 stuk stonden vermeld in de omschrijving, hebben ze dit snel-snel aangepast (hiervan heb ik ook een screenshot).
En hoe ik dit zou afhandelen-wanneer je als bedrijf in de fout gaat- is een oplossing zoeken waar beide partijen het eens kunnen mee zijn, maar dat wouden ze dus niet. Ze bleven stellig bij het idee dat er slechts één stuk moest geleverd worden, waardoor ik alles samen met de rest van mijn order retour (ik kocht 3 artikels) heb gestuurd....uiteindelijk heeft dit aan Brisby evenveel gekost dat gewoon een toegeving te doen.....Een klacht bij Thuiswinkel heeft ook niet geholpen! Ondertussen staat er op de pagina van het artikel terug dat hem om 2 stuks gaat : 'set van 2 stuks' , je kan dit duidelijk op hun site zien, artikel : 'Thermosfles RVS 0,5 l'.
Dus helemaal niet tevreden!

2025幎8月7日

Beste Kurt,
Hartelijk dank voor de reactie en wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent.

Ik zie dat uw order ging om de koelbox 22L inclusief 2 thermosflessen van 500ml zwart en een set van drie vershoudbakjes.

U heeft niet de twee thermosflessen ontvangen bij de 22L koelbox. Begrijp ik dat goed?

Uw verhaal was mij niet bekend en ik help u graag alsnog. We doen altijd ons best iedereen zo goed mogelijk te helpen. Daarom wil ik graag even contact met u.

Erik Veldt
Eigenaar Brisby